1214
-
#93 [center]
és az Armor
[center]
DÚRVA lesz :) nagggyon várós -
Fegyverek :)
-
#91 Ezek a képek alapján jobb lesz:) -
#90 jó bizony, csak még messze van a CB :( de addig ott van a Martial Empires :) elvagyok vele, de ez nagyon várós játék :D -
#89 Jó lesz :D -
#88 kaptunk némi infót. jelen esetben pár boss-ról amik előforulnak a játékban
1. Blood Claw - A Blood Claw tábor körül mászkál, és megöl mindenkit aki az útjába kerül. 15 személyes raid javasolt ellene.
2. Demon Commander - 30+ emberes raid
3. Ghost of Betrayal - Az a célja hogy elpusztítsa Eyrda földjét. Meg kell állítani... 50+ személyes raid (!50 omg!)
Asszem ide kell majd a 1-2 pap :) -
pimpi001 #87 a pw kodom jo lessz hozza? vagy csinalni kell masikat? -
#86 Felmész a hivatalos honlapra és kérsz egyet, ugyanoda jutsz el -
Ákos90 #85 sziasztok találtam 1 fórumon egy rakat béta kulcsot a játékhoz link van benne jó is meg már használt is de nagy része még nem használt :) -
#84 Télen?
Az soká van nagyon :S -
#83 majd valamikor télen :( -
#82 Üdv:)
Vááóó hát ma találtam erre a játékra és nagyoon megtetszett főleg a "Vampíros"-videók:)
Goldoltam írok.Van már Európában CB? -
#81 hehe zoltán a neve a karakternek :D -
#80 Két újabb videó:
Az első egy interjú, ahol sok okossagot megtudhattok a játékról, a másik pedig egy kis ingame szösszenet, egy Stonemen-el.
- http://www.youtube.com/watch?v=JZtCo0zSH_M
- http://www.youtube.com/watch?v=n70QtrU86js -
#79 Na én is kaptam kulcsot, regisztráltam is:D
A vámpíros videókat elnézve jónak tűnik, én már naon várom
Pixxel, jó a banner -
Cat 02 #78 Picit minimális :D
RSS Gonb mondjuk nem kéne szerintem, banner meg igen :p
szerk: FF alatt meghalt :D -
#77 jah pont jól jön ki :)
csak kicsit kellett retusálni rajta (banner háttere az eredeti) -
tomi0113 #76 Ez de tök király háttér! -
#75 Ma mar nem. Regen talan igy volt, meg a fizetos jatekokkak talan most is igy van, de a zart beta ma pusztan promocios celt szolgal.
Lenyegeben barkit beengednek, annyi kulcsot osztanak szet mindenfele oldalon az mmo kiadok. A CB ma csak arra szolgal, h reklamozzak a jatekot.
Ezert a CB "teszterek" durvan 90%-a mar konkretan jatszani megy, nem pedig tesztelni es jelenteni a bugokat. -
#74 "Valószínű a késés oka az, hogy a PWE minél jobban bug-mentesíteni akarja a játékot"
lol erre való a zárt béta -
#73 mert kivettem. minek oda? -
Tomy Lee #72 Meg lentről is:P
-
Tomy Lee #71 Hiányoznak a menük fentről,Pixel -
#70 Uj trailer: http://mmopium.web4.hu/cikk/e3-forsaken-world-trailer -
#69 http://fw-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=11371
nagyon jo poszt, egy csavo kinn volt az E3-on, o csinalta a beszamolot, meg a kepeket.
A forditas sztm jol sikerult, nincsenek kilogo szovegek, jo a betutipus, nem azt erzem h az angol szoveg csak "lebeg" a texturak folott.
A gamerol is sok info kiderul, erdemes elolvasni!
Ha most ilyen allapotban van a jatek, mi lesz decemberig?? -
#68 Nagyon csinos lett :) -
#67 meg is kaptuk -
#66 öröm, bódottá :D jöhet -
#65 asszem kész
nos? -
#64 a Martial Empires most hó végén vált OB-re :) -
kovalik #63 Bukás nem hiszem, hogy lesz, bár nem szerencsés télre kitolni a cb-t.
Sok várva várt mmo ugyanis akkortájt fog kijönni, így biztos kevesebb játékos lesz.Most eléggé nagy pangás van a piacon, egy jó mmo igazán nagyot kaszálhatna sztem.
Ti tudtok esetleg olyat ami a nyáron megjelenik vagy a CB-t mostanra tervezik ? -
#62 én azt nem vágom, hogy kínában megy a cb, vgy volt cb, csomó gameplay videó van, akkor máshol miért nem adják ki tesztelésre? -
#61 Bakker, hihetetlen mi megy a hiv. fórumon. Mindenki fikázza a kiadót, meg egyből bukásnak van elkönyvelve a játék, szavazásban követelik(!!!) a nyári CB-t... Hihetetlen.
Azért rendben van, hogy várunk egy játékra, meg az is más, hogy mondanak egy időpontot és akkorára nem készül el, de itt nem ez történt!!
A PWE nem mondott semmit, csak azt, hogy az E3-on bővebb információkat kapunk. Megkaptuk, télen lesz CB. De ezért miért bukás már a játék?? Egyszerűen fel nem foghatom... -
#60 -
#59 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU -
#58 vazze :/ pedig már majdnem kész a topik dizájn -
Tomy Lee #57 Na ez akkor odébb lesz még:/ -
#56 hüpp hüpp :( -
#55 -
#54 Átírtam magyarra a leírásokat. ha valaki lát javítani valót az szóljon :) vagy hallgasson mindörökre :D