1214
-
#1214 Sziasztok! Jatszik meg valaki ezzel a jatekkal? Ujra kezdtem tegnap elott, ha valaki jatszik meg vele es magas szinten van es tudna nekem segiteni azt megkoszonnem! -
Bughead123 #1213 E-mailben kaptam valami starter packot ehez a jatekhoz de en nem jatszok tehat nektek adom :D :WA37M53 -
#1212 Sajnos a Tera-hoz mar eleg keves a gepem, de viszont a Rift eleg jonak tunik mar probalgatom -
lordbalu #1211 Tera online
-
#1210 rift -
#1209 Hello, szeretnek elkezdeni valami jo kis ingyenes MMO-t , ezt neztem es videobol eleg jonak tunt, szinte WoW masolat, de ahogy latom a topic eleg kihalt , gondolom akkor mar a jatek se valami nepszeru, vagy mi a problema a jatekkal ? Esetleg tudtok valami jo free MMO-t ajanlani ? meg a Neverwintert neztem -
#1208 Tisztísd ki a géped. -
#1207 ne játsz ezzel.van jobb is -
Oehler1985 #1206 Sziasztok !
Ha van aki még olvassa a fórumot kérem segítsen!
A játék 2-3-4 óra játék után fogja magát és vagy kifagyasztja a gépem vagy ujrainditja , de csak ennél a játéknál van ez a probléma.
A gépem egy AMD Athlon XP Corde 2 Duo 4600+, 1 gb-os nvidia geforce 9400GT, 2 GB Ram, 320 GB vinyo.
Most vagy a meleget nem birja vagy nem tom. Volt hogy 20 perc játék után is kifagy pedig a játék mellett max a teamspeak fut.
Aki tud vmi helpet irjon létszi, mert unom hogy nem tok rendesen játszani ezzel, mig a Battle of the immortals minden megeröltetés nélkül mehet akár 12 órát is .
Várom Válaszotok.
Üdv. Tamás -
#1205 Kép lemaradt. :D -
#1204 Steamen letöltöttem és amikor elindítom a lauchert, update-re kattintok és pathcer.exe error. Steamen futtattam "Játékfájlok épségének ellenőrzése" és: -
Redmarlboro #1203 http://www.aesica.net/fw/?race=2&profession=0&level=80&talent=||0513531432003404330222032231 -
#1202 Játszik ezzel még valaki ?!
Szívesen kipróbálnám... ha valaki tudna magyar klánt mondani, plusz servert annak örülnék!!!
Előre is kösz. -
#1201 sziasztok "mgjani" vagyok a Dyos szerveren!
Szeretnék magyar klánba lépni, vki help? :) -
unusual #1200 2-3nap alatt / persze függ attól mennyit tudsz gamelni / 35 simán tudsz lenni. -
#1199 Köszi, eddig tetszik a játék bár még csak 23-as szinten vagyok és még szokni kell egy kicsit. Eddig WoW és GW volt, de most gondoltam kipróbálom ezt is, mert elég jókat írtak róla. -
unusual #1198 Akkor jó gamet neked! ;) -
#1197 Köszi, megoldódott. Telepítés után a launch képernyőről már nekem is ment simán, ugyanazokkal az adatokkal, amik a weboldalon pirossal hibásnak voltak jelölve. -
unusual #1196 Próbálj meg olyasmit beírni amire nem lesz piros. Nekem sikerült elsőre a reg. -
#1195 Bocsánat. Nagyban:
-
#1194 Ezt az üzenethegyet kapom állandóan:
-
#1193 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne Hozzátok: FW oldalon próbálok regisztrálni, de miután kitöltöttem az összes mezőt, mindegyiket hibásnak vesz - pirossal kiírja, hogy gebasz van. Próbáltam több felh. nevet és több e-mail címet is megadni, de állandóan hibásnak vesz mindent. Tud erre valaki magyarázatot? Vagy csak azután lehet regisztrálni miután lejött a játék? (Most töltöm). Előre is köszönöm a választ! -
#1192 olvass vissza 1 kicsit -
unusual #1191 Sziasztok. Tegnap kezdtem a game-t,és egyenlőre bejön. Van valami Magyar klán EU szerón? -
#1190 Sziasztok! Jatszik meg valaki a jatekkal? En most kezdenem, melyik szerveren van sok magyar? hova erdemes feljelentkezni? Milyen tavolsagi, ill. magia hasznalo karaktert erdemes inditani, akinek van AOE varazslata? -
DarkBlade #1189 Érdekes.
