10467
  • VWfan
    A helyzet az, hogy megcsináltam 1.2.5-tel fenn vagyok a szerveren, de mozogni, üzenetet küldeni, semmit nem tudok csinálni. Erre mi a megoldás?
  • SzzSUtazo
    Megvan az 1.2.5, írjatok valamit a szerverekről, esetleg képek, ha vannak. Még új vagyok ezen a téren. Eddig csak egyedül játszottam...
  • Bexter
    Mostanában csak pár órákat tudok aludni és hót kóma vagyok... :(
  • uscGhost
    Listályára? :D Látom reggel van még neked :D
  • VWfan
    Köszi, de most nem szándékozom megvásárolni.
  • Bexter
    Először vedd meg a játékot.
    Aztán töltsd le a legfrisseb (1.3) verziót.
    Utána itt a fejléckép alatt katt a regisztrált serverek listályára, válogass, csatlakozz és játsz :)
  • VWfan
    Sziasztok! Szeretnék tört játékkal multizni, de nem igazán látom át ezt a rendszert. Lényegében haverral akarunk építgetni minden hülyeséget, de természetesen kipróbálnánk más játékmódokat is. Néztem google-ba már de ahány találat annyi leírás. Arra lennék kíváncsi jelen állapotban:
    -Melyik Minecraft kell (verziószám)
    -Milyen kiegészítő program(ok)
    -Szerverek amik a még mindig működőképesek
    előre is köszönöm. :D
  • Pistike 007
    SSsssSSSssss
  • Fabio Capello
    persze, nagyon jó volt :) Mindjárt megnézem ezt is.

más: a letöltés gombotokkal csinálj valamit, mert meghülyülök a "Letőltés"-től :D
  • Wreck86
    Faja!
  • Wreck86
    LOL. Poén kis map.
    Elysiummal nekem is csak annyi bajom lenne, hogy sötét néhol nagyon, tiszta Mortyr feeling. :D
  • Bexter
    De azért jó volt? :)
  • Fabio Capello
    Nem is az hogy nehéz volt, én nagyon élveztem, csak annyira sötét volt bizonyos pontokon, hogy konkrétan semmit nem lehetett látni, így le is pottyantam párszor, egyszerűen nem lehetett látni hogy van e ott bármi... :D
  • Bexter
    [center]

Amióta készítjük az Adventure mapokat, többen panaszkodtak, hogy túl nehéz, vagy nagyon nehezek a pályáink, nem lehet végig csinálni, és egyéb sírások voltak. Most nekik szeretnénk kedveskedni egy rövidke egyszerű adventure mappal

Töltsétek le próbáljátok ki :P
    http://zombieland.hu/?p=311
  • LeWyTy
    Szerintetek milyen lett?

• PatrikDN
    SzzSUtazo
    Nekem van egy version changerem ami eddig mindig napra késszé tette a craftomat :)amint ki jön az új verzió lehet frissíteni. És mondok én is neked akár egy szervert :) Csak küldj egy mailt. [email protected]
  • Elektron814
    Töltsd le az 1.2.5-öt és mondok egyet.
  • SzzSUtazo
    Hali!
    Nem tud valaki egy jó (és működő) Minecraft 1.8.1 tört szervert???
    Előre is köszi...
  • Bexter
    [center]

Elkészült a következő Adventure Mapunk :)
    Teszteljétek.

Letőltés
  • Bexter
    Holnaptól letölthető új adventure mapunk az Elysium:)

Ismét 10/10-es nehézségűre sikerült :D

• V43 1105
    Van mód, amiben van ló .
  • Croano
    de lovat akkor sem raktak :'(
  • Croano
    akkor a télapó teljesítette kívánságom :')
  • Fabio Capello
    rofl
  • Croano
    ahh tényleg raktak xDDDDDDDDDDd FAIL
  • Croano
    igen de abba nem lehet irni
  • LeWyTy
    FAIL
  • Bexter
    könyvet raktak megsúgom neked :D
  • Croano
    Rakhattak volna inkább lovat a minecraftba ,mint emeraldot meg ezt az npc-s kereskedést.Ez hülyeség .Inkább raktak volna bele egy olyan könyvet amibe tudnánk irni az milyen kafa király lenne :D
  • PatrikDN

Apró unalom szülemény.
  • Wreck86
    Előfordul,ismerős szitu.:D
  • Bexter
    Nem bírtuk felvenni az anyagot ugy röhögtünk :D
  • Wreck86
    "Ne nézzé Peti bazdmeg!" :D:D
  • Bexter

Aztán szóljatok ám ha unjátok :D
  • ladawfts
    Jaj bocs a dupláért! :(
  • ladawfts
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni? 1.2.5-ös verziót használok, és nem működik rendesen az egér! Tehát alig forog, ha foroog akkor is késve, meg a menüben is őrjítően lassú, meg ugrál! Mit tegyek? Várom válaszaitokat.
  • ladawfts
    Sziasztok! Tudnátok segíteni? 1.2.5-ös verziót használok, és nem működik rendesen az egér! Tehát alig forog, ha forog akkor is késve, meg a menüben is őrjítően lassú, meg ugrál! Mit tegyek? Várom válaszaitokat.
  • Pistike 007
    Én már végignéztem az összeset wikin, vagy nagyon bonyolult, vagy csak felülnézeti mapper.. Én is kíváncsi lennék a megoldásokra :)
  • LeWyTy
    Nem tervezek belemerülni csak pár kép miatt a modellező progikba... a legegyszerűbb megoldást kérném... vagy ezt a progit.... biztos vagyok benne hogy van a minecrafthoz valami erre a célra.
  • Malakai
    Bármi 3D szoftver, blender ingyenes.