10
  • bld
    Aki nem tud magyarul, szerintem ne írjon cikket egy népszerű oldalon.
    "De ha Lara nem ér el egy leszakadt létra alját sincs gond. "
    De, ha Lara nem éri el egy leszakadt létra alját, akkor sincs gond
    Egyetértek Indigóval, ha valaki pedig igénytelen akkor legalább ne legyen rá büszke;)
    Nem kell magyartanárnak lenni ahhoz, hogy valakit zavarjon, ha ilyen tróger módon van összedobva egy cikk...
  • MaT
    "...leszögezték, hogy ez nem a kilencedik Tomb Raider játék..."
    Szerintem igenis rendben van, hogy 2 resz kozott kiadnak egy ilyet is. En nem vagyok olyan nagy tomb raider fan, de emlekszem meg a 3. reszre amit nagyon sokszor vegig jatszottam + imadtam a Lara's Home reszt is benne. En nagyon kivancsi vagyok, hogyan "kapcsoljak" ossze Larat ezzel az uj nezettel.
  • zohexyin
    Hi
    Én nagy érdemben nem tudok hozzászólni ehez a Tomb Raider játékhoz, de nem ez volt az első olyan játék amit külső kamera nézetből láttunk
    ???? Azaz látod a teljes karaktert. Hát akkor most én nem értem minek ide ilyen Diablo stílus. Van ebből annyi tucat pont a kis bögyös csajnak nem lehet látni az alakját?? Jó hülyék akkor :D Mert amikor kijött ez a játék egy fél világ lett szerelmes a karakterbe :D Most meg 200méterről nézzem a karaktert.... hát nem tudom.... És hogy rá vagyok kényszerítve kicsit arra ,hogy ketten kell játszani ezt sem igazán értem... Bár én lassan már semmit se értek..... Sztem összegzésben: elb@szták :D
  • Gulyu84
    Ezek direkt arramennek, hogy elbasszák? oO
  • Indigo
    Alapvetően nem is a hírek miatt járok ide, hanem a fórum miatt. De ha már itt vagyok, akkor elolvasok ezt-azt, ami éppen érdekel. Sajnálom, hogy a picike, beszűkült, gagyizós világodat lépten-nyomon csak fikázom, de ha egyszer igénytelen vagy, akkor igénytelen vagy...
  • Loverman
    nem kell ide járni, ha fájdalmat okoz? erre még egy majom is képes... fáj = elkerülni. de gondolom akkor nem fikázhatnál
  • Loverman
    benne van a cikkben, diablo-klón lesz, fejtörőkkel
  • Balumann
    Csak a lényeg nem derül ki, hogy ez most milyen játék lesz? Ilyen RPG szerű, vagy pedig rendes akció csak ilyen hülye nézetből?
  • Indigo
    Benne van a cikkben ;)

Ami sajnos ismét SG-színvonal. Szedett-vedett igénytelenség. Egy-két mondat annyira értelmetlen, hogy fájdalom olvasni...
  • IMYke2.0.0.0
    S mi van azokkal, akik EGYEDÜL, offline akarnak játszani ezzel a "gyöngyszemmel"?
    [Nem szívesen multizom, és otthon nincs is netem.]