24
  • Xerxész
    #24
    Predators hivatalos előzetes!
  • Nazir
    #23
    Köszönöm.
  • CaptainRumi
    #22
    tessék:
    predátorsz
  • Nazir
    #21
    Jó ez a videó tényleg, mondjuk sok nem derűl ki belőle, csak Morpheus feje látható aztán jogi blabla.
    KÖSZÖNJÜK EMESE.
    Azért ne már b+.
  • kissssss
    #20
    lehet hogy nem fuldokolt de a maszk le vétele után még bele szippantott egy utolsó jó nagyot még mielőtt el kezdték simogatni egymást a terminatoral tehát valamennyire mégis csak káros lehet egy idő után a földi légkör nekik.
    az első predator film utolsó harcában lehet látni ezt a jelenetet.
  • CaptainRumi
    #19
    Ez ha jól tudom nem a predátorok bolygója lesz, csak egy egyszerű bolygó ahol vadászgatnak. De ha predator bolygó is lenne, akkor sem kellene az embereknek fuldokolniuk, mert a predator sem foldokolt a földön. csak emlékezz vissza hány jelenet volt, mikor nem viselt maszkot.
  • winnie
    #18
    "Ő persze...sose szoktál te se arra az oldalra írni...mindegy..."

    mindegy? ez olyan "enyém az utolsó szó, nem érdekel, hogy kijavítottad a tévedésemet, akkor is én nyertem" duzzogás?:))

    most úgyis van időm, tessék: írni életemben nem írtam oda, de ha úgy véled, hogy mindegy és te jobban tudod, akkor megadom magam és elhiszem neked. tudom jól, hogy vitatkozni felesleges olyannal, aki a fejébe vesz valamit. (nem mellesleg "oldal"? eddig nem is említettél semmilyen oldalt, csak valakit, aki szerinted a haverom, holott épp annyira ismerem őt, mint téged. gondoltam ez a plusz infó később jól jön neked, ezért osztottam meg veled.)

    "Majd meglátjuk mi lesz a magyar címe, amúgy rajtad kívül egyetlen magyarországi újság se használja a te általad "hivatalosnak" vélt címet. "

    leírtam, hogy mi lesz a címe, de... milyen újság szokta használni az elkövetkező filmek címét? ezt nem értettem.

    még a google is kidob találatokat blogoktól kezdve a wikipediáig. inkább az a kérdés, hogy miért csak te nem kezeled így.

    "valószínűleg a forgalmazónál is jelen pillanatban egy ideglenes név..."

    dobj nekik egy levelet. vagy egy telefont. az intercom viszonylag készséges. vagy várd meg a trailer premierjét. ahhoz, hogy itthon lásd moziban már 12-t sem kell aludnod. utána folytathatjuk. (nem mellesleg: ilyen egyszerűen fordítható címen nem értem, miért akadsz fenn. tényleg csak azért, hogy ellent mondj?:)
  • pixx
    #17
    Ő persze...sose szoktál te se arra az oldalra írni...mindegy...
    Legalább itt leírhattad volna a cikkedben, ha már ez tény...
    Majd meglátjuk mi lesz a magyar címe, amúgy rajtad kívül egyetlen magyarországi újság se használja a te általad "hivatalosnak" vélt címet. Utána néztem a neten, mindenhol az angol címet használják. Ha már tény, miért csak te kezeled úgy...valószínűleg a forgalmazónál is jelen pillanatban egy ideglenes név...
  • winnie
    #16
    ??? ó, típushiba. sosem értettem, hogy miért mond ilyeneket valaki - főleg, ha csak tippel. az az ember nem a haverom (nem is ismerem), és folyton azt szoktam neki kommentelni, hogy nem használ magyar címeket, s ezzel csökkenti a google-ből rátalálók számát. ő erre köp a véleményemre, látványosan beint nekem és továbbra sem használ soha magyar címeket. nem csak a predators-nál, hanem máshol sem. az ő baja, én már feladtam.

    "Szerintem is Predators címen fog futni,"

    ez nem szerintem kérdése. a filmnek ez lesz a címe. jelen állás szerint.
  • blessyou
    #15
    na várjunk...
    ha ez a predátorok bolygója, akkor az embereknek nem kellene fuldokolniuk, vagy ilyesmi? Mármint a ragadozóknak a Föld légköre elvileg mérgező...

    na mind1, remélem nem vétenek ilyen nagy bakit a sztoriban
  • blessyou
    #14
    copyright claim brühü
  • Hegi90
    #13
    Eddig nem vagyok lenyűgözve :S
  • pixx
    #12
    Ő személyesen a filmforgalmazót hallottuk, Human haverod is Predators címen utalt rá, meg sem említve a magyar címet, ahogy te se tetted a cikkben. Most meg azt mondod ez lesz a cím...
    Szerintem is Predators címen fog futni, vagy "A ragadózok bolygója" vagy "Predators: a vadászat" vagy "Predators: a bolygó" stb.

    AVP-nél se használta senki "A ragadozó a halál ellen", vagy mi volt fantasztikus magyar címe, hanem AVP-t használt mindenki, még a mozi pénztárnál is vágták, mikor azt mondtam AVP...
  • Timber
    #11
    Es akkor ne beszeljunk az adjunk neki valami idiota jelmondatot aminek semmi koze a filmhez vagy epp van csak pont ellenkezoleg. Legjobb pelda: Matrix - Beepulsz a rendszerbe
  • Axlkenobi
    #10
    Ó, engem egyáltalán nem dühít fel, mindenkinek van véleménye, így neki is. Hogy nem értek egyet vele, az már egy másik dolog. Attól még szerintem baromi divatos - sajnos - ez a fél angol/fél magyar cím, nagyon debilnek tartom őket, szóval ha végül valóban szimplán "Ragadozók" lenne, én annak csak örülnék.
  • Loverman
    #9
    az anti-winnie brigád tárt karokkal vár, fontold meg a belépést (miután elolvastad a 8-ik hozzászólást és szétverted a klaviatúrát az asztalon valami mást odaképzelve)
  • winnie
    #8
    nem azt írtam, hogy lehet, hogy az lesz a magyar cím, hanem hogy az lesz:)

    és a manapság oly divatos megoldas nem túl divatos, hiszen az idén bemutatott 53 film film egyikénél sem alkalmazták. legutóbb december 10-én volt ilyen, legközelebb április elsején lesz. évi 3-4 példa még nem divat.
  • Axlkenobi
    #7
    Vagy a mostanában oly divatos megoldást választják, és meghagyják az angol eredetit, plusz még hozzáteszik magyarul (lásd Crank - Felpörgetve)), így nem tartom kizártnak a Predators: Ragadozók/Predators: Ragadozó 3/Predator 3: Ragadozók címvariációk valamelyikét.
  • CancelButton
    #6
    Jóóóó lesz!
  • kanduhr
    #5
    Vadászok:)
  • winnie
    #4
    Ragadozók lesz. ez abszolút mindennapos, mármint a címduplázás. nézd meg, hogy mostanában és a következő 1-2 hónapban mennyi címdupla volt/lesz: Robin Hood, Alice Csodaországban, Revans, Kínai lány, Az út, Szélcsend, Testvérek, Akvárium, Éhség
  • Bullet
    #3
    Mi lesz a magyar címe? Mert a Ragadozók-at már ellőtték a Ghost and the Darkness-re.
  • Narxis
    #2
    jeeeeeee ez király lesz! de lennék egy predator, széjjel kaszabolnék mindenkit
  • kissssss
    #1
    :-DDDD most hogy ez a film is nemsokára el készül kedves állatkáink el mennek pihenni.