50
  • Narxis
    A gyorsaság nem minden...sőt... lehet nem is azért szar neki mert lassan indulna.
  • Narxis
    Dehogy felesleges!
  • Narxis
    Hogy lehet egy Microsoft által szponzorált teszt független?
  • Crane
    "böngésző új változatának segítségével ismét meghatározza a webes világ fejlődését" Ha felzárkózás ennek nevezhető... :)
    "segítsenek abban, hogy az emberek elfelejtsék végre az IE 6-ost" Ezt most nem értem (komolyan). Windows XP frissítéssel nem lehetne elérni hogy az IE automatikusan frissüljön 8-asra? Vagy már elve az SP3-ba ezt bele kellett volna építeni, nem? Nem értek hozzá, csak hangosan gondolkodom...
  • ozric
    Így van, az ACID teszt készítői többségben a W3C szabványok (XHTML, CSS, SVG) társszerzői. Ne adjon ki tesztet az, aki szabványokat ír. Személy szerint jobban hiszek egy Microsoft által szponzorál független teszteknek.
  • ozric
    Nem értem minek ez a nagy szabványosítás, egy autót és egy mosógépet is úgy össze lehet rakni, hogy 20 országban gyártják az alkatrészeket és nem tartanak be egyetlen egy szabványt sem. Sőt, mostanában alapítják a nagy nemzetközi csavargyárat (a Microsoft mintájára), hogy mindenki egységes csavarokat tudjon vásárolni. Mert jelenleg mindenki össze-vissza gyárt mindent, az meg nem biztos, hogy megfelelően illeszkednek-e. De ha létrejön az Nemzetközi Egyesült Csavargyár, akkor mindenki egy cégtől tud termékeket vásárolni, és az mindenkinek jó lesz. Most meg nincs egyetlen egy olyan gyár, amelyiknek a globális részesedése 5 % feletti lenne, emiatt csodával határos, hogy még emiatt nem esett szét egy autó vagy más mechanikai eszköz. Tehát a szabványok rosszak, le velük! Vegyen mindenki példát, a Microsoft sem kedveli őket, mivel a világ leggazdagabb cége, azért csak tudhat valamit.

Ráadásul az Internetes szabványokat a Microsoft csak társszerzőként alkotja és nem kell neki betartani őket. Minek, mert aki írja az tudja, ennyi meg elég. A CSS2-t 1998. május 12-én véglegesítették, és csak a 2009. marcius 19-én megjelent IE8-ban implementálták teljesen. Minek ez a rohanás amikor a szintén Microsoft segítséggel ratifikált SVG 1.1 még csak 7 éve jelent meg, igaz a többi böngésző már évekkel ezelőtt implementálta. Ők tudják hova sietnek, az IE globális részesedése most is 65% felett van...
  • passatgt
    acid teszt full felesleges
  • bojti
    Wow 55/100 az Acid3 teszten . Még öt év és meglesz az :)) De legalább fejlesztenek . Megjegyzem mire ez megjelenik , az összes többi böngésző tudja majd a hardveres gyorsítást ( FF 3.7 már most is tudja ) , így az IE szépen beállhat megint a sor végére .
  • roliika
    Az informatikai szoftverek szokása, hogy a működéséhez kellő számítási kapacitás is kell.

Win7 alatt Core duo kis 1.6 os procival meg 1.5 gigarammal vígan elvolt, és gyorsabban reagált mint a fox.

Ennél erősebb hardveren, meg úgygondolom, teljesen mindegy, mert nem lesznek olyan elképesztően jelentős eltérések.
  • Molnibalage
    Idebent a cégnél IE8-ra vagyok kényszerítve. Egy kalap szar...