Test Drive Unlimited 2 - Irány Ibiza!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És gondolod a tdu-ba 1:1 arányban rakták oahut? Mert akkor a világ leg életveszélyesebb közútjairól lenne szó, ha megnézed a tduban milyen eszeveszett bukkanók, és emelkedõk vannak.

Valszin nem km2-re gondoltak, hanem az úthálózat hosszúságára.Legalábbis csak így lenne helytálló, hogy most nõ a játéktér.

Ibiza -> 575 km2
Oahu -> 1 557 km2

Oahu a nagyobb...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Ezen én is megakadtam. Ha viszont tényleg így említették, valszeg a kidolgozottság/részletességre vonatkozott. Gondolom.
Nem egészen értem. Azt írja, hogy Ibiza 3x nagyobb lesz mint Oahu az elsõ részben. A Wiki szerint ez pont fordítva van. Vagy a játékban felnagyítják a szigetet? Vagy Oahu volt lekicsinyítve. 😊 Minden esetre nagyon várom. Csak legyen olyan jó, mint az elsõ rész.
[HUN]FaTaL
A fejlesztõk is megerõsítették. 😊

Várjuk szeretettel! 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

hiszem ha látom hogy ibizán lesz... eddig csak ilyen hülye pletyka szinten terjedt el, azt 40 online újság átvette, bizonyíték nuku, és az eddigi hivatalos állítások is oahut mondták...

oreal
sok szeretettel varjuk !

Hát igen a jó öreg Test Drive 😊 Még anno mennyit játszottunk a haverokkal... Az Unlimited nagyon tetszett.Viszont nagy volt egy kicsit a gépigénye.Nálam 25-30 fps-el rohangált az akkori gépen.Néha zavaró volt, néha nem.Kíváncsian várom a további fejleményeket!

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)