251
Hunted: The Demon\'s Forge
-
#51 Nah.Valaki mesélne a játékról? -
#50 olyan ez a nézet mintha a Resi-t látnám csak fantasy-ben -
-
#48 Majd este jönnek a warezosok és lesz itt teszt mint általában... :-/ Mert van működő verzió! -
#47 csodálkozom, h semmi gyorsteszt eddig ;) -
#46 Nyerd meg Te is a játékot, csak lájkolnod kell! -
ratgab #45 Hátha nem csak nekem keltette fel az érdeklődésem a nóta: Filter - Happy together -
#44 " A játék története Kala Moor lerohanásával és a lakosság rabigába hajtásával kezdődik. Két zsoldos úgy véli, a wargenek alatt sínylődő embereken segíteni jó üzlet, ezért útra kelnek, hogy megtömjék erszényüket. A harcos Caddoc és az íjász E'lana azonban oly hatalmas fába vágja a fejszéjét, amekkorát talán még külső segítséggel sem lesznek képesek kidönteni. " - ez lesz a story.
A harcrendszerről meg a helyszinekről elég sokat elmondannak a videok.
Összeségében nem tünik rossznak az egész koncepció de tényleg elég nagy a lutri faktor is. -
#43 nálam naaagy ?
a történeti szál
a harcrendszer
és a helyszínek változatossága -
Árnyvadász #42 Okos lesz. Ezt nyilatkozták. Majd meglátjuk persze. Először én is néztem, hogy most ez a játék akkor csak Co-Op, de szerencsére nem, mert SP módban is lehet vele játszani és mentési pontoknál (ha jól rémlik), váltogatni lehet a karakterek közt. Értelemszerűen a másik karaktert az AI veszi az irányítása alá.
Ez jó, ha éppen unalmas lenne már az egyik karakterrel darálni. A megjelenés érdekes picit, mert van ahol május 31 (Steam), de van ahol június 2 (Gamesplanet) vagy harmadika (CDGalaxis).
-
#41 Biztos lesz single csak az kérdéses, hogy a AI menyire lesz jó benne. -
Was #40 Jaaa, nem warezban, majd a "demo-t" :). Ha a "demo" tetszik, akkor megveszem. De ebbe nem merek olyan biztosan belevágni, mint a The Witcher2-be, Fable 3-ba, DA-ba, vagy Fallout-ba.
De ezek szerint te erősen bízol a dologban?
Azt láttam, hogy coop-ra van kihegyezve, de egyedül nem is lehet (esetleg nincs értelme) neki vágni? -
#39 Ez coop játék lesz nem tudom hogy fogod tudni kiprobálni warezban. -
Was #38 Hát nagyon kíváncsi vagyok. Bízom az inXile-ban, majd használat közben kiderül. A preorder-t nem mertem megkockáztatni, ezt ki kell próbálnom először... -
#37 Hunted: The Demon's Forge Launch Trailer.
-
#36 CDG-ban ezt a dlc-ét adják mellé.
ASSASSIN PACK DLC játékbeli tartalom:
* Assassin Boss
* Assassin Level - Exkluzív szintek
* Seriphine - Seriphine karakter kinézet
* Assassin Bow - E'lara Assasin balta
-
#35 Hunted: The Demon's Forge Behind-the-Scenes "Around Dark Corners" Video.
-
Lesusius #34 Köszi, amúgy az volt a másik amin filóztam. -
#33 Nagyon rosszul tudod, lerí róla hogy ez Unreal Engine 3. -
Lesusius #32 Sziasztok, jól tudom hogy ez a játék a Fallout 3 grafikai motorját használja? -
#31 hogy ne légy magányos :D
a tesztre kíváncsi leszek, de sztem nyomába nem ér egy Witcher2-nek -
#30 Hunted: The Demon's Forge Behind-the-Scenes "At War With Monsters" Video
-
#29 Hunted: The Demon's Forge Behind-the-Scenes "Forging a World" Video.
-
#28 Egész jó néz ki majd a játék boritója.
-
#27 Új Trailer -
#26 Hunted: The Demon's Forge Crucible Video
-
#25 Új képek + Trailer -
#24 Új Trailer -
#23 9 perces gameplay bemutató.
Nagyon várós... -
#22 Lucy Lawless Voice Overs -
#21 Az elég karcsú egy RPG esetében... -
#20 Hands-on-Test Németül
20 óra játékidőt ígérnek! -
#19 Hunted: The Demon's Forge "It Was Found" Promotional Trailer.
Jó kis hentelös cucc lesz ez.
-
#18 "Megjelenés június 3. napján nálunk, az óceán túloldalán pedig két nappal korábban." -
#17 Hunted: The Demon's Forge “The World of Hunted” Trailer.
-
#16 Infók -
#15 Hunted: The Demon's Forge Gameplay
Light RPG...ez valszeg egy új kategoria lesz.
Nekem mindenesetre kell a játék és ha minden jól megy ez is jövö év elején jön. -
#14 Kellő távolság van ott, ha real tiem ba nézed egy lövéstől meghal az ellen.
Am várom ezt elég jól néz ki igéretes. -
ratgab #13 A 2. kép az nagyon gáz szerintem! Ki az a hülye, aki 2 méterről nyilazza az ellenfelet! Egyébként jól néz ki ez a gém, biztos jó is lesz! -
Cecameca #12 Thx. De ha jól töröm a németet, még mindig nem derül ki ebből sem, egy gépen lehet-e multizni....