Hunted: The Demon\'s Forge

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sirch
Tévedtem.
A "...HuntedBINARIESWIN32P4DFTRE.DLL" fájlt kell blokkolni a tûzfallal.

Sirch
Ha valaki esetleg nosztalgiából (vagy mert annak idején kihagyta) most próbálna meg vele játszani, akkor a játék azonnal crash-el indításkor, ha fel vagy csatlakozva az internetre. Valószínû hiányolja a napokban megszûnt Gamespy Arcade szolgáltatást.
Nálam csak úgy indult el, ha lecsatlakoztam a netrõl, nem volt elég, ha megfogom a tûzfallal.

JethroHUN
Valaki Tunngle multi?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ha az íjásszal kardra váltasz az szinte garantált halál.
Ha körbevesznek akkor egyszerûen csak sprintelj arrébb vagy hátrálj és közben lõj.
"Tök sötét volt a folyósón, de lementem, erre elõugrik 8 élõhalott (szûk térben íjj = nulla)"
Visszahátrálsz a folyosóra, problem solved.

Az oldschool mód sem nehezebb sokkal mint a többi, az AI gond nélkül tudja a pajzsos faszit irányítani.

Lui76
A nézetet mivel forgatom?
Nem fordul a karakter ...még csak most kezdeném.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Hogyan lehet FOV-ot állítani? Ez megint borzasztó.....

fotográfik kolomp edisön :D

wedge31
Csontik ellen villámot érdemes használni, egyébb ellenfél ha körbevesz lösz egy robbanó nyilat magad elé és máris szétrepülnek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Külön öröm volt, amikor az elsõ pályán találtam egy rejtett Dungeon-t... Tök sötét volt a folyósón, de lementem, erre elõugrik 8 élõhalott (szûk térben íjj = nulla), gyorsan átvált kard+pajzsra, 1 élõhalottat kinyírok a maradék 3 a hátam mögött csapott 2-t és már padló... játék kiírja, hogy no Resurrection potion available... Na itt léptem ki!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Engem nyírnak ki õ még bírná... Íjjásszal ugye, ha körbevesznek, akkor switch to kard, na ekkor kapok a hátamba 3 találatot és már resurrection needed...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Szóltam, hogy nehezebb szinteken gyengécske a társ sp-be...

Én a resi5 óta kialakult bandával vagyok hajlandó csak játszani a coop játékokat és az összeszokotság igy sokat számit.

SP-ben igen! De abba is hagytam, mert elsõ pályán úgy meghaltam, hogy nem volt már újraélesztõ cucc!

wedge31
Sp-be tolod ? szerintem vért fogsz izzadni...

Ez az Old School mód nagyon durván brutális legalábbis az íjjász csajszival...

And5
Nálunk valami tûzfal beállítás miatt csinálta ezt.

wedge31
Plusz alapból 30 kristályal indulsz meg egybõl lehet nálad két fegyó és az aranyat is átviszed az elözõ szintröl.

Hülyén fogalmaztam! Olyan puzzle-ök, melyek megjelentek a feladatok között, de nem tudtam a kezdõ helyüket megtalálni!

Ám te is találtál olyan puzzle-öket, amiket nem találtál (például Dyfied-ben vagy miben volt egy szobor, aminek volt egy secretje, de akárhogy jártam körbe én nem találtam megoldást).

Elvileg valami elveszett kardot lehetett volna találni!

Nem is hangzik rosszul... Lehet, hogy újra végigjátszom, így a játékot...

Seth
A legnezebb nehézségû szint, plusz hülye kulcsokat kell gyûjtögetni, hogy továbbjuthass, így még olyan helyeket is bejárhatsz amiket esetleg korábban nem fedeztél fel, viszont most kötelezõen bejárandó a kulcsokért

PSN ID.: Beegabor

Ezt a bénázást egyébként jó is, hogy felhoztad: Volt, hogy még volt egy raklapnyi életerõm mégis a következõ beszipkázott találatnál úgy padlót fogtam, mint a huzat.... Valaki tapasztalt hasonlót? Lehet, hogy beszipkáztam egy critikus találatot?

Normálon próbáltam... Lehet, hogy Hardon nehezebb! Én csak annyit mondtam, hogy a gépi társ normálon jól teljesít!

Mi ez az Old School mod? Hardnál egyel nehezebb fokozat?

Csak a játék fõkönyvtárába kell bemásolni. Nem kell semmi binaries meg alkönyvtár.

wedge31
Na most ha bénázol az nem változtat semmin. Mellesleg a kihivások még coopba is nehezek föleg az utolsó kettö, persze csak hard vagy old school modba.

Én többször megfeküdtem sp-ben, mint az AI társam... Ennyire hülye a gépi társ...<#ravasz1> Simán jobban túlél akárminlyen silverliquides kihívást, mint egy emberi játékos!!!

wedge31
Kiprobáltam sp-be valami szörnyû hülye az AI. Hardcoron kész kínszenvedés lehet egy silver liquid kihívást végigcsinálni.

Na kiprobáltuk és private matchnél nemtudunk csatlakozni egymáshoz, disconnected-et ír, A dll-t amugy ti hova másoltátok be? mert mi a binariesbe és ott semmi funkciója sincs mivel semmitse ír felül.
Ha tudtok valami megoldást pls írjátok le.

Utóirat
probáltuk kikapcsolt tûzfalakkal is.

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

And5
Hát a biztonsági másolat esetében is simán mûködik ...

Wow thx majd ki is probáljuk.

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

Ha ezeket a lépéseket végigcsináljátok, akkor mûködik. Az utolsót mi se csináltuk meg haverral és megy.

De gondolom neked eredeti. Nekünk meg nem.

