10467
  • hunhogzilla
    Üdv, tetszik a játék nagyon, prá napja játszok vele, az lenne a kérdésem, hogy a házamba is be tudnak spawnolni a szörnyek ha nem vagyok otthon? Tehát ha pl felfedezőúton vagyok oda is bekerülhetnek?
  • TaPeti
    Új tört Minecraft szerver!

www.minersclub.atw.hu
    Hey0 mod,előre épített városok,kedves adminok stb stb :D
    Többi info az oldalon!
  • Zomil
    omg :DDDDDDD
  • Rage47
  • Zomil
    Amugy meg egy ilyen program ne egyen már több mint 1gb memoriát :D
  • Zomil
    Attol hogy nem tud programozni attol nem csinál szart...miért lenne egyenlö a kettö?
    Nem véletlenül alapitott céget, remélem ha sikerül 1-2 kicsit programozásban járatosabb embert felvennie már kevesebb gond lesz...

De most komolyan néha olyan bugok vannak a játékban amik annyira triviálisak, h nem értem hogy nem veszi észre, de tényleg...
    Pl. mikor minecartban/csonakban ültél és nem töltötte be a következö pályarészt, és ezért crash-elt a játék, vagy ott van, h ha benne ülsz minecart-ban/csonakban és akkor semmisül meg akkor is crash-el a játék.
    Olyan sikegyszerü hibák vannak néha benne amiket egy kis jozanparaszti ésszel eszébe kellett volna jutnia.

Vagy például amit máig nem értek:
    Mi a francért kell 2 különbözö klienst fejleszteni, külön fejleszti a single-t és a multi kliens-t nem értem miért, amikor sokkal egyszerübb lenne ha egyszerüen csak a multi lenne az alap, és single-ben meg ugye csak te lennél a szerveren. Mint ahogy a legtöbb játék ahol van multi opcio igy csinálja.
    Arrol nem is beszélve, h java-ba irja az egészet...
    A forumon pl. már valaki elkezdett csinálni egy c++ szervert ami már most sokkal jobb mint a java szerver pedig még csak annyit tud, h ki lehet venni a blokkot meg visszarakni.

Nem a játék a szar, csak notch kevés hozzá. De mivel most alapitott céget igy szvsz esélyes, h megugrik a játék szinvonala hogyha valaki olyan odatéved aki kicsit komolyabb szinten üzi a programozást.
  • VRSDM
    ha nem tud programozni akkor szart csinál.
    szarral minek játszol?
  • Zomil
    Jeee ami még csak pár bugot jacit a respawn-al kapcsolatban :D
  • Rip
    Ma már kiadott egy bugfix patchet.
  • Zomil
    Nah notch-nak sikerült ismét bebizonyitania, h nem ért a programozáshoz :D
    Rakat bugot kaptunk :D
    Amugy az inventrory-mat sikerült elveszteni.
  • hatasu
    http://www.facebook.com/pages/Minecraft-HU/113936578662865?v=wall&filter=1 LIKE-old :P
  • TaPeti
    Jaja,bár kéne lenni egy toggleolható életnek,pl "health:true/false" hogy ha valaki csak építeni akar akkor meg legyen oldva
  • Zomil
    Jövö héten fincsi update várható, végre be lesz rakva a sebzödés multi-ban :)
  • TaPeti
    Gyújthatsz,ha megengedem :D
    A tilos tüzet gyújtani azt vedd úgy hogy más fa házát vagy bármi fa cuccát ne gyújtsd fel,magyarul tilos a griefing
  • VRSDM
    én szeretek tüzet gyujtani :)
  • TaPeti
    Mivel senki nem jelentkezik,a többi "zártkörű" magyar szerveren pedig nem fogadnak valami szeretettel,így megnyitom a sajátomat:
    IP:
    petaki.sytes.net

Hétköznap körülbelül 4-5 órától este 9ig megy
    Hétvégén 10-11 órától este 10ig

