1214
-
Cat 02 #133 Ha márciusban beválogattak bétatesztre, az jó most is ?
(most találtam meg a levelet :D) -
#132 nembaj xD
megölök én bárkit egy kulcsért :É -
#131 ezzel csak igényleg a béta kulcsot, de nem biztos h be is kerülsz :) -
Congratulations!
Your account is now eligible for the Forsaken World beta! Follow these steps in order to complete your beta registration process.
1. Go to www.perfectworld.com
2. Login using your Perfect World Entertainment username and password.
3. Click on the "My Account" link.
4. Click on "Redeem Beta Keys".
5. Enter in the key below
:P -
#129 Én amint jelentkeztem megkaptam.. lehet azért, mert Perfect World-el is játszottam, és már volt accom.. de kitudja:) -
#128 Egy új reg és kérném is a béta kulcsot remélem kapok majd -
nah már a hivatalos oldalon is kinnt van az infó, hamarosan küldik a kulcsokat :) remélem minket sem hagynak ki ^^
-
#126 aham, fészbúkon írta a forsaken world, hogy jön a béta első felvonása. (kinai már elkezdődött asszem) -
Azael #125 hmm vAlAmi gáz vAn Az A betüimmel ááááááááááááááá... Lehet kikéne már szedni a bill-ből a sok dzsuvát :D -
Azael #124 Én is megkptm a levelet és akkor ez zt jelenti h ez már nem a kínai verzió lesz? -
#123 ha visszaírnak hogy mehetek CB-re akkor mint a vihar vazze :D -
#122 áá ,szerintem senki, mindenki majd akkor jön ha teljes kijött.. hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni ,szerinted mire várnak az itt levő emberek ?:P -
#121 Jön valaki zárt bétára 27ikétől? -
#120 -
#119 Azt írják hogy Okt 27-én kezdődik a CB első felvonása fckyeah -
kovalik #118 Kösz ! Közben keresgélve én is megtaláltam a júliusi cb klienst, csak kár, hogy iszonyat lassan csordogál, kb. 65 kb/s, ami 12 óra múlva talán lejön :( . Más letöltési lehetőséget nem találtam. -
#117 Link -
kovalik #116 Megtanulunk gyorsan kínaiul :)
Egyébként én is kipróbálnám, Vamp tudsz adni egy linket, ahonnan töltötted a bétát ? -
Tomy Lee #115 Az úgy semmit nem ér.Várni kell,kommunikáció nélkül semmi szart sem ér már bocsánat.. -
#114 Lehet játszani EU ból, én már kb másfél hónapja tolom a kínai zárt bétát. De sok öröm nincs benne, lévén kínai nyelven van minden :) -
#113 Na majd meglátjuk, biztos valahogy kilehet játszani :D -
#112 az hogy EU-ban nem jáccod még. Télen lesz tutira :/ -
#111 -
#110 és?:D -
kovalik #109 Ahogy olvasom Kínában csak :( -
Jól titokban tartották 10 nap :D -
#107 10 nap fuck yeah! -
kovalik #106 beta jön : fw OB -
#105 -
foxxi #104 Biztatóan néz ki :) Bár azért erős az el nem szakadás a PW saját hülyeségeitől, de meggyőző :D Csak jönne már :) -
#103 Insta videók:
-
#102 -
Azael #101 Nah van vmi fejlemény így 2 nap után? xD -
#100 Thx! hát helyhiány miatt kénytelen voltam ekkora betűt használni. már így is majdnem nagy a banner :) -
Azael #99 Nyah én is csináltam kulcsot, vagyis kértem :D Rá vok már én is nagyon feszülve a témára de ez mekkora répanyelés már h csak télen lehet kezdeni a mókát, ha lehet :S Remélem előbbre hozzák, én még hiszek a mesékben :D Az armoros videót elnézve igen kívánatosak aok az armorok szépek lettek, de ezek a törpék hát izé... olyan mintha vmi pet lenne :DD Ha vkit érdekelnek a skillek íme:
http://mmoculture.blogspot.com/2010/03/forsaken-world-features-pt-5.html
Vki tudja hány karit lehet csinálni 1 accra? Am pixxel jó lett a banner grat érte, de öreg szemeim alig látták azokat az apró betüket (((: -
#98 majd év vége felé lesz CB valamikor. -
#97 aktiváltam magam a bétára mikortól lehet vele játszani? -
#96 simán! sztem nálam alap lesz a pap vagy a mage :) -
#95 Fuck Yeah de várom már lesz ám gyilok :D -
#94 [center]
Fck Yeah MOUNTS!!!
[center]