Transformers: The War for Cybertron

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a cybetron bolygo nem semmisult meg ? vagy ez pl a "filmek" elott jatszodik?

anti hero

meg súgom neked játéknak hívják.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

RoyalPredator
Mi ez a szar? ...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Cybertron és Unicron is átalakuló bolygó. Van TF fan ismerõsöm, ragadt rám egy kis ismeret 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

De igen Szefmester, jól mondod. Azé remélem csak a cikkben van ez így elírva és nem a játékban. Majd meglássuk milyen lesz.

Hm.. javítsatok ki ha tévedek, de véletlen nem Cybertron az átalakuló "bolygó" hanem Unikron "a bolygófaló"

Amúgy örülök hogy visszatérnek a képregényes megjelenésû karakterekhez.. a filmekben Ûrdongó nekem nagy csalódás volt megjelenésügyileg..
El van nézve a tatázás kisss. :-) Habár mindenki 18-nak mond ránézésre, csodálkoznak amikor mondom, h 24 vaok. :-D
Csak a munka jöjjön be amire pályázok ...

ahogy a természetnek úgy a technológiai fejlõdésnek sem lehet gátat szabni tehát nem árt fel kötni az alsó gatyát tata :-D (bocsi)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nyugalom!Az unreal engine 3-nak nem tul nagy a gépigénye.Csak akkor szívunk majd esetleg ha trehány portot készítenek pc-re.Ami sajnos egyre gyakrabb.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hatalmas grat a fejlesztõknek, de nem is ... inkább a játéknak a tulajdonképpeni kitalálóiknak!
Amit kifejezetten hiányoltam, helyenként utáltam, hogy a hagyományos Transformers kakarkterek hiányoztak a filmekbõl. Nem is tetszettek story-t tekintve ezek, csak a látvány volt jó. Azonban ebben a játékban szemmel láthatóan elõjönnek a rajzfilm karakterei mint pl Soundwave és Omega Supreme. Sõt, Ratchet is visszakapja a megszokott képergényes alakját. Nekem mint "öreg motorosnak" ezek a bevált karakterek és õmiattuk gondolnám egy játékra, hogy: igen, ezt ki kell próbáljam. :-)

Azonban egy hátulütõ ami nincs a cikkben. A HW igény az körülbelül mi lesz? A videót elnézve atomerõmû kategória lesz az ajánlott gépigény. Talán a minimum egy 8800-as Nvidia lenne, de gyanítom, hogy azzal a minimum grafikát is max 20 FPS-el lehet elérni. Lassítson már egy picit a cehnológia!!!!! Be se fejezem a Fõiskolát máris akkorát fordult az IT, hogy a fiam már elavultnak fogja ezeket mindet tartani mire odajut és nekik ezeket fogják oktatni mint alaptananyagot. Amit meg most mi tanulunk meg a kukában végzi. Túl sokmindent kell egy mai gyereknek megtnaulni egy ( pl ) 300 évvel ezelõtt élt emberhez képest. Pedig a felfogóképesség akkor is majdnem ugyanannyi volt mint most, csak a motiváció nem volt ekkora. Na jó .. ez más más téma, lehet majd nyitok egy topic-ot rá. 😊

remélem komolyabb lesz mint az elõzõk voltak