10467
-
Soulstorm #589 Ezt nem tudjátok, hogy miért nem tudok játék közben írni? -_-
Pedig be van állítva és egyszerűen nem engedi.. -
uscGhost #588 Nyugi én is 4 óra alatt találtam 6 farkast kb 5 millió kockányival arrébb a házamtól xD -
#587 Havas területeken keresd. :) -
#586 éjjel szvsz ők is jönnek a fényre -
#585 generáltam új világot ott sincs farkas -
#584 b+
és akkor a játékban hogy tudom kibontani a dobozt? az is csak köcsögség?
anyám..:D
amúgy nem akarom woy-t cseszegetni de vagy 30 farkassal találkoztam már.:D -
#583 Ez a shop csak egy poén, Április 1. van :) -
#582 nemvágom?:D -
#581 Nézz rá a naptárra :) -
#580 ez hogyan van? földi javakért lehet vásárolni kulcsot a ládákhoz? warezban nemtudom kinyitni?:D -
#579 az jó lesz 70mb-os mentéssel :D karácsonyra találok is egyet -
#578 Asszem elég neki az új terület, tehát, hogy egy chunkot akkor generáljon le először. -
#577 Kell új mapot generálni az 1.4nek mert 1 farkast se találok :S ??? -
Soulstorm #576 :( Remélem majd megcsinálják, hogy ne csak csalással lehessen elérni..
Egyébként miért nem tudok 1.4-ben chatelni? -.- SP-ben..
És nem úgy volt, hogy jönnek új craftolható cuccok is? -
#575 Nagy nehezen rájöttem, hogy armor setre gondolsz. :)
Az a láncing, Chain Armor, és csak csalással érhető el a játékban (/give multiban, vagy invedit szingliben), mivel tüzet máshogy nem lehet inventoryba rakni. -
Soulstorm #574 wikin néztem, hogy lehet ilyesféle setet csinálni, amihez tűz kell. Diamond set után mutatja. -
#573 Fire set?
Az ágyas spawn dolog úgy tűnik bugos még és úgy általában nem működik. -
Soulstorm #572 Nah valaki rájött már, hogy hogyan lehet a spawnpointot beállítani? :)
Plusz ezt a fire setet megcsinálni.. -
#571 Minecraft store -
uscGhost #570 Nos igen, kint van de a módokat és egyéb itemeket vissza raktam amit töltöttem hozzá és nem akar elindulni, ez mért van? -
#569 Kint van az 1.4 -
#568 Oh, de találtam ilyet:
youtube videók -
#567 Nem volt hozzá readme.txt? -
LEGO city #566 nem tudna felrakni valamilyen vidit hogy hogyan kell telepíteni a minecolonyt vagy a mo creaturest?
csak mert nem tudom sehogy sem felrakni -
xxxpaulxxx #565 Hopp mivel nem találkoztam:D
Minecraft program ipadra:D:D -
LordKraken #564 Hello!
Indult egy új Minecraft BETA 1.3-as magyar survival szerver.
Ezen a címen lehet rá csatlakozni: slcminecraft.dyndns.org:21222
Van rajta runecraft +még néhány plugin.
Szerintem jó lett és várom a játékosokat. :D
-
uscGhost #563 Szivesen xD de nem tudom mi vicces a tökmagba :D -
mumeen #562 Sziasztok!
Én megpróbáltam ezt a mod-ot feltenni,megcsináltam a tutorial alapján,de mikor pölö egy mp5-öt craftolok,és ki akarom választani,akkor csak fekete lesz a kép,és semmi nem történik.Mit csináltam rosszul? -
#561 5 perc folyékony röhögés
köszi!!:D
am szerintem nincs tökmag.
XDDDDD
ok. minden ok.
:D -
uscGhost #560 Tud valaki tökmagot? xD úgy értem h elülteted a magot és akkor tök lesz belőle, olyan létezik? -
uscGhost #559 Igen -
#558 1.3 alatt neked működik??? -
mumeen #557 Probléma megoldva:D -
mumeen #556 Valaki tudna segíteni,hogy 1.3-at honnan lehet letölteni? -
#555 Én nem csipem, hogy botok úgy szedik szét a világot, ahogy nekik tetszik... :P -
uscGhost #554 Találtam 1 jó kis módot singlehez a neve minecolony és nagyon jó ezt például a farmer emberkém csinálta:
-
#553 -
Soulstorm #552 Naigen a relog... de nála én még ilyet nem értem.
Csak neki lagol és pedig semmi letöltés. Tuti valami 1.2 utáni 1.3 regisztrációs kulcs bekavart és valamit összekuszál vagy tényleg nem tudom. :/
De hát ugye uninstall után a roaming-os mappából is kiszedia .minecraft mappát.. -
#551 huncraft -on nalunk neha elofordul ha 30+ user van benn, akkor egy -egy relog megoldja
illetve meglehet probalni a webes klienst is -
mumeen #550 Nekem már sajna az 1.2-nél is ez van.Nem mindig,de azért néha belaggol,vagy nem is tudom,hogy mit csinál.Am 1.3-at ingyen honnan lehet letölteni,mert eddig csak kamu torrentet találtam,máshol meg semmit...