10467
  • AnarchoiD
    enis warez szingleztem, de megerte megvenni , nagyobb feeling (es en nem szaroztam tort szero keresesevel ez nem az az arkategoria)
  • AnarchoiD
    Ez nem igy mukodik , nemlehet lanon, minecraft.net -el kommunikal a cucc e scsak legitim playerek tunnak csatlakoznisajat szerverrol annyit hogy nagyon zabaalja a gepet 4gig ram alatt szvsz meg se probald ;)
  • AnarchoiD
    pont ubuntu alatt neztem es nemvolt kulonbseg szvsz bar az igaz a linuxos gep 15-20% al gyengebb volt
  • spm
    Nem sokat láttam a linux alatti játékból, de most megkérdeztem valakit, aki játszotta linuxon és winen is, és azt mondta, hogy ubuntu alatt pl. érezhetően jobban futott, mint most win7-en. Nem tudom mennyi FPS különbség lehet, de gyenge konfignál ugye pár FPS is számít, és itt egy integrált vidkártyás laptopról van szó.
  • Pethy23
    Az mennyire igaz, hogy Linux alatt gyengébb konfiggal jobban fut a Minecraft?
  • lolSL
    nem megy :(
  • elitehun
    Nekem vmiért nem akarja behozni az oldalt. Nektek sem?
  • xxxpaulxxx
    Herobrine volt
  • benitrabi
    üdv, én szervert szeretnék csinálni, de haverokkal ezt a verzet toljuk: b1.2_02_15.exe ötlet hogy honnan lehetne ehez letölteni szerver filet? és ha egy szervert elindítok a hálóra rákötött másik gépen lehet tolni?
  • spm
    A net 4mbit/256k ADSL, anno játszottam mást is, nem volt vele gond. A helyi hálón biztos, hogy a gépem volt szar szervernek, de akkor lehet hogy a netes tört szerver is szar volt :) Kár, hogy nincs ilyen 1-2 napos trial kód, amivel ki lehet próbálni legit szerveren. :(
  • Eftörsokk
    üdv

kipróbálnám minecraftot multiban mielött megveszem, tudtok pár tört szerver ip-t?
  • Zomil
    nagy eséllyel a szerver volt szar :)

a net sem mindegy, meg a gép sem mindegy ami futtatja :)
  • spm
    Van egy kis gondom multiplayert illetően. Amikor becsatlakozom, akkor először alig látszik valami, majd betölti a pályát, de iszonyat mód lagos marad. Pl. ha szétverem a blokkokat úgy kb. 5 mp múlva jelenik meg a kezemben. Az FPS kb. 8-10, pedig singleben simán megy. Egyelőre tört szerveren (misi.sch.bme.hu) és helyi hálón (routeren keresztül) próbáltam, de játszhatatlan. A játék tetszik, szeretnék prémium accot venni és multiban tolni, de félek, hogy nem működne.. Vajon a tört szerver volt szar, vagy valamit szarozik a netem a java-val?
  • skate00
    én építettem egy sárkányt, az egyik szerverünkön, (tört) majd elkérem havertól és mentést , és berakom :D
    elv nem tudnak elkopni.
  • funfan
    Lenne egy kérdésem. A sinek el tudnak kopni? Mert én használtam sineket, és nem tudom, hogy a használattól kophattak-e el, vagy esetleg valami más lehet az oka...
  • Pethy23
    Köszi, csak mert ugye én még előtte kezdtem egy mapot, és most messzebb kellene mennem érte hogyha kellene.
  • Malakai
    Perpill nincs, vagyis persze blokkot lehet belőlle készíteni és lehetnek kék építményeid. :)
  • Pethy23
    Lapis lazul-nak gyapjú színezésén kívül van valami értelme?
  • spm
    Hm, köszi, ez a Clean Design pack tök jó!
  • mumeen
    Újratettem az egészet,minden mod meg egyéb más nélkül,de így is ugyan ezt írja ki egyből.Am ez a textura jónak tűnik.Nincsenek benne radikális változtatások.Kipróbálom.
  • Malakai
    Noh, 1.3-al újra elkezdtem játszani, bevallom korábban ráuntam már és egy jóideje nem vettem elő...
    Viszont régi world-öm elveszett, úgyhogy elölről. :(
    Eddig mindig ilyen festettebb stílusú textúrákat használtam, mint a quandary, painterly, albion, john smith, meg ezek saját keverékét, de az általam készített keverék dettó elveszett, úgyhogy kerestem most valami új stílusút.
    A realisztikusságra törekvő packok első pillantás után már inkább zavarnak, nem fér össze számomra a kockás világgal. :) Viszont taltam most egy tetszetős, letisztult stilizált textúrapakkot, ami tetszik: ShortStuf7's Clean Design Pack

