Svájc sem kér az erőszakos játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elõre látom lelki szemeim elõtt a jövõ generációját akik élvezettel tolják a Viva Pinata-t co-op, meg pörgõs multi módban...
Amúgy múltkor volt valami elmebeteg tag, aki a híradások láttán tervezte el, hogy õ is ölni fog.
Érdekes módon akkor senki nem tiltakozott a Tv-bõl áradó erõszak miatt.
Javaslom Svájcnak, hogy a Tv adásokból se kérjenek!
Hanem hogy ne féljenek az emberek. Pistike lát egy kis vért a játékban (csak meg nézi, hiába kicsi hozzá) és késõbb félhet a vértõl. Vért meg szoktak venni az emberektõl. De ilyen a pók, a tû, maga az erõszakos cselekmény (verés, lelövés).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
Aranyos gondolat. 😊 Tudom kell a felnõtt tartalom is. Jó legyen benne vér, de ne a realizmus címszóval kerüljön a játék a boltokba.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
On: de akkor sem kéne a realizmussal reklámozni a játékot. Attóól, hogy kifekszel egy golyótól, még nem kéne ultra realisztikusnak kikiálltani. Mert a sok kis pöcs is játszhat a játékkal, hiába 18+-os. Persze szülõ, meg no warez, de ez kikerülhetetlen. Egy autóverseny se legyen élethû, hanem csak egy utánzat (mivel az is). Minden játék egy fikció.
Na mind1, vissza a témához. A Dragon Rising szerintem eléggé élethû, és itt nem a grafikára gondolok. Lehet egy Modern Warfare 2 szinte foto realisztikus(bár szerintem ez erõsen túlzás!!!) de játékmenetben annyira gagyi, hogy nincs is kedvem vele játszani.
Kíváncsi vagyok itthon mikor vesszük át ezt a svájci újítást, mert a fizetések terén már szinte minden más nyugati szokást átvettünk, mégis a kelet mögött kullogunk.
A játékokat nem a realizmussal kell reklámozni. Itt kéne kezdeni a kipucolást.
Gyakorlatilag 1 kezemen meg tudom számolni azokat a játékokat (kis túlzás), amiben nincs egy pcike erõszak, lövöldözés, stb.
Hülyék ezek, én mondom.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Szerintem egyértelmû ha vérengzésbe megy az egész vagy csak simán eldurvul a szülõ a felelõs.
Erdemes megnezni a BBFC besorolast:
http://www.bbfc.co.uk/downloads/pub/Guidelines/BBFC%20Classification%20Guidelines%202009.pdf
Bar ennek elolvasasa 15+ -os besorolast erdemel, mivel szerepel benne a Fuck szo.
Ertem en, tiltsanak ki olyan jatekokat, mint a Postal/GTA/Manhunt, de hogy mindent, amiben lovoldozni lehet ... Ugyanmar.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
na hoppá <#unalmas>#unalmas>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,