2340
-
ibhu #851 SKiDROW :)) -
#850 Kár volt. Inkább szerezz be egy gamepadot vagy kormányt és kapcsold ki a segítségeket tedd 6osra a nehézséget és mehet a menet! -
#849 Ki mondta hogy ez szim?? -
leipsig #848 hohóó és azóta mennyit találtam még, tiszta bug ez a pálya ! -
#847 neked meg van jovod a jatektesztelo iparban :)
(bar szerintem ezt a jatekmodot meg sem fogom nezni, ha nem muszaj.) -
HUN BECSEHELY #846 KM-Számláló van? -
leipsig #845 felba...a az agyam...
-
#844 de illuziorombolo nezni a zold csikot az uton, meg a billentyus iranyitast :) -
leipsig #843 kisebb bug okat találtam...
-
barmi #842 Az off/warez topikot ki kellene tenni a banner alá valahova mert nemsokára jön a csunyaverzió és akkor aztán lesz idegeskedés ... -
#841 Vettem fel videókat, egyből ahogy megjött a game...
És igen, időközben kikapcsoltam a nyavalyás segítség-útmutató vonalakat is :D
Van/Lesz még gameplay tőlem, csak ennyit osztok meg itt. -
#840 Futtattam egy kis bencset, hogy legyen mindenki fogalma a gépigénnyel kapcs.
1680, ulra, Dx11, 8xaa/16xaf.
Phenom II X4 [email protected]
Gigabyte gtx 460 OC 1gb
4gb 1033 ddr2
X-fi xtreme gamer
stb
Amúgy szvsz egész pofásan néz ki. Az előzetes képeken nem csúnyábbnak tűnt :) -
#839 Minden segítség nélkül billentyűzettel első próbára sem okozott gondot hogy végigmenjek az első pályán,a fizika viszont nagyon jó,de árkád az irányítás.(persze szerintem nagyon jó kis játék,jól elleszek vele) -
#838 Na vegre kiprobaltam pc-n, kormannyal, nem tudom egyesek milyen szimulatorrol beszeltek max annyira szimulator mint a TOCA sorozat, persze ettol meg jopofa es szorakoztato egy darabig, de nem tobb. Vegtelnul konnyu is, bar ez nem feltetlen hatrany mindenkinek. Ha tenyleg csak 4 orszagban van rally az edeskeves, csak nem tanulnak a hibaikbol... -
Sponnyabob #837 Sziasztok!
Hogy lehet online profilt létrehozni? Csináltam live-os profilt de nem tudok belépni a játékból azt írja nincs kapcsolat. Hogy kell mégis bejelentkezni? Tudtok valamit vagy kell valamit trükközni? -
zsozso29 #836 Tessék ide írni!:
Információ
Fontos tudni: A játékkal kapcsolatos technikai támogatást közvetlenül a Codemasters nyújtja, angol nyelven. A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás magyar Windows XP-re nem érhető el.
A játék elképzelhető, hogy nem azonnal, hanem legkésőbb 2011. május 24., kedden aktiválható.
A Games for Windows LIVE támogatottság hiánya miatt a játék multiplayerben, online módon magyar Windows XP-n hazánkban még nem játszható.
A játékkal kapcsolatos technikai támogatást közvetlenül a Codemasters nyújtja, angol nyelven. Egyes kérdésekben az alábbi e-mail címen tud a magyar képviselettől segítséget kérni: [email protected]
-
bgreg #835 mér akarsz átverni mindenkit? egyértelmű h warez verziód van ezzel szépen elárultad -
Laci82 #834 A játék eredeti a direct 2 driveon vettem.
Az F1 2010 ben a replay fájlt kellet valahogy megbuherálni és utána megszűnt.
Csak nem emlékszem már ,hogy kellet:( -
pepe02 #833 sziasztok segítség kellene megvan eredetiben pc-re megy is full grafikán szép is jó is de nem ment!!!!!!hiába csinálok új profilt nem engedi h használjam már próbáltam vagy 100x és semmi valaki pontos lényegretörő leírást írhatna h mit csináljak mert kezd az agyamra menni köszi:) -
#832 Nem Grebbernek szántam!:) -
#831 Arty nekem letöltötte a car pack-ot! ~1,5mb! -
#830 1920*1080-ba 4x AA ULTRA és megy szépen 30 alá eddig nem láttam beesni!
Irányítást szokni kell ,mert más mint a 2ben. -
norman001 #829 ezt a hibát amit ki ír hogy elinduljon -
#828 mármint a processzort? -
norman001 #827 hali valaki tudna nekem segíteni mikor indítanám el azt írja nem jó a procim de biztos hogy jó mert a gta4 nél is ugyan ez volt hogy nem a procim azt mégis ment majdnem maxon nem lehetne valahogy ezt kiszedni? -
#826 -
HUN BECSEHELY #825 Én majd csak egy hét mulva tudom megvenni,addig olvasok.Jah,meg röhögök nagyokat azokon akik szeretik,de lusták megvenni. -
#824 most vered magad hogy volt 8 ezer forintod és megvetted... ejnye -
#823 warezt fejezzétek már be ITT. -
#822 link -
#821 de van -
#820 mert nem az emeleten van, hanem a pincében
amúgy nem tudom mi a bajod vele, én simán BE tudok lépni -
#819 Miért nem lehet fellépni a warez topikra? -
#818 Nemtom, nekem ua. mint a 2, csak más terítékkel! semmi változást nemérzek a vezetésben, ugyanúgy lomhán reagál (igen a rbr-hez képest) mint a 2, nekem ez nemjön be! Max felrakom jutubra hogy széttöröm a lemezt a doboza meg megy a virág alá!(vicc volt)! -
#817 Én nem találom:-( -
#816 amúgy sincs crack úgy tudom -
kjhun #815 Oké, megkerestem. -
#814 már van warez topik bocsika, amúgy meg mi a baj vele:D -
kjhun #813 Kinn a tört verzió, lehet a wareztopikot nyitni. -
#812 Nem az a baj, hogy nincs rá lém (megvettem közben cserével), hanem a szavatossággal! Most telepszik...kiderül!:)