Air Traffic Controller
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp most próbálkozom a 2. pályával már vagy hatodszorra, kipróbálom a ti tanácsaitokat, hátha összejön. Köszi!
Egyébként nagyon jó játék, kár, hogy ilyen szûk az idõ a pályákra, meg kicsit sok gépet kell egyszerre kezelni, de hát ettõl lesz izgalmas és a valóságban is így mûködik, bár ott nem egy ember irányít. 😊
Minden kék gép a 16L-rõl szált fel, minden piros a 16R-röl, mivel ez van közelebb nekik. A rádiózást nagyon kell figyelni és ki lehet tapasztalni mikor válik szabaddá a torony- földi sáv.
Nehéz játék, de ez a jó benne. A 2. pályát 34500 ponttal zártam, kb 15. nekifutásra😊
én két
I am an Air Traffic Controller3 változatot is találtam.
Angol nyelv - Tokyo reptér
Japán nyelv - Havas változat
A Tokyo elsõ pálya nem egy, nincs idõ minden gépnek felszállni.
Tudtok tanácsot adni...
Köszönöm
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
All hail the double x!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A 3.pálya se rossz! 😊
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Felszállás: 16R
Mikor kiválasztod melyikre szálljon le utána kidob egy olyat amin rajta van 3 út(course A,B, C)
Ott az A-t kell választani és nem a TWR hand off-ot mert akkor fog a leghamarabb megérkezni.
Így nem fognak késni a gépek.
Nekem ez volt a baj az elején aztán rögtön megoldódott.
Mert ott elakadtam,vagy ütközés lesz,vagy lejár az idõ!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nevében is benne van légiirányító játék. Marha jó, cseppet nehéz. Fõleg, hogy idõkorlát van a pályákon.
Infó:
www.virtualisrepules.hu
www.atc3support.com
Az elõzõ részelet nem találom sem kiegészítõt.
Aki próbálta ossza meg élményeit. A 2. pályától már iszonyat nehéz...