11
  • Gary
    Nem akarok nagyon a mélyére ásni, mert ízlések és paplanok...
    Szerintem, a 2. rész valahogy logikailag sántít.
    Értem ezalatt azt, hogy az összes többi részben meg kellett volna halniuk, de megúszták (ameddig :Ð), de mások nem haltak meg helyettük.
    Az autópályára a szereplők nem hajtottak föl, így mások kerültek az ő helyükre, így azok hullottak el a balesetben. Szó sincs arról, hogy a potyán meghaltak föltámadnának, miután a kiszemelt áldozat tényleg bevégzi. A Halál duplán arat. Ez nem fair.
    Ennyit az én szőrszálhasogatásomról. Kétségtelen, hogy látványos filmek és eltalált az alapötlet is.
  • Nethyrrea
    hát, az első rész sztem az ötlet miatt jóvolt (nomeg a fiatal ali larter miatt is :D ), másodiknak a nyitójelenete tetszett az autópályán, a többi már idegesítően erőltetett volt (főleg az ahogy az egyhez próbálták a sztorit hozzápasszintani), harmadikat még megnéztem ugyan, de abból a főszereplőcsajon kívül nememlékszem semmire már. negyediket már meg se mertem nézni.
  • kalapos01
    Más film az előzetes meg a reklám meg a színészek neve miatt. Kit érdekel, hogy miért lett siker, ha siker lett.
  • Stonee
    hatalmas siker a 4? sztem csak a 3D miatt. minden szarra bemennek az emberek amit 3D-ben adnak , mert mindig szinkronos és még új dolog.
  • chase
    Jöhet! És szerettem mind a négy részt, és igen, a második rész autópályás jelenete mindent visz :)
  • pixx
    Igen az nagyon ott van.

4. szerintem is a leggyengébb, de ez van...
  • Justil
    a második rész autópályás jelenete mindent visz :)
  • Ragnar360
    Sztem mind jó volt, bocs :)
  • Mat666
    Hát 1-2 rész jó volt a harmadik még elment de 4. a leggyengébb legalábbis szerintem.
  • Narxis
    Az a baj, hogy már nincs újdonság benne számomra, kiszámítható nagyon, legalábbis a 4. rész, amikor ott a csavarok elkezdték magukat "kicsavarni" a versenypályán...az nagyon erőltetett volt, inkább el kellett volna, hogy törjenek. Szóval a lényeg, hogy az volt a jó az első 2 részben nekem, hogy a halál nem volt egy megfogható valami, amolyan misztikum volt, nem adott rá egyértelmű magyarázatot, ez a bizonytalanság volt a félelem magja és ez tetszett. Az is tetszett, hogy azzal indították az első részt, hogy pár középkori, egyházi festményt/képeket mutattak, hangulatos volt.
  • pann
    Hát pedig a 2. rész volt a legjobb és a 4. nagyon gyenge.