9
  • Oláh Herkules
    És gondolod a tdu-ba 1:1 arányban rakták oahut? Mert akkor a világ leg életveszélyesebb közútjairól lenne szó, ha megnézed a tduban milyen eszeveszett bukkanók, és emelkedők vannak.
  • neoG
    Valszin nem km2-re gondoltak, hanem az úthálózat hosszúságára.Legalábbis csak így lenne helytálló, hogy most nő a játéktér.
  • ZSOOLT2
    Ibiza -> 575 km2
    Oahu -> 1 557 km2

Oahu a nagyobb...
  • ZeemanX
    Ezen én is megakadtam. Ha viszont tényleg így említették, valszeg a kidolgozottság/részletességre vonatkozott. Gondolom.
  • Celeborn
    Nem egészen értem. Azt írja, hogy Ibiza 3x nagyobb lesz mint Oahu az első részben. A Wiki szerint ez pont fordítva van. Vagy a játékban felnagyítják a szigetet? Vagy Oahu volt lekicsinyítve. :) Minden esetre nagyon várom. Csak legyen olyan jó, mint az első rész.
  • [HUN]FaTaL
    A fejlesztők is megerősítették. :)

Várjuk szeretettel! :)
  • Oláh Herkules
    hiszem ha látom hogy ibizán lesz... eddig csak ilyen hülye pletyka szinten terjedt el, azt 40 online újság átvette, bizonyíték nuku, és az eddigi hivatalos állítások is oahut mondták...
  • oreal
    sok szeretettel varjuk !
  • Adr74
    Hát igen a jó öreg Test Drive :) Még anno mennyit játszottunk a haverokkal... Az Unlimited nagyon tetszett.Viszont nagy volt egy kicsit a gépigénye.Nálam 25-30 fps-el rohangált az akkori gépen.Néha zavaró volt, néha nem.Kíváncsian várom a további fejleményeket!