19
-
kutakita #19 Remélem minél hamarabb folytatják, mert kár lenne érte. tényleg jó sorozat. Kicsit hatásvadász , de folyamatosan történik benne valami :) -
Loverman #18 "Annak amit írsz nincs súlya. Összeomlik mint egy kártyavár."
Ez mekkora xD -
beyondReason #17 Ráadásul még hülyeséget is beszélsz. Van amelyik rák kor független, van amelyik kor függő, van amelyik független a nemtől, van amelyik nem. Attól függ, hogy éppen milyen rákról beszélünk. De, ha egy rákfajta kor/nem függő, nem jelenti azt hogy nem jelentkezhet bármely korban, bármelyik nemnél.
Annak amit írsz nincs súlya. Összeomlik mint egy kártyavár.
-
#16 kor az rövid o. LOL. jobbulást Andynek. -
scagnetti #15 Miért??
Nem hallottál még 5 éves rákos kisfiú/lányról??? -
Novell #14 Szerintem arra érti, hogy nem bánja, hogy leállították a forgatást és csúszik a második évad... -
Loverman #13 nem bánod hogy valaki rákos? hmm -
bippo #12 Mindenképpen jobbulást, és teljes gyógyulást kívánok neki. A sorozat pedig eddig nagyon tetszik. Idén csak 3 új sorozatot kezdtem el nézni, jól megszívom az összessel :( (V, FlashForward, Spartacus) -
NLZ #11 Hát én nem vagyok oda a homoerotikus gladiátorharcért, szal nem bánom. :) -
Loverman #10 KÓRtól független? -
#9 NA NE ! O is ? hat kar erte es kar a sorozatert is,a deadwood ota nem igazan lattam ijen jo kis sorozatot. jobbulast Andy! -
Wittgen #8 Lányismerősöm 25 évesen lett rákos és kb fél év alatt meg is halt... -
scagnetti #7
A rák betegség sajnos kórtól, és nemtől független. -
Loverman #6 Hugh azért már "elég öreg", bármilyen rák már korábban kijött volna. szerintem nem kell ettől félni -
Etinger #5 House hamar diagnosztizálná magánál :D
A srácnak pedig jobbulást :) -
hannibal19 #4 Ez fura. Először a Dexter címszereplője, Michael C Hall kap rákot, most ő?! Remélem Hugh Laurie kimarad a mintából.
Anyway, mihamarabbi jobbulást. -
#3 Te banat, jobbulast neki. Tenyleg jo kis sorozat. -
Novell #2 A lehető legjobbakat Mr. Whitfield-nek, gyűrje le ezt az alattomos betegséget és épüljön fel. A sorozatot már az első, októberben megjelent trailer óta vártam és nem kellett csalódnom, részről-részre egyre jobb. -
pixx #1 Az eddigi év legkellemesebb meglepetése ez a sorozat, nem valami nyálas tini sz@r.
Andynek meg szurkolok, hogy épüljön fel mielőbb.