10467
-
#469 Valaki talált már egyébként lapis lazulit? akárhogy kerestem a megadott szinteken, nem találtam sehol :/ -
#468 Üdv!
Meg tudnátok mondani hogy a ModLoader Betát hogyan kell használni? -
#467 Multiban még nincs nether. -
zookni #466 Azt nemtudnátok megmondani, hogy nektek sem működik multiban a hellgate?
3-an játszunk saját szerveren mind3unknak eredeti a játék de nem dob be a Netherbe :/. -
#465 az az igazsag , hogy kis ugyessegel csak lava es viz felhasznalasaval lehet kaput csinalni nem kell gyemant csakany... csak megfelelo formaban kell osszeontani az anyagokat ... ;) van rola youtube video is de jozan esszel siman elkepezlheto a hogyan -
spm #464 Na, így lehet egyszerűen csinálni Obsidiant, persze ehhez kell gyémánt csákány: 2x1 block, balra láva, vizet pedig a jobb oldalira kell önteni. Ennyi.
-
#463 Sikerült valakinek felrakni a Colony mod-ot? Nekem 1.2_01 virágbolti verzió van meg...lehet ez a baj, de hátha nem...
A map betöltése után hibaablak jelenik meg. Tapasztalat? -
spm #462 Éppen ezzel szívtam az imént :S
Most olvastam, meg néztem youtube-on, hogy 3x1 block láva, rá a víz és kész is az 1 block obsidian.
Illetve próbáltam öntőformát készíteni, de hiába töltöttem fel a tetejéről, csak 1 block szilárdult meg valahol a tetején, az alján meg üres maradt.. Igaz, kővel raktam körbe, a wikin azt írják, dirtből szoktak öntőformát építeni.. passz.. -
#461 Egy kis info az obsidianról. -
#460 Álló lávára öntsd a vizet, ne mozgó, folyó lávára. -
JonC #459 mostanában vettem észre, hogy a láva+víz kombóból nem obszidián, hanem sima cobblestone képződik. te találkoztál már ilyennel? -
xxxpaulxxx #458 Értem, köszi:)
Ez a gravitációs dolog meg még jó is, hogy el lett vetve... a 0 gravi adja a játék (egyik) sajátosságát:D -
#457 Obsidian viszonylag ritka, megszilárdult láva ugye, csak ott van ahol van álló láva is és víz is.
Készíteni viszont lehet, csak vödör víz legyen nálad, ha lávaközelben vagy (meg gyémánt ugye a kibányászáshoz), bár nem a leghasznosabb anyag, legfeljebb arra jó, ha igen erős fallal rendelkező épületet akarsz, meg átjutni a Netherbe.
Na meg úgy volt, hogy lesz gravitáció, vagyis nem fognak továbbra lebegni a dolgok, kivétel az obsidian és lennének obsidiannal átszőtt lebegő szigetek, de ha minden igaz már a gravitációtól kezdve el lett vetve az ötlet. -
xxxpaulxxx #456 Jaaa! Nah! Akkor nem vagyok hülye, mert ilyet láttam:D
Ez esetben Obsidiannal még nem futottam össze:D -
#455 Az alja, a bedrock az kb így néz ki:
És még a bedrocknál se bátorkodj közvetlen magad alatt ásni, mert azon is vanank néha lyukak, akkor meg kihuhansz a semmibe... :P -
xxxpaulxxx #454 Kurvajó!:D:D
SSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ -
zookni #453 epic ez a videó :D
ment is a subscribe nekik :D -
xxxpaulxxx #452 Oo
Bakker! Én eddig azt hittem, hogy az a map alja... és hogy onnan nem mehetek tovább:D:D
Pedig még gyémánt csákánnyal is ütöttem, csak nem láttam fény hiányában, hogy repedezne:D:D:D -
#451 Legnagyobb hülyeség amit valaha láttam :D
-
#450 Semmi sem fake, ha az obsidian bányászatára gondolsz az sem, se a Nether, amibe átbattyog.
