Air Traffic Controller

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endre
megoldodott, a japán verziót próbáltam, megvan az angol.

Endre
2 év után elõvettem megint, de már a telepítésnél gondom akadt, csak japánul kommunikál a beállításoknál. Valaki emlékszik hogy lett ez angol?

Sikerült!!! Alig akartam elhinni, mondjuk éppen hogy, 32400 pont, de az már kit érdekel. 😄 A 3-4-es pálya nem volt vészes, az idõ még sok is, bõven sok pont szerezhetõ, csak nagyon kellett figyelni, hogy ne menjenek össze a gépek. Az 5-ös pálya viszont brutális. Hiába 1.5 óra, 50000 pontom az életben nem lesz... Eddig 40000 körül volt a max, vagy stressful és vége a játéknak. Ötlet valaki? 😊

Sziasztok!
Épp most próbálkozom a 2. pályával már vagy hatodszorra, kipróbálom a ti tanácsaitokat, hátha összejön. Köszi!
Egyébként nagyon jó játék, kár, hogy ilyen szûk az idõ a pályákra, meg kicsit sok gépet kell egyszerre kezelni, de hát ettõl lesz izgalmas és a valóságban is így mûködik, bár ott nem egy ember irányít. 😊

Endre
Ja és minden gép a 16L-re érkezett a rövid úton. (A)

Endre
Nálam a 2. pálya más megoldással sikerült.
Minden kék gép a 16L-rõl szált fel, minden piros a 16R-röl, mivel ez van közelebb nekik. A rádiózást nagyon kell figyelni és ki lehet tapasztalni mikor válik szabaddá a torony- földi sáv.
Nehéz játék, de ez a jó benne. A 2. pályát 34500 ponttal zártam, kb 15. nekifutásra😊

Hali

én két
I am an Air Traffic Controller3 változatot is találtam.
Angol nyelv - Tokyo reptér
Japán nyelv - Havas változat

A Tokyo elsõ pálya nem egy, nincs idõ minden gépnek felszállni.
Tudtok tanácsot adni...
Köszönöm
TopGun
Ertem ok. megprobalom ujra, koszi a tanacsot.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

pxxl
hát passz, én elsõre megcsináltam az 1es pályát 😄 figyelj arra, hogy a legközelebbi pályára küld õket, és idõben mond h felszállhat, indulhat, stb

All hail the double x!

TopGun
A fene es van valami trukkje? mert ahogy bejelentkeztek En azonnal tenykedtem veluk, de megsem mentek eleg gyorsan, hogy mindenki idoben fel szalljon.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

pxxl
jah

All hail the double x!

TopGun
En tegnap probaltam ki a jatekot, az elso palyan voltam, minden gepet fel kell szallitani? mert lejart az ido, de nem szallt fel minden gep 😞

KAMIONOS KOGYO
Tényleg bevált,elsõre! THX!
A 3.pálya se rossz! 😊

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Ok,megpróbálom!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Leszállás: 16L
Felszállás: 16R
Mikor kiválasztod melyikre szálljon le utána kidob egy olyat amin rajta van 3 út(course A,B, C)
Ott az A-t kell választani és nem a TWR hand off-ot mert akkor fog a leghamarabb megérkezni.
Így nem fognak késni a gépek.
Nekem ez volt a baj az elején aztán rögtön megoldódott.

KAMIONOS KOGYO
A 2. pályát valaki megtudja csinálni??
Mert ott elakadtam,vagy ütközés lesz,vagy lejár az idõ!

TopGun
Megneztem a youtube-n a 10 perces videot, nekem nagyon tetszik a jatek, valamikor meg regebben, jatszottam egy "primitiv" grafikaju jatekkal az is nagyon bejott, eleg sokat toltam vele, jo par palyan tul jutottam.

Roger6
Meg nem akkor van vége, amikor csatt van? <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
simán elfértek volna 😄

All hail the double x!

Hát még mikor a levegõben:

pxxl
hahh pont tegnap néztem meg én is 😊 elsõ pályát végig csináltam. mindjárt az elején egymásnak vezettem 2 röpcsit (a földön) xD

All hail the double x!

hmm, érdekes. adok egy esélyt neki, mindenképpen kipróbálom majd.
Aquir
jó lehet 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Üdv.
Nevében is benne van légiirányító játék. Marha jó, cseppet nehéz. Fõleg, hogy idõkorlát van a pályákon.
Infó:
www.virtualisrepules.hu

www.atc3support.com

Az elõzõ részelet nem találom sem kiegészítõt.
Aki próbálta ossza meg élményeit. A 2. pályától már iszonyat nehéz...