11
-
freemanone #11 Lehet venni szemüveget :) még aránylag olcsóért is, csak a megjelenítő sem mindegy hogy milyen. Sima TV nem elég hozzá ;) -
Lame #10 Igen, a 3D eleg gyenge volt sajnos.
Kicsit furcsa, hogy nem lehet meg venni ilyen szemuvegeket. En mar reg vettem volna. Persze tenyleg valami normalisabb kivitelben.
Lehet be kene torni a piacra :) -
Dakkon #9 Az Alice szerintem is parasztvaktás 3D volt.... A film végén "ocsudtam", hogy h hol volt itt a 3D. Azért csak a film végén mert maga a film hangulata, a karakterek annyira lefoglaltak, h észre sem vettem, h sehol 3D élmény.
A történet viszont nagyon pocsék lett. Kiszámítható és unalmas. De akkor mégis miért tetszett? Ahham megvan. Tim Burton. De csak is a karakterek és a világ a varázsa miatt. (A zene sem volt rossz) -
AZTA #8 Lehet hogy az Avatarban mélysége volt a képnek, de a történet, a szereplők meg az egész film a látványon kívül egy nagy nulla volt.. -
ZoliJ #7 Avatarban mélysége van a képnek, Alice-ban meg csak parasztvakítottak a 3d-vel -
kalapos01 #6 Valóban teljesen kamu volt a 3D, viszont nagyon jól el lehetett adni vele a filmet. És most az emberek azt hiszik, hogy ennyit tud a 3D. Látták volna a gagyi horrorokat tavaly. Még ott is jobb volt. -
freemanone #5 Csalódás bizony. A film fergetegesen jó lett, de a 3D elég primitív volt. Ha figyeled a hátteret is akkor sokszor egyszerűen egy "vászon volt" a 3D-re konvertált mozgó alakzatok. Ez egy elég gagyi másolata a true 3D-nek. Majd ha jönnek a dual optikás felvételek :) na akkor lesz érdekes a polarizált imax 3D-s cuccos. Bár kényelmesebb szemüveget is tervezhettek volna.... -
daveyjones #4 Csalódás volt? Még az avatarnál is meggyőzőbb volt a 3d, és ezt csak konvertálták? Érdekes. -
SW0RD FISH #3 Pedig az előzetes az avatar előtt egész jó volt. A gombák, a lebegő macskafej, főleg az amikor összement a ruhájában. -
Kukipapa #2 A 3D volt csalódás benne. -
jahola #1 Az Alice csodaországban nagy csalódás volt???