10467
  • Malakai
    Ajtó nincs? :P
  • AnarchoiD

3 szintes vak epulet (belul nincs vilagitas) a kornyezo barlangok felderitve es bevilagitva ezert ide spawnolnak a creepek ... aztan a viz lemossa oket az apritoba aholis az eses vagy lava vegez veluk.. a vegen meg kicsorog a sok finom loot ;)
  • xxxpaulxxx
    És ez mit csinál?:D
  • AnarchoiD

eppen upgradeolom a creep factory -mat 3. szintel

- amikor egyszintes volt egy egesz napot kelett varni hogy megteljen az ures inventorym
    - amikor felhuztam a 2. szintet ez az ido harmadolodott
    - szoval most majd a 3. szintel remelhetoleg feljavul 1orara ;)

tegnap ert egy nagy veszteseg mar vagy 30 diamond volt a szutyomben 60 iron ignot meg ilyenek amikor banyaveses kozben belevestem egy lavaatoba ;( eleg hosszan karomkodtam utana ... ;)
  • assa666
    Hali! most nyílt minecraft hamachi szerver ha leszünk sokan lesz pvp torna, klán harcok, közös építgetés meg minden szóval gyertek sokan :D
    hálózati név: MinecraftHungary
    jelszó: 123
  • mumeen
    Új bányafrontot akartam nyitni,leástam jó mélyre,láváig,de iszonyat mód elkezdett akadni.A mentés még csak két és fél mega,más jelentő program nem fut,de nagyon akad.Máskor volt már egy 8 megás mentésem,de semmi probléma nem volt...
    Mi a gond?
  • AnarchoiD
    aszittem hogy az a tuzkopo a netherbol ;) es valahogy odaragadt
  • xxxpaulxxx
    Azt hitted, hogy a Herobrine az mi?:D
  • AnarchoiD
    epitettem vizala egy uveg epuletet nagyon kira lett eppen ucso simitgatasokat csinalom, amikor latom hogy a legalso szinten valami at akar jonni a falon ... mindez tegnap este ... majd becsokiztam ;) ma lementem oda a vizbe es leraktam par lanterntt lassam mar mia retek van ott kint ...

hmm ezeket meg nemis lattam eddig ;)
  • assa666
    Hali most nyílt minecraft server
    Név: MinecraftHungary
    jelszó: 123
    csak aktív tagok lesznek gyertek sokan :D
  • xxxpaulxxx
    Köszi:)
    Nagyjából így csinálom, de mégis vannak elcsúszások... merthát az alap fényképen vannak nehezen kivehető vonalak... aztán azért alakultak így pl az orrok:D Meg a barátnőmnek úgy néz ki, mintha egybe lenne a nyaka a fejével... de ha meg odaraknék kontúrt, akkor meg olyan lenne, mintha neki is szakálla lenne:D
  • Avenger
    Szerintem egész jó :) Egy ötlet, lehet alapból így csinálod de: Csökkentsd le a fénykép méretét akkorára amekkorára meg akarod csinálni a mindecraftban, majd nagyíts rá, és kb minden pixel/kocka helyét pontosan megkapod.
  • xxxpaulxxx
    Barátnőm jobb szemét feljebb kell majd emelni... bár a képen lentebb van, de itt úgy tűnik, mintha le lenne csúszva... ezen kívül az orrok nagyon katasztrofálisan sikerültek:D
    A többi nagyjából rendben van... de tuti lesz még itt korrektúra, ha majd kész lesz:)
  • mumeen
    Köszönöm a dicséretet!:D
    A világos részek homokból,a sötétek földből vannak.Nem is bonyolult megcsinálni,olyan mint a gabonakör:D:D
  • Fabio Capello
    :D:D:D: hát ez marhajó
  • AnarchoiD
    marhajol nezki az a viz, az ott homoktol vilagos szinu ?

