10467
-
hunhogzilla #109 Üdv, tetszik a játék nagyon, prá napja játszok vele, az lenne a kérdésem, hogy a házamba is be tudnak spawnolni a szörnyek ha nem vagyok otthon? Tehát ha pl felfedezőúton vagyok oda is bekerülhetnek? -
TaPeti #108 Új tört Minecraft szerver!
www.minersclub.atw.hu
Hey0 mod,előre épített városok,kedves adminok stb stb :D
Többi info az oldalon! -
#107 omg :DDDDDDD -
#106 -
#105 Amugy meg egy ilyen program ne egyen már több mint 1gb memoriát :D -
#104 Attol hogy nem tud programozni attol nem csinál szart...miért lenne egyenlö a kettö?
Nem véletlenül alapitott céget, remélem ha sikerül 1-2 kicsit programozásban járatosabb embert felvennie már kevesebb gond lesz...
De most komolyan néha olyan bugok vannak a játékban amik annyira triviálisak, h nem értem hogy nem veszi észre, de tényleg...
Pl. mikor minecartban/csonakban ültél és nem töltötte be a következö pályarészt, és ezért crash-elt a játék, vagy ott van, h ha benne ülsz minecart-ban/csonakban és akkor semmisül meg akkor is crash-el a játék.
Olyan sikegyszerü hibák vannak néha benne amiket egy kis jozanparaszti ésszel eszébe kellett volna jutnia.
Vagy például amit máig nem értek:
Mi a francért kell 2 különbözö klienst fejleszteni, külön fejleszti a single-t és a multi kliens-t nem értem miért, amikor sokkal egyszerübb lenne ha egyszerüen csak a multi lenne az alap, és single-ben meg ugye csak te lennél a szerveren. Mint ahogy a legtöbb játék ahol van multi opcio igy csinálja.
Arrol nem is beszélve, h java-ba irja az egészet...
A forumon pl. már valaki elkezdett csinálni egy c++ szervert ami már most sokkal jobb mint a java szerver pedig még csak annyit tud, h ki lehet venni a blokkot meg visszarakni.
Nem a játék a szar, csak notch kevés hozzá. De mivel most alapitott céget igy szvsz esélyes, h megugrik a játék szinvonala hogyha valaki olyan odatéved aki kicsit komolyabb szinten üzi a programozást. -
#103 ha nem tud programozni akkor szart csinál.
szarral minek játszol? -
#102 Jeee ami még csak pár bugot jacit a respawn-al kapcsolatban :D -
#101 Ma már kiadott egy bugfix patchet. -
#100 Nah notch-nak sikerült ismét bebizonyitania, h nem ért a programozáshoz :D
Rakat bugot kaptunk :D
Amugy az inventrory-mat sikerült elveszteni. -
#99 http://www.facebook.com/pages/Minecraft-HU/113936578662865?v=wall&filter=1 LIKE-old :P -
TaPeti #98 Jaja,bár kéne lenni egy toggleolható életnek,pl "health:true/false" hogy ha valaki csak építeni akar akkor meg legyen oldva -
#97 Jövö héten fincsi update várható, végre be lesz rakva a sebzödés multi-ban :) -
TaPeti #96 Gyújthatsz,ha megengedem :D
A tilos tüzet gyújtani azt vedd úgy hogy más fa házát vagy bármi fa cuccát ne gyújtsd fel,magyarul tilos a griefing -
#95 én szeretek tüzet gyujtani :) -
TaPeti #94 Mivel senki nem jelentkezik,a többi "zártkörű" magyar szerveren pedig nem fogadnak valami szeretettel,így megnyitom a sajátomat:
IP:
petaki.sytes.net
Hétköznap körülbelül 4-5 órától este 9ig megy
Hétvégén 10-11 órától este 10ig
Fontosabb dolgok
Tilos tűzet gyújtani,ha kell admin ad
Tilos a láva
Bármi felgyújtása kicket eredményez
/item működik
/warp működik
Plugin berakva a kocka visszatermés ellen
PeTaki néven megtaláltok a szerveren...
Egyéb adminok: Roru,Atidzso -
#93 Érdekelne engem is, funnolnék egy jó ízüt :) -
TaPeti #92 Ismer valaki magyar állandó tört szervert?Verify names nélkül,átmenetileg amíg nem veszem meg,kellen egy magyar közösség :S
Addig pedig nem találok magyar szervert... :/ -
#91 most, hogy végre müködik a minecart el lehet kezdeni jó kis minecart utvonalakat csinálni :)
Eléggé megtudja könnyiteni a szállitást. -
YMan #90 :) Jó ötlet! -
#89 persze a cuccokat mi szereztük nem spawnoltunk semmit. -
#88 Az elsöt én csináltam....a másodiknál meg unatkoztunk haverokkal :D
Igen...a belseje is fejjel lefele van :D
Majd töltök fel arrol is képet.
-
LEGO city #87 kössz -
buddabudda #86 Ezt a két magyart ismerem:
minecraft.plastik.hu
huncraft.net -
LEGO city #85 ip nem tudnátok adni egy magyar szeróhoz
-
#84 single-ben options, és a difficulty-t átteszed peaceful-ra:) multiban pedig vagy olyan szervert indítasz, ami pl creative, vagy olyanra csatlakozol fel:) -
ktomi22 #83 hogy lehet atkapcsolni survive modbol másra? -
#82 Mondjuk ott hatalmas idióta volt a csávó, alatta nem kő volt, hanem a fapadló. -
#81 És a fa könnyen lángra lobban a lávától vagy a kandalló tüzétől :)
Mint itt!
Amúgy hihetetlen, mióta megvettem pár napja, csak ezzel játszom, baromi addiktív! :) -
allobrox #80 nem mindegy mert, a kő szebb, mint a fa, vagy a föld (kezdetben mindig földből csinálok egy kis házat) :D -
ktomi22 #79 ertem -
#78 én hónapok óta nem játszottam vele. anno megvettem. -
ktomi22 #77 amugy te megvetted? :D :P -
ktomi22 #76 ha hetfoig még ennyi lesz az ára, akkor amugy megveszem :D -
ktomi22 #75 fejtsd ki bovebben :D -
#74 nem.
nem mindegy! :D -
ktomi22 #73 vegulis nem mind1 mibpl van a ház? hogy kobol vagy fabol? :D -
allobrox #72 na kipróbáltam az új verziót, még csak most volt időm jobban belemerülni, lejutottam egy hatalmas barlang-rendszernek köszönhetően az alapkőzetig, feltűnt, hogy milyen sok a szén a felszín közelében és egészen mélyen is ritka, hogy nem min. 10es csoportban lenne, de a vas még mindig kevés, van egy kevés aranyam és 2db gyémántom is, nameg vagy 80 redstone is, most nekiállok építeni a felszínen egy lakóalkalmatosságot kőből, mellé persze megcsinálom a birtokot fallal ahogyan illik :D lesz lávaárok is, izgalmas lesz felhordani :S -
ktomi22 #71 thx :) -
allobrox #70 sziasztok, innen le tudjátok tölteni a legújabb teljes verziót, a linkre kattintva az oldaon alul katt a két Download file feliratra, letöltöd, kicsomagolod, elindítod a Minecraft 1.2.0_02 Installer.exe fájl-t, telepíted, ikon kint lesz az asztalon, elindítod, a bejelentkezési nevet és jelszót úgy hagyod, ahogy van, katt a Login-re, majd az elutasítás után katt a Play Offline gombra és máris megtudod nézni a teljes játékot, ha tetszik megveszed :)
ha a linket törlik, írj privátot, jó játékot