10467
-
#509 enis warez szingleztem, de megerte megvenni , nagyobb feeling (es en nem szaroztam tort szero keresesevel ez nem az az arkategoria) -
#508 Ez nem igy mukodik , nemlehet lanon, minecraft.net -el kommunikal a cucc e scsak legitim playerek tunnak csatlakoznisajat szerverrol annyit hogy nagyon zabaalja a gepet 4gig ram alatt szvsz meg se probald ;) -
#507 pont ubuntu alatt neztem es nemvolt kulonbseg szvsz bar az igaz a linuxos gep 15-20% al gyengebb volt
-
spm #506 Nem sokat láttam a linux alatti játékból, de most megkérdeztem valakit, aki játszotta linuxon és winen is, és azt mondta, hogy ubuntu alatt pl. érezhetően jobban futott, mint most win7-en. Nem tudom mennyi FPS különbség lehet, de gyenge konfignál ugye pár FPS is számít, és itt egy integrált vidkártyás laptopról van szó. -
#505 Az mennyire igaz, hogy Linux alatt gyengébb konfiggal jobban fut a Minecraft? -
#504 nem megy :( -
#503 Nekem vmiért nem akarja behozni az oldalt. Nektek sem? -
xxxpaulxxx #502 Herobrine volt -
benitrabi #501 üdv, én szervert szeretnék csinálni, de haverokkal ezt a verzet toljuk: b1.2_02_15.exe ötlet hogy honnan lehetne ehez letölteni szerver filet? és ha egy szervert elindítok a hálóra rákötött másik gépen lehet tolni? -
spm #500 A net 4mbit/256k ADSL, anno játszottam mást is, nem volt vele gond. A helyi hálón biztos, hogy a gépem volt szar szervernek, de akkor lehet hogy a netes tört szerver is szar volt :) Kár, hogy nincs ilyen 1-2 napos trial kód, amivel ki lehet próbálni legit szerveren. :( -
Eftörsokk #499 üdv
kipróbálnám minecraftot multiban mielött megveszem, tudtok pár tört szerver ip-t? -
#498 nagy eséllyel a szerver volt szar :)
a net sem mindegy, meg a gép sem mindegy ami futtatja :) -
spm #497 Van egy kis gondom multiplayert illetően. Amikor becsatlakozom, akkor először alig látszik valami, majd betölti a pályát, de iszonyat mód lagos marad. Pl. ha szétverem a blokkokat úgy kb. 5 mp múlva jelenik meg a kezemben. Az FPS kb. 8-10, pedig singleben simán megy. Egyelőre tört szerveren (misi.sch.bme.hu) és helyi hálón (routeren keresztül) próbáltam, de játszhatatlan. A játék tetszik, szeretnék prémium accot venni és multiban tolni, de félek, hogy nem működne.. Vajon a tört szerver volt szar, vagy valamit szarozik a netem a java-val? -
#496 én építettem egy sárkányt, az egyik szerverünkön, (tört) majd elkérem havertól és mentést , és berakom :D -
#495 elv nem tudnak elkopni. -
funfan #494 Lenne egy kérdésem. A sinek el tudnak kopni? Mert én használtam sineket, és nem tudom, hogy a használattól kophattak-e el, vagy esetleg valami más lehet az oka... -
#493 Köszi, csak mert ugye én még előtte kezdtem egy mapot, és most messzebb kellene mennem érte hogyha kellene. -
#492 Perpill nincs, vagyis persze blokkot lehet belőlle készíteni és lehetnek kék építményeid. :) -
#491 Lapis lazul-nak gyapjú színezésén kívül van valami értelme? -
spm #490 Hm, köszi, ez a Clean Design pack tök jó! -
mumeen #489 Újratettem az egészet,minden mod meg egyéb más nélkül,de így is ugyan ezt írja ki egyből.Am ez a textura jónak tűnik.Nincsenek benne radikális változtatások.Kipróbálom. -
#488 Noh, 1.3-al újra elkezdtem játszani, bevallom korábban ráuntam már és egy jóideje nem vettem elő...
