6
-
#6 Nyáron jön az új iphone, majd az tolja lejeb az árakat egy kicsit szerintem. -
#5 Nem tudok statisztikákat, csak annyit, hogy amikor én vettem a sima iphone-omat akkor félre kellett tetetnem, hogy maradjon. Most nemrég vette haver a 3GS-t, 2 hetet kellett rá várnia, és az ottani eladó is azt mondta, hogy ez teljesen szokványos, sosincs belőle elég. Én múlt héten vettem 3GS-t szintén úgy, hogy haver tette félre az utolsót (vagy várhattam volna én is rá 1 v 2 hetet). Mindezt Magyarország egyik legnagyobb városában, hivatalos központi tmobile-nál, tehát nem faluhelyen. Ebből gondolom, hogy nem érdekük árat csökkenteni, mivel nem áll nekik raktáron, hanem fordítva, sosincs elég. -
Rexhawk #4 milyen hihetetlen számokat produkálnak magyarországon?mutatnál erről statisztikákat? vagy csak megint vérfanboyt játszod? -
#3 Hát pedig ha csak az iphonet vesszük alapul még akkor is hihetetlen számokat produkálnak eladásban (igen itthon is). Szóval nem hiszem, hogy lejeb vinnék az árát amikor így is hiánycikk.... -
#2 Nem, a wii eddig is drágább volt mit a box arcade, csak annyi van hogy teljesitményen kivül a wii legjobb. -
roliika #1 Igen. Minden évben erről van szó, csak, hogy tényleg vegyék is ezeket a telókat, az kell, hogy olcsók legyenek. Ennyi csak a trükk, mert hiába 120 a HTC és igen erős teló...baszott drága, túlsok nem is fogy...az Iphone-nak is csak annyi a mákja, hogy USA-ban nem túl drága, 60 körül hozzá lehet jutni, vagy előfizuval fillérekért, itthon lehúzás van keményen de az más tészta.
Aztán itt a wii..ugye milyen kis béna gép, mégis lenyomta a ps3-at eladásokban.
Most a MS erre rájött, és az Xbox 360 ból csinál egy slimet, ami 200 dollár alatt is lesz..olyan 25-30 000 körül...teló ügyben is amíg nem fog ez a változás megtörténni, és nem fognak rádöbbenni, hogy a pórnépnek még külföldön sincs kolbászból a kerítés, addig nem fognak megnőni az eladások...ez van.