@mumeen: Legutóbbi verziójú minecraft + mcpatcher + követted az utasításokat, minden a megfelelő filera mutat? Meg előtte nem raktál fel más modot már? Mert modolt minecraft.jar filenál nem garantált a siker.
  • mumeen
    Az mitől van,hogy én letöltöm ezt a patchelős progit:
    http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=46173
    ,elindítom,de csak ennyit ír ki:
  • xxxpaulxxx
    Jó az ápdét... csak ezeket az új fényeket nem szereti a gépem:D:D
  • mumeen
    Valaki nem tud olyan programot,amivel ki lehet választani,hogy este milyen szörnyek jöjjenek??
  • mumeen
    Tényleg korrektebb az árnyékolás:
    http://www.youtube.com/watch?v=GgEif_X9Dz8
  • Zomil
    jah vágom, oda is irta, h kinek az addon-ját használta, csak én nem probáltam ezért nem tudom mi a különbség :)
  • AnarchoiD
    az uj fenykezelo valojaban a BETTERLIGHT addon integralva a jatekba (elasztikusabb arnyyekok fenyek , nem annyira kocka)

• Zomil
    tömören:
    -uj fénykezelö engine(még nem néztem meg gondolom szebbek lesznek az árnyékok v ilyesmi)
    -options-ban néhány változtatás, grafikát lehet állitani
    -ágyak hozzáadása, ha mindenki lefekszik aludni egyböl reggel lesz
    -3 uj fél blokk
    -red stone késleltetö/ismétlö
    -whitelisting
    -uj mentés formátum a mapra, a régi mapokat át kell konvertálni
    -5-nél több save slot-od lehet, és át is lehet ezeket nevezni
    -lehet görgetni a textura választásnál és a map választásnál
    -az elején a logo le lett cserélve
    -egy rakat bug javitás
  • Pethy23
    1.3-ra tudott már valaki frissíteni? Nekem egyszerűen nem akar csatlakozni a szerverre.
  • funfan
    Elmondanátok létszi az 1.3 pach adatait magyarul is? :) Kicsit hiányos az angol tudásom, és a google fordítóval sem teljsen értem hogy ez mi :D
  • Zomil
    én inkább a redstone delay-nek/repeater-nek örülök :)
  • AnarchoiD
    MINECRAFT 1.3 juhejj!!!!!!!!

- players in a map sleeps in a bed during night, the game immediately skips until morning.

ez hianyzott mar mint egy falat kenyer

+ betterlight -ot beleimportaltaka jatekba
  • AnarchoiD

;)))0
  • Caliph
    #467-es hozzászólást csekk
  • rayman12
    Hello nekünk az a problémánk (mert hogy 2 en toljuk) hogy csínáltunk a video alapján egy portált de semmi sem történik amikor bele megyeünk. nyomni kell valamit vagy mi?
  • mumeen
    Hogyha én letöltöm ezt a hóeséses cuccot,akkor mindenhol fog esni a hó,vagy csak logikusan ott,ahol havas a placc?
    És nehéz feltelepíteni?
  • Rip
    Új chunkban kell keresni, azt hiszem. A frissítés előtt már meglévőben nem lesz.
  • xxxpaulxxx
    Én abból találtam a legtöbbet, meg redstoneból... mind2 ömlik amint ráütsz:D
    Először azt hittem, hogy az a gyémánt:P
  • spm
    Én találtam, jó mélyen, ahol van láva, arany, gyémánt, ott előfordul.. De elég ritka, eddig ebből találtam a legkevesebbet..