10467
-
tordi #10305 Úgy látom nem egyedi a gondom, maga játék ennyire szar. Inkább félre teszem
https://bugs.mojang.com/browse/MCPE-25344?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels%3Acomment-tabpanel&showAll=true -
tordi #10304 sziasztok, remélem valaki tud segíteni! X0Xen játszom, már ezzel a windows-os minecraft-al. Ma a konzolt resetelni kellett, egy probléma miatt. Profilok, egyebek törlődtek. Mindent újra leszedtem, semmi gond, kivéve ez a játék. Egyik fontos mentésemet sem tudja a felhőből leszedni, azt írja a 100 mb-nál nagyobbakra, hogy sérült. Volt néhány apróbb mentési file, azok lejöttek, de ezek olyanok amik lényegtelenek. Irgalmatlan idők vannak ezekbe, jó lenne valahogy mégis visszaállítani. A mai resetig semmi gondom nem volt. -
#10303 Meg vannak valakinek ezek a könyvek pdf-ben?:
Útmutató a vöröskőhöz
Útmutató az Alvilághoz és a Véghez -
gforce9 #10302 Ha komolyabb packot futtatsz érdemes neki 4-5 Gb ramot adni neki, ha van elég a gépben. 8Gb ram esetében én 4.5-re szoktam venni. Ha nincs 8Gb ramod, akkor hagyd a memóriabeállítást ott ahol van. -
#10301 Köszi szépen. -
#10300 #10257 -
#10299 A feed the beast főoldalán volt egy letöltés gomb, letöltöttem és felraktam, de valami twitch plugin minecraftot rakott fel, majd megnyitott egy windows ablakot. Valamit elszartam? :O -
#10298 Köszi. -
gforce9 #10297 journey map -
#10296 Ilyen kis térképet a jobb felső sarokban melyik moddal lehet szervírozni? -
#10295 Csinálsz egy üllőt. Aztán berakod a tuningolni kívánt fegyvert/szerszámot + a könyvet. -
#10294 Na, megjártam a poklot:
Szereztem nyálkagolyót is, meg horgásztam egy varázskönyvet (ütés +1) :D Varázskönyvet hogy tudom használni? -
#10293 Nem aludni megyek. :D:D -
#10292 vigyázz a lávával, ne próbálj meg ágyban aludni odaát :) -
#10291 Oké, a 20 obszidiánt már kibányásztam!
Egyéb tudnivaló, mielőtt átmegyek? -
#10290 Pontosan. Csinálsz egy portált, begyújtod és átutazol a Nether-be. Ott annyi kvarc van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni :) -
#10289 Csóri túlélő hogyan csináljon napfény érzékelőt? Alvilági kvarc kell hozzá. Szálljak le az alvilágba?? -
#10288 Na belevetem magam a szakirodalomba, elolvasom a vöröskő alapokat. -
gforce9 #10287 Sokat kell letenni a látványos hatáshoz. De mondtam én, hogy a nuke a megoldás :D -
#10286 valahogy be kell csábítani a gyerekeket a mézeskalács házba :D -
#10285 Hát nem robban valami nagyot a TNT...
Lenyilaztam egy boszorkányt, volt nála 2 cukor. lol! -
#10284 Épp nem rég oldottam meg a kaja gondomat, így már nincs rájuk szükség. Mennek majd a levesbe :) -
#10283 Látom itt már gépek is vannak. Viszont az az állattartás nem épp eu szabvány! XD -
#10282 Én is kb egy hete kezdtem új világot :)
-
gforce9 #10281 Ja még annyi, hogy a modcsomagok annyira összetettek, hogy érdemes tutorialokat nézni róluk elsőkörön. -
gforce9 #10280 Sokfajta mod létezik MC-hez. Csak egy példa a milliónyi közül:
Galakticraft. Hozzáad a játékhoz új érceket és gépeket, amikkel mindenféle alkatrészeket lehet gyártani. Ezekből később rakétát lehet építeni és elutazni pl a Holdra vagy a Marsra vagy épp orbitális pályán űrállomást építeni. És ez csak egy mod.
Vannak olyan modok amik a világgenerálásba szólnak bele, milliónyi új növénnyel és biomokkal. Vannak olyan modok amik a kalandozásra építenek és mindenféle dungeonokat generálnak vannak amik mágiát hoznak be a játékba, stb.
Jellemzően nem egy moddal játszunk, hanem modcsomagokkal kezdetnek a feed the beast launcherét ajánlom. ott 1 kattintás letölteni és telepíteni a kívánt modcsomagot.
Egy bemutató videó egy modcsomagról:
https://www.youtube.com/watch?v=T8RVvS0E2nI
Igaz régebbi, de a lényeg látható -
#10279 Gondolom a gameplay-t modosítók, ha létezik ilyen. -
#10278 Felvázolnád nagy vonalakban, hogy milyen jellegű modcsomagok vannak a textúra csomagokon kívül? -
gforce9 #10277 Megboldogult első MC élményeimet idézed meg :) Nekem az alap MC sok újat már nem tud nyújtani, de szerencsére a modcsomagokkal végtelenek a lehetőségek :) -
#10276 Boldog(?) Minecraft tulajdonos lettem! Szerencsére a tört verziós mapomat meg tudta nyitni. A játék továbbra is nagyon jó, jókat ijedezek amikor sétálok az erdőben majd hirtelen meghallok ilyen falusi nevetést, persze sehol senki. Lehet, hogy a föld alatt van?
Építettem egy csónakot és nagyon durva, úgy megy mint egy motorcsónak, jó gyorsan el lehet jutni vele nagyon messze. A map pedig hatalmas. Lehet, hogy elköltözök! :D
A putri:
A naplementém:
-
#10275 Oks, köszi. -
gforce9 #10274 A verziószámnak kell stimmelnie, de még sokszor azt is megoldja az MC és lekonvertálja, (ha felefelé váltasz verziót.). A mapod helyéről (mármint, hogy a gépeden hol van) van róla még youtube tutorial is tricsillió :) -
#10273 Nem feltétlen. Kimásolod a saves mappát, és miután feltelepítetted a hivatalost akkor bemásolod. -
#10272 Na az lesz, hogy megveszem a játékot, a tört verziós mapomat gondolom buktam (?). -
#10271 Köszi, beérem egyelőre a TNT-vel. Jó sokat bányásztam ma, hullottak a csákányok, találtam is sok redstone-t meg némi aranyat, de gyémántot keresek.
Lehet, hogy lesznek még láma kérdéseim, előre is bocs. :D -
gforce9 #10270 Redstone fáklyával lehet :) De ha ilyen szándékaid vannak modcsomagot javaslok. Vannak olyanok, ahol nem csak tnt van hanem atombomba is. Szép ramazurit lehet vele rendezni.... ha bírja a géped :)
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2018.01.25. 11:19:15 -
#10269 Fáklyával be lehet gyújtani a TNT-t? Szeretnék egy bányarobbantást végezni. -
gforce9 #10268 "azzal lehet együtt játszani a Microsoftos (xbox, PC) játékosokkal?"
Nem -
#10267 Annak idején én is jó pár hónapig nyomtam a virágbolti verziót, aztán mondtam hogy ez kell :) -
#10266 Bocs, nekem drága. Attól félek hogy hamar ráunok. De lehet, hogy összespórolom az árát...