10467
  • LeWyTy
    Ilyen képet milyen progival csinálok?Mekkorát lehet?Mer ingame nem tudok képet csinálni a várról... mer a fele sincs a max látótávban.
  • Failbunny
    Nekemis elkelne a segítség nem tudok csatlakozni egy szervere sem :(Valamit nemjól csinálok :S
  • muHaHaHa
    Valaki tudja hogy kell egy SMC-s routert beállítani hogy lehessen látni neten a szervert?
    Találtam leírást a neten, de nekem másképp néz ki a router menüje, és nincs port forwarding. Aki ért ehez kérem írjon rám.
  • Bexter
    Lesznek olyan itemek, amiket csak NPC-től tudsz majd megvásárolni.
  • W B
    Ennek a smaragdos kereskedésnek mi értelme?
  • uscGhost
    xDDD
  • Pistike 007
    Végülis, majdnem lapos lett. (12w21b)

• Pistike 007
    Hát googleben 19-esig jutottam, mert megtréfált, hogy a 20 kimaradt :)
  • Failbunny
    Szevasztok,a multiplayer része milyen a játéknak?Beszippantott a játék ki akarom próbálni azt is,milyen lehetőségek vannak ésmég ugye hogy hogy tuodk csatlakozni szerverekre.Köszi :)
  • Malakai
    mojang.com
  • Pistike 007
    Link a snaphoz? :)
  • unamito
    Kreatív módban meglestem. Egész érdekes, bár én jobb rendszert is el tudtam volna képzelni neki...
  • Malakai
    Csak bizonyos biomokban van, hegy biomnál áss lefele, nagyjából a lapis lazulihoz hasonló gyakorisággal és mélységben fordul elő.
  • unamito
    A legújabb snapshotba belekerült végre az üzletelés a falusiakkal, és ezáltal bekerült egy új block: a smaragd (emerald). Még most próbálom ki a snapshotot, azt írták, hogy a smaragd ritkábban fordul elő, mint a gyémánt ( T_T )... Hét én ennek nem nagyon örülök, mert gyémántot is egy évben 2x találok...
  • Bexter
    Ezek is mi vagyunk :D
    [center]
  • Elektron814
    Ha valakit érdekel itt egy bemutató Taurusz játékáról :

• Croano
    xD
  • uscGhost
    Van xD 1.2.5 és ez már nem béta
  • Failbunny
    1.7.3 bétánál van újabb?vagy ezis elég?
  • Croano
    Hát tudod cake defense-et játszhatnánk mert egyedül unatkozok ... :(
  • Failbunny
    Köszi,neki is ugrok
  • Elektron814
    Először töltsd le az mcpatcher-t majd azzal patch-eld fel a játékot ezzel a moddal.
  • Failbunny
    Szevasztok, ma kezdtem a minecraftot és egyböl belebotlotam egy csomó modba aminek a a háromnegyede egyből kuka..de lenne közötük egy ami érdekel és az pont nem müködik mikor a mod kiválasztásánál vagyok rákatintok és semmit nem csinál LBphoto realism 256 miért nem megy? :S
    Ha egy jó modot tudtok érdekelne mertmég nemnagyon tudom melyik hogyan.. :D
    köszi
  • LeWyTy
    Frissítsd a videó kártya drivert vagy a javat.
  • LeWyTy
    Az árnyékok kicsit érdekes mutatnak.
  • Edem1994
    Sziasztok olyan problémám van hogy a Hibakonzolban teli vagyok java hibákkal és nem tudom hogy kell ezt megoldani ha valaki tudna segíteni nagyon örülnék.
  • V43 1105
    Azaz ?
  • Croano
    Van valakinek kedve velem disco mapjait kipróbálni ?
  • LeWyTy

• LeWyTy
    Hát én is...addig találd ki mi lesz a falakon belül
  • Bexter
    várom a végeredményt :D
  • LeWyTy
    Ez még szerintem is qrvanagy... a negyede sem látszik a képen (FUll látótávon)
  • LeWyTy
    Asszem megvan mit fogok építeni.
  • LeWyTy
  • Elektron814
    Itt van :
  • LeWyTy
    Azóta ezt a zenét keresem...tudom hogy csomószor hallgattam már. Mond már meg mi a címe.
  • Elektron814
    A ,,nem" után vessző kéne, lemaradt! :)
  • Elektron814
    nem amíg befejezem, az 1-2 hét. És mint írtam ez kb 20%-a az egésznek, de nem akarom megmutatni, mert szerintem ahol járok egész jó.
  • LeWyTy
    Hááát, a zene az nagyon jó!
  • Bexter
    1-2 hét? Ez kb 1-2 óra :D