2340
-
IXEMGabeo #2340 megvettem G2A-n kb 1 fontert a jatekot es azota kiporgettem mindent maximalisan aranyra...achievementseket is 90%-ra kb -
Wh1te #2339 Értem . Köszönöm :) -
#2338 a mentés hiányolja a magyar nyelvet :) -
Wh1te #2337 Az meg hogy ? :D -
#2336 telpítsd egy másik mappába, majd utána másold be a helyére :D -
WinStar #2335 Probléma megoldva,már csak a magyarítást kéne... de hiába teszem bele a steamapps/common/Dirt 3 Complete Edition-ba a magyarítást,nem lesz magyar.Ötlet? -
WinStar #2334 Sziasztok.Felhúztam maxra a grafikát,élsimitást is,meg minden ultrán van.. hang van,de a kép zöldes fekete.Mi lehet a probléma?Hogyan tudom orvosolni ezt? -
Baker1 #2333 Nekem is Steamen van és tudtam magyarítani. Lehetséges, hogy a hiba az Ön készülékében van. -
#2332 nem értem az összefüggést.. :D -
Blacus27 #2331 köszi na milyen jó, hogy nem tudtam magyarosítani mert a steamen van -
#2330 egy jó tanács, ha már volt fent a magyarosítás.. akkor utána anélkül már nem indul el a játék... :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.28. 17:38:35 -
hangacsi #2329 Nem azt mondtam, hogy nincs, hanem azt, hogy nem nagy. -
Blacus27 #2328 hangacsi de vettem észre különbséget kocsi és kocsi között leginkább a gyorsulás terén -
tomy88trance #2327 Nem értek egyet, engem elég sokáig nem hozott lázba, jó igaz gépem se valószínű,hogy jó lett volna hozzá. Flat out széria meg NFS széria óta (Pro Street-el) bezárólag hanyagolni kezdtem az autós játékokat. Viszont most láttam,hogy ez ingyenes és anno talán unokatesómnál volt szerencsém a Dirt 1 vagy 2-höz nem tudom már, úgyhogy gondoltam miért ne. Felraktam és nem csalódtam , kb International Rally Championship óta nem volt ilyen rally élményben részem ,na meg az említett Flat Out,de ugye az inkább roncs derby-re ment rá és nem is annyira szimulátor. Mondjuk azon is lehetne vitatkozni ,hogy az említett IrallyC az volt -e illetve,hogy ez az -e ,mert végülis hiába van kézi váltó ,ha nem igazán tud elfüstölni a motor( legalább is eddig ezt vettem észre,ha sikerült véletlenül elrontani a váltást :D ) ,mindegy nekem bejön egyenlőre ,kivétel a drift része,amire még nem igazán sikerült ráéreznem,de azért az első ilyen versenynél csak összehoztam egy gold-ot, Első háromszögen belül kettő arany kb mind elsőre meglett,még van kettő, de most pihenek egy kicsit ,mert zsínórban játszottam őket le :)
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2016.11.14. 14:14:27 -
hangacsi #2326 Hát ajánlott autót nem tudnék neked mondani, én mindet próbáltam és nincs nagy különbség köztük, menj azzal ami kedves a szívednek. Beállításoknál én a hasmagassággal játszottam, a havas pályák kivételével egy kis ültetés mindig jót tett az úttartásnak, illetve a váltóáttételezés alapból mindig túl hosszú volt. 90%-ban a legrövidebb volt az ideális. -
#2325 mitsu evo :) -
Blacus27 #2324 például ajánlott autó beállítások és hasonlóak ( a steamen BlacusHun vagyok ha esetleg barátlista, jobb ismerősökkel játszani mint idegenekkel) -
hangacsi #2323 Jobb láb a gázon, bal láb a jobbon! ;)
Igazából mire lennél kíváncsi? Mivel semmi nagy dolog nincs a játékban. Nyomod a versenyeket, nyersz, megnyílnak az újabbak és ennyi röviden. -
Blacus27 #2322 hali sikerült telepítenem adhatnátok némi tippet a játékhoz előre is köszi -
#2321 Én most aktiváltam sikeresen a játékot.
