Motorola i1 - PTT és Android egyveleg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én direct alapon a Nokia 2330 classic-t választottam, mivel számomra az elérhetõség a fontos.Telefonálok sokat, játszok a játékokkal, azaz használom, de 10 napig akkor is bírja.
Van, LG Secret KF750 telefonom, fasza tulajdonságokkal, de 2 napig hajlandó mûködni, nem tovább, azaz számomra NEM TELEFON az ilyen.
Arról ne is beszéljek, hogy érintõ képernyõs, az terror minden tekintetben.
Míg a ujjam fordul egyet a kijelzõn, már az 5. menüben állítok el valamit, illetve az interneten vagyok.
KUKA telcsi!
Van, LG Secret KF750 telefonom, fasza tulajdonságokkal, de 2 napig hajlandó mûködni, nem tovább, azaz számomra NEM TELEFON az ilyen.
Arról ne is beszéljek, hogy érintõ képernyõs, az terror minden tekintetben.
Míg a ujjam fordul egyet a kijelzõn, már az 5. menüben állítok el valamit, illetve az interneten vagyok.
KUKA telcsi!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Standby Time Up to 4 days standby; Up to 210 min talk time
Azaz... 210 perc... 3,5 óra beszélgetés... és 4 nap készenlét.
Az én Motorollám (L9) is bírja több mint 1,5 hétig egy töltéssel... igaz nem sokat beszélek rajta, ilyenkor még a képernyõt is kilövi, így spórol. De nincs is nagy kijelzõje és nem érintõképernyõ (az alapdíjat 3200 HUF sem mindig beszélem le :-D). A Nokiád milyen.... ?
Azaz... 210 perc... 3,5 óra beszélgetés... és 4 nap készenlét.
Az én Motorollám (L9) is bírja több mint 1,5 hétig egy töltéssel... igaz nem sokat beszélek rajta, ilyenkor még a képernyõt is kilövi, így spórol. De nincs is nagy kijelzõje és nem érintõképernyõ (az alapdíjat 3200 HUF sem mindig beszélem le :-D). A Nokiád milyen.... ?
210 órás elvi mûködést írnak azaz 2 napig se bírja az 1400mA aksija.
Nekem egy ilyen telefon nem telefon, a Nokiám 10 napig megy egy feltöltéssel és megbízható!
Nekem egy ilyen telefon nem telefon, a Nokiám 10 napig megy egy feltöltéssel és megbízható!
Nyilvánvaló: mert akkor nem kellene szolgáltató.
A mobilszolgáltatók nem árulnának soha olyan telefont, amihez õk nem kellenek, és a készülékek döntõ többsége rajtuk keresztül kel el. A gyártóknak sem érdekük, hogy magukra haragítsák a szolgáltatókat, hiszen akkor azok simán megtehetik, hogy a többi készüléküket sem veszik fel a listájukra.
A mobilszolgáltatók nem árulnának soha olyan telefont, amihez õk nem kellenek, és a készülékek döntõ többsége rajtuk keresztül kel el. A gyártóknak sem érdekük, hogy magukra haragítsák a szolgáltatókat, hiszen akkor azok simán megtehetik, hogy a többi készüléküket sem veszik fel a listájukra.
zabálná az akkut, szerintem.<#nyes>#nyes><#fogmosas>#fogmosas>
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
nem kovetem a mobilok fejlodeset, de tenyleg miért nincs ilyen ?
"telefonunkat walkie-talkie üzemmódban is használhatjuk (saját szolgáltatónk hálózatán belül), egyirányú, szinte azonnal létrejövõ kapcsolatot kezdeményezve, anélkül, hogy a hívások kapcsolására, kommunikációs csatorna létrejöttére várnánk."
A PTT-nek akkor lenne ertelme, ha a mondat igy vegzodne: anelkul, hogy a beszelgetesert fizetni kene..
Nem hiszem, hogy nehez lenne megepiteni a mobilokat ugy, hogy 1-2km-en belul ne tudnanak wolky-tolky modban kommunikalni, szolgaltato NELKUL, "ingyért"..
A PTT-nek akkor lenne ertelme, ha a mondat igy vegzodne: anelkul, hogy a beszelgetesert fizetni kene..
Nem hiszem, hogy nehez lenne megepiteni a mobilokat ugy, hogy 1-2km-en belul ne tudnanak wolky-tolky modban kommunikalni, szolgaltato NELKUL, "ingyért"..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
És az árárárárár mennyi lesz?
Ebayen vannak 50 alatt is új androidos telók, szégyen, hogy itt elõfizuval drágább mind.
Ebayen vannak 50 alatt is új androidos telók, szégyen, hogy itt elõfizuval drágább mind.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!