37
Nem tudja vki, h lesz-e PC-re a Midnight Club LA?
-
n3whous3 #37 Elég közel áll egy xbox azért hardverileg a pc-hez, értelmes profi emberek natív kódhívásokat is átadnának a procinak stb, ahogy a jobb emuk, akkor lenne már ilyen emulátor, de hát ugye lelkes amatőrök készítik, mert ugye elvileg amúgy se nagyon legális (?). Mondjuk a hecc kedvéért és egy kis reputációért jó lenne, ha megerőltetné magát pár zseni :D -
#36 Igen, ez is sajnos játék függő. De azért manapság eljutottunk addig hogy nem 3 fps-el mennek :D -
#35 őő nem? Emulálás esetében mindig a Hw követelmény sokszorosát kell számolni.
Remek példa erre a ps2 emulátorok. Ma kezdünk eljutni arra a szintre hogy szinte bármely ps2-es game futtatható egy bikább gépen. éés mi is van a ps2ben? (HW-ileg) Nincs több kérdésem :) -
#34 Veszel egy 360at 40ért... PS2, Xbox játékok hiba nélkül mennek? nem? akkor szerinted egy 100szor összetetebb platformot hogy fognak "emmulálni"? -
n3whous3 #33 Erőforrás már meg lenne rá pedig -
#32 Erre a kérdésre térjünk vissza úgy 8-10 év múlva.
thx. -
#31 Cs még egy kérdés.
Nincs X-Box 360 Emulator ? -
#30 Ak nem lesz B+ (,biztos ).
De azért Kössz ! -
#29 htxbai -
#28 mindenesetre további jó vergődést és nyálcsorgatást ... :/ -
#27 "takarodj, ha valami bajod van, a "mi" bajunk, ha nem jön ki, addig lehetne kitárgyalni legalább PC-s keretek közt és nem olyan buzikkal, mint a konzoltopikos banda egyes tagjai "
te tényleg ennyire ostoba vagy? -
#26 vanmá' crack? kinek hány %-nál tart? -
#25 Jah ok így már értem... :) -
n3whous3 #24 okszia -
#23 Mert a pc az über alles, és lassan majd nyomjuk EMULÁTORRAL!!!4
-
#22 Akkor még is mit vársz rajta annyira? Ki jött már, ha annyira bejön vedd meg boxra vagy ps-re... Nem is értem mért nincs még zárva a topik. -
#21 Ki a faszt érdekel? :D -
#20 Nem lesz pécére... -
#19 Mondjuk nem tudom hogy ez az arcade cucc mennyire lesz kezelhető belső nézetben =/.
viszont borulás közben baromira tetszik, hogy a camera követ egy adott pontot. -
#18 Semmit sem tudsz. Ez egy vérbeli árkéd játék és az NFS ellenfele, vagyis nem ellenfele mert fényéveket ver rá. Test Drivehoz semmi köze sincs az egy más stílus és kategória. -
#17 Baszki, belső nézet, alíg várom, kurva jó lesz ez!
Bár a motoros fizikája elég ratyika, de nembaj. -
#16 Nana! -
n3whous3 #15 Amúgy meg tudtommal Test Drive Unlimitedre akarta hajazni ez a játék is, NFS-nél tuti jobb a fizikája, csak a csattanásokat meg borulásokat nézd meg, sokkal hihetőbben néznek ki. Ha nem is szimulátor, de ... -
n3whous3 #14 takarodj, ha valami bajod van, a "mi" bajunk, ha nem jön ki, addig lehetne kitárgyalni legalább PC-s keretek közt és nem olyan buzikkal, mint a konzoltopikos banda egyes tagjai -
#13 rühelltem az előző midnight clubokat, de ez a rész az egyik legjobb árkád autos, amivel valaha játszottam
viszont mivel konzol exkluziv és a fejlesztő studio amugyis bezárt, a topik zárható -
#12 jó lesz ez. pörgös aktív móka. szeressem. -
n3whous3 #11 szerintem odabasz -
#10 LESZ! -
#9 nem dub edition? -
RYO21 #8 Vegyél te nekem! -
#7 Nem lesz. Vagyél ilyet.
-
#6 szerintem a 2 ps1 vagy ps2on, nemtom mar, kurvajo volt. funoltam vele sokat.
meg volt egy resz amit xboxon toltam, régi, ugy remlik h az is la volt. az is fun volt :D. -
#5 Videók alapján nem kár. -
#4 a képek alapján kár, bár az lőző midnight club okanak is hasonló volt a borítója aztán meg mienek voltak már. -
#3 kizárólag PS3-ra és X360-ra -
#2 Nem.
Zárható. -
#1 Nem tudja valaki, hogy lesz-e PC-re a Midnight Club Los Angeles (vagy a Midnight Club LA South Central)