Utoljára szerkesztette: Laczyi, 2016.11.11. 16:41:38 -
#2320 Nem kamu, többek közt nekem is sikerült beszereznem. Lassú voltál, ennyi.
grebber: Mondod te, aki mindenért max 1 táblacsoki árát vagy hajlandó kifizetni. De igazad van, rohadék fejlesztők,. hogy merték ingyenessé tenni, hisz már mindenkinek megvan akinek kellett!!!444
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.11.11. 14:00:49 -
#2319 Csak annak nincs meg a game akit nem is érdekel(t) -
#2318 ideiglenesen elfogytak a kulcsok
,mekkora kamuk ezek a Nesze semmi fogd meg jól ajánlatok
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.11.11. 10:48:30 -
#2317 -
#2316 Korlátozott ideig ingyé van a complete edition! -
#2315 akkor emelnem kell az árat :DDD -
#2314 nálam sincs és nekem nem innen van :D -
#2313 nem lehet, hogy csak nekünk nincs, akik már vettek? -
#2312 Nemrég zárult a Raptr-on belüli felajánlás, ahol 5000 (csak!) RP pontért meg lehetett venni a játékot - azaz, effektíve ingyen. Nekem is így lett meg.
Most már nincs (kliensből a kép):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.02. 11:12:50 -
#2311 májusban azt írtad, dobozos verziód van... ha ez nem dobozos verzió, csak egy kód, akkor neked ez a játék jogtisztán meg sincs, nem is tudod futtatni krekk/miniimage nélkül :) ilyen verziókkal nyilván nem fog foglalkozni a kiadó.
örülj, hogy egy - nyilván - olcsó példánnyal eddig elvoltál (amíg a játék leesett 9-10 ezerről 1800ra) és most valódi, jogtiszta változatra cserélhetsz nem túl nagy pénzért :)
(ha egyébként radeonod van, ajánlom a raptr futtatását, azzal össze lehet grindelni pontot, amiből kapsz kódot... minő véletlen, nekem van is egy példányom, ezerötér' a tiéd, ha nincs kedv szenvedni ;) ) -
#2310 Valóban írtad. Nem találtam hol kell jelezni és mivel akkor már éppen nem játszottam a játékkal, nem foglalkoztam vele. Elismerem, az én hibám. Azt viszont nem gondoltam, hogy időkorlátos a kulcscsere. Aki teszem azt nem is tudott róla, az így járt? Nem nagyon hirdették sehol sem. Azt meg nem hiszem, hogy olyan nagy érvágás lenne a CM-nek azt a pár kulcsot kiadni. Kb. abban az üzenetben, amit kaptam, küldhettek is volna egyet ugyanazzal az energiával. Nem érte volna őket semmi veszteség, így sem-úgy sem veszem meg steam-en. De szerintem májusban is ugyanezt kaptam volna, hogy mivel nem dobozos a termék, így lehetséges, hogy illegális úton szereztem, ergo nem cserélik. Jó lesz ez Live-on is, nem arról van szó, inkább csak az elvi dolog bosszant. Az én kulcsom ugyanúgy pénzbe került, mint más dobozos játéka, engem mégis lekakilnak. Ha meg attól tartanak, hogy a netes viszonteladók illegális kulcsokkal kereskednek, ne engedjék nekik. -
#2309 és mi a garancia arra, hogy az uj, dobozos példányod kulcsa már regelődik majd steamre?
lehet megint csak kidobott pénz lesz....
egyébként mivel a lájvos továbbra is működik, bár a csalódásod megértem, nem várható el a CM-től hogy a világ végéig foglalkozzanak a dobozos kódok steamesre cserélésével.... ráadásul én írtam neked májusban, hogy mi a treendő, nem foglalkoztál vele, elsősorban magadra vess :) -
#2308 Csak azért nem veszem meg mégegyszer, hogy steam-en legyen. Lesz az még dobozosan leárazva annyira, hogy kettőt is veszek belőle. EVM-nél is lehet kapni, de náluk nem látom az árát kiírva. -
#2307 vagy 1800-ért steam-es kulcs :-/ -
#2306 Tegnap megírtam a nyavajámat a Codemasters-nek, ma már jött is a válaszlevél.
"Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning DiRT 3.
If you have purchased the key from a website who sold you only a GFWL key, then unfortunately we cannot guarantee that this key will work on Steam, as many such sites are not official sellers and may have acquired their keys through illegitimate means.
We did provide assistance for all customers whose GFWL keys were not recognised by Steam for a limited period, however this period has now expired. We are no longer providing replacement keys I'm afraid. Please accept our apologies for any inconvenience caused."
Úgyhogy marad a Live-os szenvedés, a Codemasters meg lecumizhat bő nyállal. -
#2305 nincsmit -
DarkLighter #2304 Akkor oké. Kösz a segítséget. -
#2303 persze hogy van, nálam tökéletesen működik :D -
DarkLighter #2302 Valamiért ez a fenti magyarítás nem működik a stemaes Dirt-ön. Van rá megoldás? -
#2301 ennyi :D