24
I Am An Air Traffic Controller 3
  • Endre
    megoldodott, a japán verziót próbáltam, megvan az angol.
  • Endre
    2 év után elővettem megint, de már a telepítésnél gondom akadt, csak japánul kommunikál a beállításoknál. Valaki emlékszik hogy lett ez angol?
  • Sunglow
    Sikerült!!! Alig akartam elhinni, mondjuk éppen hogy, 32400 pont, de az már kit érdekel. :D A 3-4-es pálya nem volt vészes, az idő még sok is, bőven sok pont szerezhető, csak nagyon kellett figyelni, hogy ne menjenek össze a gépek. Az 5-ös pálya viszont brutális. Hiába 1.5 óra, 50000 pontom az életben nem lesz... Eddig 40000 körül volt a max, vagy stressful és vége a játéknak. Ötlet valaki? :)
  • Sunglow
    Sziasztok!
    Épp most próbálkozom a 2. pályával már vagy hatodszorra, kipróbálom a ti tanácsaitokat, hátha összejön. Köszi!
    Egyébként nagyon jó játék, kár, hogy ilyen szűk az idő a pályákra, meg kicsit sok gépet kell egyszerre kezelni, de hát ettől lesz izgalmas és a valóságban is így működik, bár ott nem egy ember irányít. :)
  • Endre
    Ja és minden gép a 16L-re érkezett a rövid úton. (A)
  • Endre
    Nálam a 2. pálya más megoldással sikerült.
    Minden kék gép a 16L-ről szált fel, minden piros a 16R-röl, mivel ez van közelebb nekik. A rádiózást nagyon kell figyelni és ki lehet tapasztalni mikor válik szabaddá a torony- földi sáv.
    Nehéz játék, de ez a jó benne. A 2. pályát 34500 ponttal zártam, kb 15. nekifutásra:)
  • Johnny Pip
    Hali

én két
    I am an Air Traffic Controller3 változatot is találtam.
    Angol nyelv - Tokyo reptér
    Japán nyelv - Havas változat

A Tokyo első pálya nem egy, nincs idő minden gépnek felszállni.
    Tudtok tanácsot adni...
    Köszönöm
  • TopGun
    Ertem ok. megprobalom ujra, koszi a tanacsot.
  • pxxl
    hát passz, én elsőre megcsináltam az 1es pályát :D figyelj arra, hogy a legközelebbi pályára küld őket, és időben mond h felszállhat, indulhat, stb
  • TopGun
    A fene es van valami trukkje? mert ahogy bejelentkeztek En azonnal tenykedtem veluk, de megsem mentek eleg gyorsan, hogy mindenki idoben fel szalljon.
  • pxxl
    jah
  • TopGun
    En tegnap probaltam ki a jatekot, az elso palyan voltam, minden gepet fel kell szallitani? mert lejart az ido, de nem szallt fel minden gep :(
  • KAMIONOS KOGYO
    Tényleg bevált,elsőre! THX!
    A 3.pálya se rossz! :)
  • KAMIONOS KOGYO
    Ok,megpróbálom!
  • davos80
    Leszállás: 16L
    Felszállás: 16R
    Mikor kiválasztod melyikre szálljon le utána kidob egy olyat amin rajta van 3 út(course A,B, C)
    Ott az A-t kell választani és nem a TWR hand off-ot mert akkor fog a leghamarabb megérkezni.
    Így nem fognak késni a gépek.
    Nekem ez volt a baj az elején aztán rögtön megoldódott.
  • KAMIONOS KOGYO
    A 2. pályát valaki megtudja csinálni??
    Mert ott elakadtam,vagy ütközés lesz,vagy lejár az idő!
  • TopGun
    Megneztem a youtube-n a 10 perces videot, nekem nagyon tetszik a jatek, valamikor meg regebben, jatszottam egy "primitiv" grafikaju jatekkal az is nagyon bejott, eleg sokat toltam vele, jo par palyan tul jutottam.
  • Roger6
    Meg nem akkor van vége, amikor csatt van?
  • pxxl
    simán elfértek volna :D
  • davos80
    Hát még mikor a levegőben:

• pxxl
    hahh pont tegnap néztem meg én is :) első pályát végig csináltam. mindjárt az elején egymásnak vezettem 2 röpcsit (a földön) xD
  • geo91
    hmm, érdekes. adok egy esélyt neki, mindenképpen kipróbálom majd.
  • Aquir
    jó lehet :)
  • davos80
    Üdv.
    Nevében is benne van légiirányító játék. Marha jó, cseppet nehéz. Főleg, hogy időkorlát van a pályákon.
    Infó:
    www.virtualisrepules.hu

www.atc3support.com

Az előző részelet nem találom sem kiegészítőt.
    Aki próbálta ossza meg élményeit. A 2. pályától már iszonyat nehéz...