Kirakod a kaput (portalt) obsidianból, betüzelsz és már mehetsz is a "pokolba".
Obsidiant meg ahogy buddabudda írta, gyémánt csákánnyal tudsz lebontani. Ugyanaz, mint ahogy az iron ore-t se tudod bányászni facsákánnyal. -
buddabudda #449 Ez nem fake.
Az obsidiant gyémánt csákánnyal tudod szétverni, kb 15 mp. -
mumeen #448 Ilyen most tényleg van,vagy csak fake?
http://www.youtube.com/watch?v=vWus9gvj678
Am én a megszilárdult lávát nem is tudom szétütni.Mivel lehet?? -
#447 java multiplatform szal joezighy, tolhatok solarison is ;) -
#446 -
#445 Music disc (lemez), zenét lehet lejátszani a jukeboxban (autómata lemezlejátszó), tehát haszna nincs, easter egg. Két fajta van, ez a zőld és a sárga.
Két módja van a megszerzésének, egyrészt dungeonökben előfordulhat, de a könnyebb verzió, ha egy csonti megöl egy creepert, akkor az eldob egy lemezt.
A lejátszóhoz csak fa kell, na meg egy gyémánt. :) -
mumeen #444 Was ist das??
-
#443 nemvagyok képbe a dolgokkal, csak gondoltam megoldják, hogy egy ilyen grafikával rendelkező játék (igen tudom, hogy ezcsak a felszín, meghogy komplex a dolog eléggé) 1giga ramnál is többet kajáljon... na mind1, a remény hal meg utoljára :) -
spm #442 Aha, akkor jól gondoltam, köszi :) -
#441 Igen valszeg béta ota hipp-hopp átirta az egészet C-be vagy bármilyen másik nyelvbe :DDDD
Java-ban kezdte el, már nemfogja átirni másik nyelvre. Legfeljebb szerver lesz C-ben, azt már pár ember elkezdte csinálni. Amugy jelenleg nem nagyon tudok olyan engine-t amivel igy meg lehetne oldani a dolgok(végtelenitett map, blokkok szerinti felosztás) -
#440 Nincs steel, csak iron-ra írják ezt sokan (helytelenül). Habár ötletelések mentek, de még nincs ötvözet a játékban. -
spm #439 Miért hívjátok az iront steelnek? Vagy lehet steelt is készíteni a játékban? -
#438 gyjejj... hátez nemhangzik túl jól... egy otrombább engine is elég lenne, hogy irodai szarokon is elfusson akár :S -
#437 Java még mindig, a gépigény nem javult, és szvsz nem is fog:S (sajnos) -
#436 hali. a játék még mindig java alapú? vagy legalább optimalizálták kicsit? (a béta megjelenésekor hagytam abba) -
#435 plasztik, igen, minecraft.net, nincsmit. -
dogolj14 #434 de haljátokti mlyik szerveren toljátok a játékot? és ahol toljátok oda eredeti kell? ha igen akkor hol hogy tudom megvenni? :'D pls vagy ide vagy PM-be irjátok már meg :) köszi szépen ^^ -
mumeen #433 Aham.Értem.Én még arra gondoltam,hogy kaktuszt is lehetne tenni az aljára,ha úgy terelem a vizet.Talán működhet.Am köszi a segítséget! -
#432 pfff..:) -
#431 -
#430 bezony lava a loottot is elegeti ezert csinaljuk ugy hogy a lava a vizfelszin foolott van es ugye a mobok 2 blokk magasak igy a "fejuk" szeteg es a loot is megmatrad. A pokok ugyan csak 1blokk magasak de a viz szepen odapaszirozza oket, ok meg belekapaloznaka lavaba.
1db letraval egy blokknyi folyadekot "vissza lehet nyesni" mint a mellekelt kepen lathato : (ez ala folyik be a viz)
DE
mint masok mar ramutattak nem kell lavat hasznalni, van egy humanus modszer ami teljesen loot-barat : a vizbefulas ;) csak vizbefullaszto zonan nemtud athaladni olyan sok mob hogy megerje - szvsz - hasznalni