31
-
Doktor Kotász #31 Szerintem meg csak elég lenne az árú terjesztőjét megfogni.
Ezt a sok áltudományos baromságot valahogy eljuttatják a fogyasztóhoz, és pénzmozgás is történik.
Ha csomagküldők, akkor van feladó, ha konkrét üzletben lehet kapni, akkor meg ugye még símább a dolog. -
Doktor Kotász #30 Djambi megriasztottál.
Komolyan mondod, hogy vannak akik ezt a sok sületlenséget beveszik?
Ez botrány. Ezeket az idiótákat a fogyasztó megkárosítása és megtévesztése miatt szenes lapáttal kellene úgy fejbe baszni, hogy azt higgyék, hogy a végbelükön keresztül folytogatják őket. -
djhambi #29 Én azt mondom, hogy adott esetben a cenzúra sértheti a szólásszabadságot, de egetértek, azzal, hogy a leghaékonyabb, illetve talán az egyetlen módja a szemét terjedésénekmegakdályozására. Talán a másik az lenne, ha megreformálnák a közoktatást, és az emberek nem dőlnének be. Persze ez túl utopisztikus gondolat... -
philcsy #28 A net jelenleg anonim szabályozatlan kereskedési felület. Nem tudod a kereskedelmet szabályozni ha nem szabályzod a hálózatot. -
Epikurosz #27 Nem a netet kell cenzúrázni, hanem szigorúan szabályozni a kereskedelmi forgalomban kapható termékeket. Az étrendkiegészítőket is. -
djhambi #26 Hogy lehet, hogy a világ O2 aránya 10%-kal csökkent 20%-ra úgy, hogy a CO2 aránya 0.5% alatti? :D -
philcsy #25 Tudom hogy ez is off de találtam két egy gyöngyszemet:
oxigénes víz
Részletek:
"Tudta, hogy közel felére csökkent az elmúlt évszázadokban a légköroxigéntartalma? ... A múlt század közepén elsősorban a széntüzelés következtében kb. 30%-ra csökkent a légkör oxigéntartalma. A XX. század derekán mindössze 23%-ról szóltak a jelentések. A jelenlegi világátlag már csak 19-21%..."
"A szájon keresztüli oxigénes víz bevitellel 10-szer gyorsabban lehet a szervezetet oxigenizálni mint tüdőn keresztül."
"1 liter vízhez 2000 mg orvosi tisztaságú oxigént juttatunk." Ez a normálisan oldódó 200x-a!
Itt pedig azt javasolják többek között hogy igyunk desztillált vizet!!! Ez szerintem bőven kimeríti az öngyilkosságra való felbújtást.
Remélem eljön végre az az idő amikor a netet nálunk is cenzúrázzák. -
philcsy #24 Jó ez az aura, főleg az aurafényképezés. Mert ugye az is van. Szóval a spektroszkópusok eddig valahogy átsiklottak rajta. Szólni kellene nekik. -
djhambi #23 "AURA = emberi szemmel láthatatlan burok, kisugárzás melynek színe és alakja jellemző, s az elme-, vagy az érzelmi állapotoknak megfelelően változik."
Akkor hogyan látják az aurá, ha a szemnek láthatatlan? És miért van színe? XD
"A víz dipol szerkezetéből adódóan remekül vezeti és tárolja a környezete által kibocsájtott energiát. A víz energiarendszere és így szerkezete a környezeti hatásoknak kitéve sérülhet, amelyen nem csak a fizikai behatásokat hanem az emberiség gondolati és érzelmi hatásait is értjük. [...] A víz energetikai tulajdonságát felhasználhatjuk más az Univerzum magas szintű rezgéseinek befogadására azaz a víz programozására."
Ezt bleifrei kollégának kellene értékelnie. :) Pl. elmondhatná, hogy itt mi rezeg. És milyen véletlen, itt is összemossák az energiát a dipólussal, az univerzummal, a programozással és az érzemekkel. :D Bocsánat, nem hozom ide át a másik topicot. -
#22 én tegnap a Holdon fürödtem, jó vót. -
philcsy #21 Nem. Pont tegnap volt egy vízkezelés és vizgazdálkodás előadás és éppen ezek voltak témán. -
Epikurosz #20 Láttam beleolvastál a régebbi fórumokba. -
philcsy #19 És ide tartozik a csökkentett deutériumtartalmú víz is. Ami bár nem teljes őrültség, de a gyakorlatban ezzel nem lehet lecsökkenteni a deutériumszintet az emberben. -
philcsy #18 Mielőtt bárki azt mondaná hogy ez hülyeség olvassa el ezeket:
Pi-víz
inoizált víz
De ez a legjobb: radol azaz rádiumos víz de ez utóbbit sajnos már betiltották.
Nincs is jobb üzlet mint eladni 1 liter vizet >1000Ft-ért. Olyan ez mint az "Indul a bakterház"-ban a szenteltvíz. -
philcsy #17 Szerintem holdvízkoncentrátum is kapható, így gazdaságosabb. Az instant holdvízpor pedig klinikai tesztek alatt van.
Ezt a vízet közvetlenül a nap energetizálja. Sokkal jobb mint ez.
ez -
darkhill #16 Sracok ne egyunk mar meg minden sz@rt... mar reg kinn vagyunk a holdon csak top secret az egesz :D
Amerika mar epiti a rakete vedelmi rendszeret oda is nehogy mas nemzet is fel tudja tolni oda a hatsojat.. Ki nem fizetne 10 milliot egy liter hold vizert ami termeszetesen fogyaszto hatasu, 10 kg leadhat az ember akar mar fel litertol is... Most akciosan hozzajuthat!!! telefonaljon most! :D -
#15 Afrikában meg szomjaznak! -
amitriptilin #14 és már kezdődne is az interplanetáris háború... -
MaXiMkA #13 Fiúk, ha olajat találnának, akkor az arabok átvennék a hatalmat s kiköltöznének a Holdra. xD Ott legalább nincs annyi szemét pénzéhes zsidó, aki ki akarná nyírni őket... -
#12 A nehogy is erdekes anyag lehet, de en jobban felek, hogy unobtaniumot talalnak, es akkor a benszulott kek szamarembereknek veguk lenne :( -
#11 olajat XD -
#10 csak nehogyat találjanak , mert akkor szét is szednék -
#9 Ja. Balatonban háromszor ennyi van. :D -
djhambi #8 Ez jó ötlet, csak nehogy a territoristák kezére kerüljön. :P -
Epikurosz #7 Indiai szonda. Na, tessék!
Magyar radarosok voltak, akik a Holdat először megpingelték, most meg sehol sem vagyunk. Tönkre tettek minket...ezek. -
neoG #6 a nap melege begyújtja a Zoksziként, és mimmeghalunk.az egész univerzum -
Talgi #5 És ki tudja, mennyi van a felszín alatt. (Ha egyáltalán van jelentős mennyiség, ezt még nem tudhatjuk) -
#4 Engedjétek ki az oxigént a világűrbe,
És az égés megszűnik! SA:D:SAD:AS -
noland #3 "...amit a Nap tevékenysége fejt ki, vékony jégréteget létrehozva a teljes felszínen."
A jövő asztronautái most majd vihetnek magukkal korcsolyát... és forralt bor készítő automatát.. huhuhu..:D
-
mujahedin #2 de most holdi viszonylatról van szó :D -
#1 szerintem ez földi viszonylatban kevés víz.