Viszont régi world-öm elveszett, úgyhogy elölről. :(
Eddig mindig ilyen festettebb stílusú textúrákat használtam, mint a quandary, painterly, albion, john smith, meg ezek saját keverékét, de az általam készített keverék dettó elveszett, úgyhogy kerestem most valami új stílusút.
A realisztikusságra törekvő packok első pillantás után már inkább zavarnak, nem fér össze számomra a kockás világgal. :) Viszont taltam most egy tetszetős, letisztult stilizált textúrapakkot, ami tetszik: ShortStuf7's Clean Design Pack
@mumeen: Legutóbbi verziójú minecraft + mcpatcher + követted az utasításokat, minden a megfelelő filera mutat? Meg előtte nem raktál fel más modot már? Mert modolt minecraft.jar filenál nem garantált a siker. -
mumeen #487 Az mitől van,hogy én letöltöm ezt a patchelős progit:
http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=46173
,elindítom,de csak ennyit ír ki:
-
xxxpaulxxx #486 Jó az ápdét... csak ezeket az új fényeket nem szereti a gépem:D:D -
mumeen #485 Valaki nem tud olyan programot,amivel ki lehet választani,hogy este milyen szörnyek jöjjenek?? -
mumeen #484 Tényleg korrektebb az árnyékolás:
http://www.youtube.com/watch?v=GgEif_X9Dz8 -
#483 jah vágom, oda is irta, h kinek az addon-ját használta, csak én nem probáltam ezért nem tudom mi a különbség :) -
#482 az uj fenykezelo valojaban a BETTERLIGHT addon integralva a jatekba (elasztikusabb arnyyekok fenyek , nem annyira kocka)
-
#481 tömören:
-uj fénykezelö engine(még nem néztem meg gondolom szebbek lesznek az árnyékok v ilyesmi)
-options-ban néhány változtatás, grafikát lehet állitani
-ágyak hozzáadása, ha mindenki lefekszik aludni egyböl reggel lesz
-3 uj fél blokk
-red stone késleltetö/ismétlö
-whitelisting
-uj mentés formátum a mapra, a régi mapokat át kell konvertálni
-5-nél több save slot-od lehet, és át is lehet ezeket nevezni
-lehet görgetni a textura választásnál és a map választásnál
-az elején a logo le lett cserélve
-egy rakat bug javitás -
#480 1.3-ra tudott már valaki frissíteni? Nekem egyszerűen nem akar csatlakozni a szerverre. -
funfan #479 Elmondanátok létszi az 1.3 pach adatait magyarul is? :) Kicsit hiányos az angol tudásom, és a google fordítóval sem teljsen értem hogy ez mi :D -
#478 én inkább a redstone delay-nek/repeater-nek örülök :) -
#477 MINECRAFT 1.3 juhejj!!!!!!!!
- players in a map sleeps in a bed during night, the game immediately skips until morning.
ez hianyzott mar mint egy falat kenyer
+ betterlight -ot beleimportaltaka jatekba -
;)))0 -
#475 #467-es hozzászólást csekk -
#474 Hello nekünk az a problémánk (mert hogy 2 en toljuk) hogy csínáltunk a video alapján egy portált de semmi sem történik amikor bele megyeünk. nyomni kell valamit vagy mi? -
mumeen #473 Hogyha én letöltöm ezt a hóeséses cuccot,akkor mindenhol fog esni a hó,vagy csak logikusan ott,ahol havas a placc?
És nehéz feltelepíteni? -
#472 Új chunkban kell keresni, azt hiszem. A frissítés előtt már meglévőben nem lesz. -
xxxpaulxxx #471 Én abból találtam a legtöbbet, meg redstoneból... mind2 ömlik amint ráütsz:D
Először azt hittem, hogy az a gyémánt:P -
spm #470 Én találtam, jó mélyen, ahol van láva, arany, gyémánt, ott előfordul.. De elég ritka, eddig ebből találtam a legkevesebbet..