10467
-
#389 Ajtó nincs? :P -
3 szintes vak epulet (belul nincs vilagitas) a kornyezo barlangok felderitve es bevilagitva ezert ide spawnolnak a creepek ... aztan a viz lemossa oket az apritoba aholis az eses vagy lava vegez veluk.. a vegen meg kicsorog a sok finom loot ;) -
xxxpaulxxx #387 És ez mit csinál?:D -
eppen upgradeolom a creep factory -mat 3. szintel
- amikor egyszintes volt egy egesz napot kelett varni hogy megteljen az ures inventorym
- amikor felhuztam a 2. szintet ez az ido harmadolodott
- szoval most majd a 3. szintel remelhetoleg feljavul 1orara ;)
tegnap ert egy nagy veszteseg mar vagy 30 diamond volt a szutyomben 60 iron ignot meg ilyenek amikor banyaveses kozben belevestem egy lavaatoba ;( eleg hosszan karomkodtam utana ... ;) -
assa666 #385 Hali! most nyílt minecraft hamachi szerver ha leszünk sokan lesz pvp torna, klán harcok, közös építgetés meg minden szóval gyertek sokan :D
hálózati név: MinecraftHungary
jelszó: 123 -
mumeen #384 Új bányafrontot akartam nyitni,leástam jó mélyre,láváig,de iszonyat mód elkezdett akadni.A mentés még csak két és fél mega,más jelentő program nem fut,de nagyon akad.Máskor volt már egy 8 megás mentésem,de semmi probléma nem volt...
Mi a gond? -
#383 aszittem hogy az a tuzkopo a netherbol ;) es valahogy odaragadt -
xxxpaulxxx #382 Azt hitted, hogy a Herobrine az mi?:D -
#381 epitettem vizala egy uveg epuletet nagyon kira lett eppen ucso simitgatasokat csinalom, amikor latom hogy a legalso szinten valami at akar jonni a falon ... mindez tegnap este ... majd becsokiztam ;) ma lementem oda a vizbe es leraktam par lanterntt lassam mar mia retek van ott kint ...
hmm ezeket meg nemis lattam eddig ;) -
assa666 #380 Hali most nyílt minecraft server
Név: MinecraftHungary
jelszó: 123
csak aktív tagok lesznek gyertek sokan :D -
xxxpaulxxx #379 Köszi:)
Nagyjából így csinálom, de mégis vannak elcsúszások... merthát az alap fényképen vannak nehezen kivehető vonalak... aztán azért alakultak így pl az orrok:D Meg a barátnőmnek úgy néz ki, mintha egybe lenne a nyaka a fejével... de ha meg odaraknék kontúrt, akkor meg olyan lenne, mintha neki is szakálla lenne:D -
#378 Szerintem egész jó :) Egy ötlet, lehet alapból így csinálod de: Csökkentsd le a fénykép méretét akkorára amekkorára meg akarod csinálni a mindecraftban, majd nagyíts rá, és kb minden pixel/kocka helyét pontosan megkapod. -
xxxpaulxxx #377 Barátnőm jobb szemét feljebb kell majd emelni... bár a képen lentebb van, de itt úgy tűnik, mintha le lenne csúszva... ezen kívül az orrok nagyon katasztrofálisan sikerültek:D
A többi nagyjából rendben van... de tuti lesz még itt korrektúra, ha majd kész lesz:)
-
mumeen #376 Köszönöm a dicséretet!:D
A világos részek homokból,a sötétek földből vannak.Nem is bonyolult megcsinálni,olyan mint a gabonakör:D:D
-
#375 :D:D:D: hát ez marhajó -
#374 marhajol nezki az a viz, az ott homoktol vilagos szinu ?
johetnek meg kepek mas szogekbol ;) -
#373 LOL EZ AZTAN AZ OTLET
valahanyszor gyerek meghalt minecraftban mindig csinalt maganak sirt ;) -
JonC #372 köszi a linket by the way, örülök hogy tetszett a post (a második felülről)! :) -
JonC #371 ugyan, nekem már hónapokkal ezelőtt megvolt az első ilyen álmom, mégse hagytam abba :) -
mumeen #370 Kicsit kidekoráltam a víz alatti placcot is:
-
xxxpaulxxx #369 Lehet:D -
#368 minecraftos almom volt, abba kellene hagynom ? :) -
xxxpaulxxx #367 köszi, majd próbálkozok:D -
Rony94 #366 Húha ez egész jól néz ki! Gratula. :D Sok sikert az orrhoz, az ugyanis necces lesz! xD -
xxxpaulxxx #365 Kezd alakulni... barátnőm száját még maszkírozni kell majd kis utómunkával úgy érzem
A fülektől és az orroktól meg már előre félek... amúgy nem lesz rossz sztem:)
-
#364 Amelyiknek már barna a teteje az a jó.
-
mumeen #363 Valaki megtudná mutatni,hogyan néz ki a megérett búza? -
#362 hát persze -
#361 Nem árt megtanulni, h az életben nincs semmi ingyen, mégha annak is látszik akkor sem :) -
#360 Nem baromság, hanem átverés. :) -
Rony94 #359 Hát épp ez az. Megcsináltam minden lépést de eddig semmi. Kezdem azt hinni hogy ez egy nagy baromság. -
#358 na meselj ;) sikerult ? :) -
Rony94 #357 http://freeminecraft.net/
Gondolom sokan ismeritek ezt az oldalt. Állítólag ezzel megkapjuk ingyenesen a Minecraft-ot? Nos ez akkor igaz? Mert akkor lehet hogy megpróbálom. -
xxxpaulxxx #356 Jajj már... szted csak ezt kapja majd?:D
Amúgy lehet ennek én jobban fogok örülni:D -
#355 de
szerk: sztem virágnak jobban örülne :D -
xxxpaulxxx #354 Jah és a gyapjú ugye nem gyullad meg?:D -
xxxpaulxxx #353 Valentinnapra meg akarom csinálni a barátnőmmel közös képünket Minecraftban:D
Vertikálisan kezdtem el... sorról sorra... aztán eszembe jutott, hogy felfele és lefele is valami 65 vagy mennyi kockát lehet csak építeni... már 1 órát szenvedtem vele és hirtelen szívbajt kaptam... majd gyorsan megnéztem hány kockát tudok felépíteni arról a szintről, ahonnan kezdtem és szerencsére bőven meglesz:)
A képet 90x53ra osztottam be... sztem simán meg lesz:)
Valaki próbált már fényképet megépíteni játékban? Mennyire lesz "gagyi"?:D -
TaPeti #352 Mindenhol ez megy hogy "csak hamachin"....
Nem,nem csak hamachin,bárki csinálhat saját szervert hamachi nélkül is,nekem több hónapig volt tört szerverem,7-8 fővel, igaz azóta már eredetiben tolom,de akk sem hamachival volt,hanem egy ál-ip címre csatlakoztak fel...
Ajánlom mindenkinek majd a Folycraftot,ha majd megy :D
http://fostarhely.info/mcraft/ -
Rony94 #351 Nem lehet vele multizni. Max. Hamachi-n keresztül a barátaiddal. -
xxxpaulxxx #350 Memória mind2 gépben ugyan annyi... csak a videókártyának van kevesebb a notiban:D
De igen... én is erre a "végtelenségre" gondoltam, hogy emiatt nem megy... csak picit furán néztem, hogy egy ilyen hatalmas grafikával megáldott játék szaggat a gépemen:D