johetnek meg kepek mas szogekbol ;)
  • AnarchoiD
    LOL EZ AZTAN AZ OTLET

valahanyszor gyerek meghalt minecraftban mindig csinalt maganak sirt ;)
  • JonC
    köszi a linket by the way, örülök hogy tetszett a post (a második felülről)! :)
  • JonC
    ugyan, nekem már hónapokkal ezelőtt megvolt az első ilyen álmom, mégse hagytam abba :)
  • mumeen
    Kicsit kidekoráltam a víz alatti placcot is:

• xxxpaulxxx
    Lehet:D
  • AnarchoiD
    minecraftos almom volt, abba kellene hagynom ? :)
  • xxxpaulxxx
    köszi, majd próbálkozok:D
  • Rony94
    Húha ez egész jól néz ki! Gratula. :D Sok sikert az orrhoz, az ugyanis necces lesz! xD
  • xxxpaulxxx
    Kezd alakulni... barátnőm száját még maszkírozni kell majd kis utómunkával úgy érzem
    A fülektől és az orroktól meg már előre félek... amúgy nem lesz rossz sztem:)
  • Malakai
    Amelyiknek már barna a teteje az a jó.
  • mumeen
    Valaki megtudná mutatni,hogyan néz ki a megérett búza?
  • woy
    hát persze
  • Zomil
    Nem árt megtanulni, h az életben nincs semmi ingyen, mégha annak is látszik akkor sem :)
  • Malakai
    Nem baromság, hanem átverés. :)
  • Rony94
    Hát épp ez az. Megcsináltam minden lépést de eddig semmi. Kezdem azt hinni hogy ez egy nagy baromság.
  • AnarchoiD
    na meselj ;) sikerult ? :)
  • Rony94
    http://freeminecraft.net/

Gondolom sokan ismeritek ezt az oldalt. Állítólag ezzel megkapjuk ingyenesen a Minecraft-ot? Nos ez akkor igaz? Mert akkor lehet hogy megpróbálom.
  • xxxpaulxxx
    Jajj már... szted csak ezt kapja majd?:D
    Amúgy lehet ennek én jobban fogok örülni:D
  • Zomil
    de

szerk: sztem virágnak jobban örülne :D
  • xxxpaulxxx
    Jah és a gyapjú ugye nem gyullad meg?:D
  • xxxpaulxxx
    Valentinnapra meg akarom csinálni a barátnőmmel közös képünket Minecraftban:D
    Vertikálisan kezdtem el... sorról sorra... aztán eszembe jutott, hogy felfele és lefele is valami 65 vagy mennyi kockát lehet csak építeni... már 1 órát szenvedtem vele és hirtelen szívbajt kaptam... majd gyorsan megnéztem hány kockát tudok felépíteni arról a szintről, ahonnan kezdtem és szerencsére bőven meglesz:)
    A képet 90x53ra osztottam be... sztem simán meg lesz:)

Valaki próbált már fényképet megépíteni játékban? Mennyire lesz "gagyi"?:D
  • TaPeti
    Mindenhol ez megy hogy "csak hamachin"....
    Nem,nem csak hamachin,bárki csinálhat saját szervert hamachi nélkül is,nekem több hónapig volt tört szerverem,7-8 fővel, igaz azóta már eredetiben tolom,de akk sem hamachival volt,hanem egy ál-ip címre csatlakoztak fel...
    Ajánlom mindenkinek majd a Folycraftot,ha majd megy :D
    http://fostarhely.info/mcraft/
  • Rony94
    Nem lehet vele multizni. Max. Hamachi-n keresztül a barátaiddal.
  • xxxpaulxxx
    Memória mind2 gépben ugyan annyi... csak a videókártyának van kevesebb a notiban:D
    De igen... én is erre a "végtelenségre" gondoltam, hogy emiatt nem megy... csak picit furán néztem, hogy egy ilyen hatalmas grafikával megáldott játék szaggat a gépemen:D