10467
-
#349 Lehet törttel multizni?Csak kipróbálnám,milyen.Egy ideje már nézegetem,de annyira nem tud megfogni,h hosszútávon játszak vele,mert nincs benne cél,v vmi ami leültet elé,h na ezt most emg kell csináli,meg a craftingolás sem olyan sok a recepteket elnézve....viszont egy próbát azért tennék vele. -
#348 opengl es java alapu a jatek szal lehet hogy gyengebb gepen lasabban fut jah + nagy a memoriaigenye is -
Rony94 #347 Beszélek itt hülyeségeket! Nem vízszinti magasság, hanem tengerszint magasság.
Jólvanna! Késő van már. xD -
Rony94 #346 Nem a grafika akasztja ki a notebook-odat, hanem a hatalmas pálya. Ugyanis horizontálisan (vízszintesen) végtelen. A vízszinti magasságtól felfele és lefele pedig 64 kocka. És ez már nagyon nagy pálya. Ezért szaggat. Nekem is szaggat pedig nincs olyan rossz gépem. -
xxxpaulxxx #345 Jah és azt meg tudjátok mondani, hogy kb mekkora a gépigénye a játéknak?
Mert ugyan a PCmen tökéletesen fut, de a notebookomon nagyon szaggat még minimum grafika mellett is:/
Ennyire sokat számítana a videókártya egy ilyen "pixeles" játéknál?:D -
xxxpaulxxx #344 Ennek a programnak mi a neve?:) -
xxxpaulxxx #343 Ok, köszi, meglesz:) -
#342 [center]marhajo wallpaper -
#341 Akkor a receptek listajaval mar bele is vetheted magad es szepen felfedezes a jatekot (enis igytettem)
-
xxxpaulxxx #340 Köszi, szerencsére tudok angolul, a wikit már olvasgattam rég:) A Többit meglesem, köszi:)
#328: Jaja köszi, Bárány videóit már nézegettem, nagyon jók:) -
TaPeti #339 Indítsak egy magyar fordítás projectet? Már megtaláltam hozzá mindent
((Bocsi hogy ennyire buzgó vagyok de szeretek ilyet csinálni és próbálom minél gyorsabban,persze ezzel nem mást akarok kitúrni:) )) -
TaPeti #338 Hopp most nézem hogy lehet ott is,pedig azt írták hogy nem, csak annyit kérnek hogy fordítsunk le minnél többet magyarra és ha lesz elég akkor átrakják egy külön részre -
#337 Elméletben minecraftwiki-n belül is lehet fordítani, ott legalább helyben lenne a friss infóval. -
TaPeti #336 Ki segítene a Minecraft-wiki "felépítésében"? 10 perc és kész az alap :D -
TaPeti #335 Most nézem,van ez a MediaWiki, nekem pedig van egy szinte üres minecraft oldalam, a www.minersclub.atw.hu, ha arra felpakolnám akkor lehetne egy átmeneti wiki magyarul :) -
#334 Ugylatom 1.2_01 hez letezik magyaritas de ezis csak a menut magyaritja ami szvsz enelkul is ertheto lenne ;)
-
TaPeti #333 Igen, erre már én is gondoltam, lehet regelek egy wikia-s oldalt a magyar wikinek,ha kell megcsinálom, beszállnék "pár" oldallal... -
#332 Ja, hogy a google translate fordította úgy, ah úgy már nem igazán vicces. :)
Egyébként gondoltam már rá régebben, hogy a minecraftwiki-t fordítani kéne... -
#331 -
#330 lol Crafting = Ravaszkodó ? :))))
Barkacsolas jobb szo ebben az esetben ;)
-
#329 nem igazan van, fel kel nonod es rajonnod valamilyen alap angol kell hogy elboldogulj a vilagban (tenleg nem kell magasz szint hozza)
olvasnivalo azert akad :
Egy magyar blog minecraftrol
Ez egy masik blogger de o csak rakattant erre a makonyra
magyar minecraft kozosseg 1ik foruma erdemes szemezgetni
Na ez mar angolul van, de kezzellabbal megertheto szvsz (nem irodalmi angol)
Az elozo oldal legfontosabb oldala kepekkel illusztralva ... RECEPTEK (mibol mit) craftolj
Az elozo link google translate -vel ezt mar egy macska is megerti , habar nyilvan nem egy irodalmi magaslat ;) -
Rony94 #328 Persze!
Én őt ajánlom! De Covery se kutya. :D -
Kilop #327 Hali!
Ja,van hozá tutorial
nézd meg ezt az oldalt: www.covery.blog.hu
-
#326 kulon programban ? :) amit enmondtamaz nem kulon program hanem mod, ilyen egy kulon program :
-
xxxpaulxxx #325 Sziasztok! Nekem is megtetszett a játék!:)
Azt szeretném kérdezni, hogy van e valamilyen magyar tutorial oldal hozzá?:) -
mumeen #324 Valaki tud olyan minimapot,hogy nem egy külön programban nyitja meg?
-
D4v3 #323 HD pack-ok telepítéséhez ált. ezt is le kell tölteni, hogy ne crash-eljen:
http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=46173 -
#322 Azthiszem talán egyik AO mod is tartalmazza és nálam azzal van fent minimap. Egyébként hasznos, hogy látni rajta, hogy mikor van világos, akkor is ha lent vagy a mélyben (és nincs órád). :) -
#321 en SimpleMap v1.0 plugin for Minecraft -t hasznalok minimaphoz -
Rony94 #320 Tudnátok jó HD texture pack-okat mondani?
De olyat ami nem kúrja el a játékot. Egyszer leszedtem egy Bordercraft izét és mindig crashed-et írt ki. -
mumeen #319 Valaki tudna segíteni,hogy ezt hogyan kell telepíteni:
http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=67932
Valamint valami olyan modot tudtok,ami mutat térképet,mint az előttem hozzászóló képén??
A segítséget előre is köszönöm! -
#318 elotte meg prealfa ;)
gcsomesz nezd meg a kepet lecci es utan mondj marhasagokat lecci(eddigis voltak faklyak)
elotte :
utana:
az alacsony teto erdedmenyezi a 4 block magas fakat ezzelszemben a 18 block magas lombkorona kezelhetetlen volt -
gcsomesz #317 Alphában ilyen nem volt az tuti. De jo hogy megtudtam.:)
Amugy a faiskolában miert nem fáklyázod be a fákat? -
#316 Előtte alpha volt. :) -
#315 regi dolog ezamugy es igen ismertuk(betas ujdnsag ?:) az egesz jatek beta meg ;)
ezert is van faiskolam, nemkell szenet keresni
ma tele lett a tokom a faiskolammal, olyan magasra es surure nottek meg a fak, hogy odaspawnoltak a creepek(lombkoronaba)...volt nagy csodalkozasom favagaskor... duhomben fel is gyujtottam az erdomet ;)
aszzem beepitem a telket hogy legyen teteje, indoor fak nem nonek meg nagyon 8 blokknal magasabbra -
#314 Jaaa, ok, félreértettem, ja igen ez is bétás újdonságvolt. :) -
gcsomesz #313 De azt mondom, hogy a sima rönköt mint pl a homokot, kiegeted és szén szerü tüzeloanyag lesz belole. -
#312 Igen, meg a botot is. Kissebb dolgokhoz botot szoktam használni, pl 1 hús 2 bot. -
gcsomesz #311 Ja, amúgy ti észre vetették hogy a fa rönköt is ki lehet égetni és tüzelő lesz belőle? -
gcsomesz #310 Igazi kihívás lenne! :)