Fontosabb dolgok
    Tilos tűzet gyújtani,ha kell admin ad
    Tilos a láva
    Bármi felgyújtása kicket eredményez
    /item működik
    /warp működik
    Plugin berakva a kocka visszatermés ellen

PeTaki néven megtaláltok a szerveren...
    Egyéb adminok: Roru,Atidzso
  • Scareface
    Érdekelne engem is, funnolnék egy jó ízüt :)
  • TaPeti
    Ismer valaki magyar állandó tört szervert?Verify names nélkül,átmenetileg amíg nem veszem meg,kellen egy magyar közösség :S
    Addig pedig nem találok magyar szervert... :/
  • Zomil
    most, hogy végre müködik a minecart el lehet kezdeni jó kis minecart utvonalakat csinálni :)
    Eléggé megtudja könnyiteni a szállitást.
  • YMan
    :) Jó ötlet!
  • Zomil
    persze a cuccokat mi szereztük nem spawnoltunk semmit.
  • Zomil
    Az elsöt én csináltam....a másodiknál meg unatkoztunk haverokkal :D
    Igen...a belseje is fejjel lefele van :D
    Majd töltök fel arrol is képet.

• LEGO city
    kössz
  • buddabudda
    Ezt a két magyart ismerem:
    minecraft.plastik.hu
    huncraft.net
  • LEGO city
    ip nem tudnátok adni egy magyar szeróhoz
    single-ben options, és a difficulty-t átteszed peaceful-ra:) multiban pedig vagy olyan szervert indítasz, ami pl creative, vagy olyanra csatlakozol fel:)
  • ktomi22
    hogy lehet atkapcsolni survive modbol másra?
  • Malakai
    Mondjuk ott hatalmas idióta volt a csávó, alatta nem kő volt, hanem a fapadló.
  • Rip
    És a fa könnyen lángra lobban a lávától vagy a kandalló tüzétől :)
    Mint itt!

Amúgy hihetetlen, mióta megvettem pár napja, csak ezzel játszom, baromi addiktív! :)
  • allobrox
    nem mindegy mert, a kő szebb, mint a fa, vagy a föld (kezdetben mindig földből csinálok egy kis házat) :D
  • ktomi22
    ertem
  • VRSDM
    én hónapok óta nem játszottam vele. anno megvettem.
  • ktomi22
    amugy te megvetted? :D :P
  • ktomi22
    ha hetfoig még ennyi lesz az ára, akkor amugy megveszem :D
  • ktomi22
    fejtsd ki bovebben :D
  • VRSDM
    nem.
    nem mindegy! :D
  • ktomi22
    vegulis nem mind1 mibpl van a ház? hogy kobol vagy fabol? :D
  • allobrox
    na kipróbáltam az új verziót, még csak most volt időm jobban belemerülni, lejutottam egy hatalmas barlang-rendszernek köszönhetően az alapkőzetig, feltűnt, hogy milyen sok a szén a felszín közelében és egészen mélyen is ritka, hogy nem min. 10es csoportban lenne, de a vas még mindig kevés, van egy kevés aranyam és 2db gyémántom is, nameg vagy 80 redstone is, most nekiállok építeni a felszínen egy lakóalkalmatosságot kőből, mellé persze megcsinálom a birtokot fallal ahogyan illik :D lesz lávaárok is, izgalmas lesz felhordani :S
  • ktomi22
    thx :)
  • allobrox
    sziasztok, innen le tudjátok tölteni a legújabb teljes verziót, a linkre kattintva az oldaon alul katt a két Download file feliratra, letöltöd, kicsomagolod, elindítod a Minecraft 1.2.0_02 Installer.exe fájl-t, telepíted, ikon kint lesz az asztalon, elindítod, a bejelentkezési nevet és jelszót úgy hagyod, ahogy van, katt a Login-re, majd az elutasítás után katt a Play Offline gombra és máris megtudod nézni a teljes játékot, ha tetszik megveszed :)
    ha a linket törlik, írj privátot, jó játékot