10467
-
mumeen #149 Igen,erre gondoltam!
Csak én ezt azért nem találtam,mer' általában ezt az oldalt szoktam nézni,mert ez magyar:
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting/hu
Köszönöm a segítséget! -
#148 Minecraft wiki ide vonatkozó része.
Nem tudom erre gondoltál-e vasrúd alatt, de hátha. -
mumeen #147 Sziasztok!
Annyi volna a kérdésem,hogy vasrudakat hogyan lehet szerezni?
A segítséget előre is köszönöm! -
#146 a múltkor megpróbáltam :D Sikerült kettőt összeszedni, aztán jött vagy három és megsütöttek :D -
#145 cigány aki nem veszi meg kb -
#144 Nem. -
#143 Csak megvett verzioban lehet épiteni :( -
#142 Bal klikkel szétszedsz mindent, ha ezután az invertorydban kiválasztasz valamit akkor job klikkel leteszed. Lehet még craftolni amihez ITT találsz segítséget.
A többi rád van bízva... :) -
#141 Nyomd a gombot! -
#140 Sziasztok elég új vagyok minecraftban hogy lehet épiteni meg ilyenek? :D nem vettem meg letöltöttem. -
mumeen #139 Köszönöm a segítséget! -
#138 megvárom -> megvárod* -
#137 a kemence felsö kockájába berakod a homokot az alsoba a szenet és megvárom mig kész az üveg :)
ennyi. :) -
mumeen #136 A vizet azt értem hogyan kell,csak az üveget nem találom hogyan lehet olvasztani.A honlapon sem...Meg angol tudásom eléggé gyengécske:(:( -
#135 Üveget homokból szokás készíteni.
Vizet pedig vödörrel tudsz kimerni.
De minden apróság megkérdezése helyett olvasgasd a már említett Minecraft Wikit. -
mumeen #134 Meg még azt megtudnátok mondani,hogyan lehet üveget olvasztani ezzel a sütő cuccal??:D:D -
mumeen #133 Köszönöm az előző segítséget!
Már csak az volna a kérdésem,hogy olyat lehet-e új tavat,vagy folyót,vízesést csinálni?Tehát nem egy már meglévő állóvizet vezetek el,hanem én készítek egy újat,és ha lehet,akkor hogyan?
A választ ismételten előre is köszönöm! -
#132 Ja meg a Ghast is dob puskaport, de attól még távol vagy, hogy átutazz a Netherbe, meg azzal eleve sok sikert, hogy Ghastokra vadássz puskaporért. :D -
#131 Puskaport sehonnan, azt a Creeper ejti el, hogyha megölöd mielőtt felrobbanna, ő az:
Puskapor:
Szén meg a leggyakoribb érc, egész magasan, gyakran felszínen is van:
-
mumeen #130 Köszönöm a segítséget!Sikekült.
Már csak annyi lenne a kérdésem,hogy szenet és puskaport honnan lehet bányászni? -
#129 Amugy szolnék mindenkinek, h dec 20-átol a játék átlép béta státuszba, és aki utána veszi meg annak 15 euro-ba fog kerülni, és nem minden nagyobb update/feature lesz ingyenes.
Akik 20-a elött vették meg azoknak természetesen minden update ingyenes lesz. -
matolcsidav #128 hát igen kár h nincs tört server de tényleg nem nagy pénz az a 3 ezer ft de pl én se tom megvenni nem azért mert nincs rá pénz hanem mert nincs bank kártyám és máshogy meg nem lehet megvenni ha inden igaz -
#127 csak -
#126 Azért, hogy ne sajnálj 2800Ft-ot egy játékra ami megéri az árát...
Ha pedig mégsem akarsz kiadni érte pénzt, akkor nem kell játszani vele -
Ancrew #125 Miért nincs 1 jó magyar 24/7es tört minecraft sero?:( -
#124 Én mostanában a redstone-al szorakozok sokat, most kezdtem el épiteni egy digitális orát, mondjuk már párszor átépitettem, mert rájöttem h lehetne egyszerübben is megcsinálni, ugyhogy most jelenleg ezzel baszok el napi 3orákat :D -
Pio #123 Jogos, elnézést, rég csináltam ilyesmit.
Ebben lehet gyártani tárolásra alkalmas eszközt.
Wikin ott a craft lista, tényleg az a legegyszerűbb. :) -
#122 Azért a ládát ne keverjük a munkapaddal, első tárolás, második craftolás. :)
Ez lenne a munkapad (workbench):
A Minecraft Wiki meg ajánlott. :) -
Pio #121 Le kell gyártanod egy ládát. Először fát kell vágnod, majd a wood-ból log-ot tudsz csinálni (1 woodból 4 darabot), majd ezt a 4 darab log-ot pakold be úgy a kraftoló ablakba, hogy minden mezőre jusson egy és kész is a ládád.
Ezt tedd le valahová a földre és utána ezt használva kraftolhatsz, illetve raktárként is üzemel. -
mumeen #120 Na rájöttem nagyjából,de ez itt még nem tiszta:
http://www.youtube.com/watch?v=qss4uy6C_g0&feature=fvst
1:45 körül a csávónak már 6 helye van a craftoláshoz,nekem viszont csak 4.Mit kell csinálni?
Segítséget előre is köszönöm! -
mumeen #119 Sziasztok!
Én nagyon imádom ezt a játékot,de egész egyszerűen nem értem,hogyan kell craftolni.
Valaki segítsen legyen oly kedves! -
#118 Ja igen, fél blokk, azért arra sem. -
#117 az faja:D a városom abból van lekövezve:D -
#116 Elvileg a "lépcső"-re sem spawnolnak.
Erre:
-
#115 Nekem most eddig a kedvenc bug-om amit a legutobbi patch-ben fix-elt notch: ha egy bizonyos port-on csatlakoztál a szerverhez elvesztek a bill beállitásaid :D
Egszerüen kiváncsi vagyok ezt hogy a francba sikerült összehozni :D -
#114 Elméletben nem, én mondjuk még nem teszteltem élesben. :) -
#113 üvegpadlóra nem spawnolnak?:O ezt nem is tudtam..:) -
#112 Egyébként ha vaksötétbe kiteszel egy fáklyát és megnézed meddig ér el a fénye, akkor pont annak félútja a határa a szörnyek spawnolásának, szóval az a fényerősség. :) -
#111 Csak sötétben spawnolnak, ha ki van világítva nem fognak, egyébként, meg ha távol vagy akkor nem is spawnolnak ott, inkább a játékos közelében.
Ha sötétet akarsz (bár minek? :P), de hogy tutibiztos ne spawnoljanak, akkor megoldás az üveg padló, azon nem spawnol egyik se. :D -
#110 ha nincs semmi luk, ahol bejöhetnek, illetve ha jól ki van világítva a házad, akkor nem spawnolhatnak.. általában a sötét helyekre spawnolnak