And5
Nem kell hozzá semmilyen program, egyszerûen regiszrálsz a gamespyon és a játékon belül belépsz a gamespy accoddal.

Ti melyik programmal co-opoztatok? Haverommal probáltuk Hamachin és Tunngle
használatával de egyikel se láttuk egymást a szerver keresõben. Ha tudtok valami féle megoldást írjátok le pls.

Ha valakinek van kedve coopban végigjátszani szóljon!

wedge31
Mi most toljuk harmadjára, idén az egyik legjobb vételem volt, mondjuk sp-be lehet, hogy nem ilyen jó.

Ez is olyan játék mint a Stalker, az eleje tök szar (ezért kap sok helyen negatív kritikát) de aztán beindul és nem lehet e végéig abbahagyni <#eljen>

Rage47
Ma játszottuk végig haverral. Nagyon ott van a game coopban, tetszett! Van jó pár bug, de élvezetes az összképet tekintve. Nem is rövid, és kellõen nehéz, van kihívás, rendesen össze kell dolgozni olykor easy-n is😄 Online amúgy megy törttel is, ha valaki kipróbálná, csak gamespy id kell.
Upsz, igazad van, azt hittem ez még korábbi engine.
Ráadásul kicsit utánanézve abban sem lenne kimagasló.

Tehát azt a félmondatot visszaszívom.
Shep
Elég kevés U3-as játékot láthattál eddig ha erre azt írod, hogy kihozták belõle amit lehet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok, kéne 1 kis technikai segítség. Haverral tolnánk LAN-ban a játékot és mind2 gépen látjuk a szervert, de 1ik géprõl sem tudunk csatlakozni. Win-ben látják 1mást a gépek és az Unreal Tournament-el toltuk is LAN-ban. A tûzfal ki van kapcsolva. Van vkinek valami 5lete?
Ezt a játékot milyen jól eltalálták.
Egyre jobban tetszik.
A motorból kihozták amit lehet és nagyon "kellemes" kis dark-fantasy lett.

A gamespot csak 4.5-öt adott neki. Valószínûleg meglátta az elsõ pálya grafikáját a teszter és azonnal lehúzta magában, utána meg csak a negatívumokat kereste.

Pedig nagyon élvezetes, csak a ha eleve negatívan áll hozzá valaki, akkor nem veszi észre azt, amikor az egész több mint a részek egyszerû összege.
wedge31
Megvan, nem nehezebb hanem könnyebb lesz ugy a játék.

wedge31
Old school nehézségi szint mit jelent, nincs vial vagy valami hasonlót ?

Valaki próbálta már Tunngle-ön keresztül coopban?

Nem volt nehéz kitalálni, hogy mi lesz, mivel már az elsõ ilyen bödönnél mondja a csaj, hogy nagy ára van, ha iszol belõle... éppen ezért én nem is tettem! Viszont amikor megláttam egy ilyen tálat egy nagy terem közepén már tudtam, hogy 10-esével jönnek a minotauruszok (némi túlzással)!

Egyébként meg nem ez a lényege a dolognak:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha figyeltétek a Lore-t akkor ki is derül, hogy 2 királyság állt egymással szemben az egyik gonosz a másik jó! A háború már korábban indult, de a gonosz királyság királya kétségbeesésében démoni segítséget kért és kapott a Sleg nevû ital formájában, mely gyakorlatilag egy anyagtalan gonosz entitás, mely nem tud testet ölteni, így folyamatosan keresi az erõsebb gazdát (mint a gyûrûk urában is), így elõször megszállta a gonosz ország királyát, aki megölte a feleségét. Így pecsételte meg a szövetséget a Sleg-gel! Azonban a másik ország királyának volt egy hatalmas varázseszköze, amivel irányítani tudta a sárkányokat (akik ezért utálták a királyt)...Jó király rászabadította sárkányait a Gonosz királyra, akik gyõztek is, de közben megtalálták a Sleg-et, amibõl ittak (ez megtörte a varázseszköz uralmát felettük) és ezután a jó király (rabszolgatartójuk gyakorlatilag) ellen fordultak és megölték, majd az erõsebb sárkány a 2 közül (2-en ittak a folyadékból) megölte a társát!

Viszont a túlélõ sárkány a környéken pusztított, ezért felbérelték a Sárkányölõ hõst (aki késõbb a játékban a fõellenfél volt), õ és csapata (4-en voltak, az egyikük Seraphine) megkapták a Deathstone-t, hogy segítse õket a sárkányok legyõzésében. 2 társuk hamar elhullott, de Annuvin harc közben "ivott" a sárkányvérbõl véletlenül és miután gyõzött megölte Seraphine-t, akinek a lelke a Deathstone-ban ragadt!

Annuvin sereget gyûjtött és megtámadta az emberek világát, hogy felépítse birodalmát és áldozzon a Sleg-nek! Seraphine a 2 zsoldost akarta felhasználni, hogy feloldhassa önmagát és szerelmét az "átok" alól, hogy mások vegyét át a helyüket!

Seth
Akaratlanul is átsiklik rajta az ember szeme, nem lehet nem észrevenni. Ezért szokás spoiler-be rakni <#zavart2>

Hát ne olvasd el ha nemakarod tudni D

Seth
Ó, köszi hogy lelõtted a poént. Üdv

Lol ez mi a szar sose néztem meg ezt a videot és alapbõl ezt rakta be url beszurásba lol omg sry

lol utánanéztem és van más befejezés is és ez tökjó D

Ha ugy viszed végig a játékot hogy nemiszol az ezüst bödönbõl akkor happy end

Hát gondolom bár a férfi dumáját már nem is figyeltem de mingyárt meglesem.

Oldal 1 / 6Következő →