Google vizsgálatán hogyan is ment át az oldalad?
Google reklámok kirakása ilyen témával foglalkozó oldalra tiltva van.
Érdekes ez a hupont is. -
#1188 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://reklamteszt.hupont.hu/1 -
Mirk #1187 Nekem is ugyanez a problémám, ha valaki tud rá megoldást kérem írjon. -
highdrift #1186 Magyar Facebook Fan Page ! LIKE ! -
Shizuka #1185 Keresek valakit, akinek FEMALE karaktere van és rendszeresen csinálja a Perfume questet (Illyfue szerver). Sajnos nem nagyon találok senkit, akivel lehetne, ha beírom chatbe, általában nem jelentkezik senki. Ha valaki hasonló cipőben jár női karijával, írjon nekem itt egy üzit! =) -
Shizuka #1184 Armort / fegyvert tudsz szerezni Freedom Harborban a Gear Exchanger-ektől (pl Henrytől jobbra). Ott különféle shardokat lehet beváltani (pl obsidian, ruby shard) cuccokért. A shardokatt questekért kapod, de szerezhető újabban a Shylia Marketből is illetve asszem lv 30-tól elit mobok is dobhatnak.
Skilleket fejleszteni és újakat szerezni a kasztodnak megfelelő Tutor-tól tudsz, de talentpontok elosztásánál is kaphatsz néha új skillt. -
Timurka #1183 Kipróbáltam a játékot, eddig tetszik, de van pár kérdésem.
Hol tudok vásárolni, lőszert, páncélt, fegyvert? Hol/kinél tudok új skilleket venni és a régieket fejleszteni? -
Timurka #1182 Sziasztok. A vámpir az milyen karakter? Amit lefordítottam angolból, nem egészen tiszte nekem.
Üdv. -
ayame20 #1181 Szia! felvettelek msn-re majd irj vissza és segitek -
Curtis #1180 Jön a Forsaken World Storm of War kiegészítő. Bővebb infók az Armageddon Guild honlapján. -
krisztián0317 #1179 Sziasztok !!!!
Van egy nagyon nagy problémám ... Az a baj h már nagyon sokszor újra raktam a Fw - t és az sem oldotta meg a problémám . A Probléma a következő :
Amikor elindítom az Fw - t először is nem jeleníti meg a betűket szóval lent a [ setting ] ( START ) [ update ] azt igen fölül a piros cuccokba meg nem mutatja a betűket kb így lehet látni :
[ piros ] [ piros ] [ szürke ] [ szürke ] [piros] [piros]
És hát nem látszik az írás . nem csak ez az egyik gond , hanem
hogy nem tudom elindítani magát a játékot mert egyszerűen vagy befagy vagy nem tudom de nem akarja elindítani az egészet amikor rá megyek arra h update akkor meg behozza h " kocka kocka kocka Működése Leállt"
(Kocka az biztos valami japán betű csak ez a szar nem jeleníti meg )
olvastam lentebb hogy biztos videokártya az nem lehet mivel nekem 64 mb-os videokártyával is elindult
Nah és se fel patch-elni nem tudom se semmi el nem indul nem tudom mi baja lehet aki tud nekem segíteni az írjon ide vagy vegyen felé és magyarázza el h mi a baj vagy bármi.
Elérhetőségeim:
msn : [email protected]
facebook : Soltész Krisztián
e-mail : [email protected]
Előre is köszönöm !!! -
Daem #1178 Nem tudom én se tudok belépni.. :S -
DarkBlade #1177 Na mi van? EU szerverek elszálltak? -
#1176 sziasztok ma regirsztráltam a játékban és az összes magyar klánt vki fel tudná sorolni a Illyfue serverén?
Illetve, nem tudom milyen a jatekmenet de a PW-ben volt 70-es karim :) -
Curtis #1175 Gyere az Illyfue (PvE) szerverre, ott elég sok magyar játszik. Keresheted az Armageddon Guild vezetőjét is lv30 fölött (CaptSlater).