10467
  • lolSL
    november 11-én jelenik meg a végleges verzió.
  • Bexter
    Erősen filozom, pár oldal és video megnézése utéán, hogy megveszem :P
  • Caliph
    a vizet csak arra használná hogy belesodorja őket a lyukba
  • Caliph
    ő nem fullasztani akar,hanem gravitáció párti: a dögök abba hallnak bele h zuhannak egy nagyot
  • Freddycom
    Magon 1.3 volt a legfrissebb, feltételeztem ez a legújabb is egyben. Akkor hallottam először a minecraftról. Mostanra leszedtem egy 1.2-eset autoupdaterrel, tehát most vagyok 1.4.0.1-es verziónál, aminál jó is az ágy, csak sajna buktam az eddigi terraformálásom.
  • AnarchoiD
    a fullaszto csapda jo otlet csak lassu es alacsony hatasfoku...
  • Richardix
    Akkor miért nem frissíted?
  • Freddycom
    1.4-ben már az ágy az új spawn point, hát komolyan mondom, főbe lövöm magam, természetesen 1.3-mal játszom.
  • Freddycom
    Elkezdtem játszani ezzel, építkeztem, lefagyott a picsába, visszalépek, beragadtam, ment le folyamatosan az életem, megdöglöttem, respawnolt oda, ahonnan 100 éve elindultam. Fingom nincs h jutottam el oda, ahol bugként meghaltam. Erre van vmi megoldás? Esetleg térkép van az eddig felfedezett területről? Mert egy jellegzetes kis lávató mellé építkeztem.
  • REPS0L
    üdv emberek, én is boldog tulaja lettem a játéknak :)
  • Richardix
    Na, fogjuk rá, hogy sikerült... 1-2 ponton sajnos kifelé sodor, nem befelé, de ettől jobb már nem lesz.
  • Malakai
    Létra, tábla elméletileg ugyanaz a hatás.
  • Richardix
    megvan mi a baj: helyenként túl magas a vízszint h megfogja. remek, épphogy sikerül beállítani hogy mindenhol a lyuk felé sodorjon, variálhatom át az egészet.. :S
  • Caliph
    régen egy létra felfogta a vizet/lávát,nemtom ez megy-e még: csekk a #430-as hszt-t itt
  • Richardix
    gondolom úgy kell kialakítani a belterét, hogy legyen hova spawnolniuk, mivel vízbe ugye nem szoktak + a környező területeket/barlangokat kivilágítani, hogy ne oda éledjenek.. gondolom.
  • Richardix
    Azt hiszem erre mondják, hogy félsiker. Az egyik oldalon rendesen megfogták a táblák a vizet, a többin azonban nem. 4x4-es üreget ástam, csak szólok :P
  • mumeen
    Én ezt a csapdás dolgot amúgy nem értem:D
    Ha ugye úgy csinálom,hogy a víz oda folyik a lávához,amit speciálisan elhelyezek (a lávás dolgot értem is),de akkor nem spawnolnak oda a mobok.Ha nincs víz,akkor igen.Fedett cuccot csináltam,nagy sötétség,sehol egy fáklya,de akkor nincsenek szörnyek,csak ha kiveszem a vizet.De akkor hogyan oldom meg,hogy a lávába menjenek?
  • Richardix
    hm.. ezt kiprobálom, köszi
  • Malakai
    A perem alá ahol lefolyna a víz rakjál táblát a falra, bugnak köszönhetően az felfogja a vizet. :P
  • Richardix
    Sziasztok, lenne egy kérdésem csapdakészítéssel kapcsolatban.
    Egy olyan csapdát próbáltam megvalósítani, hogy a felszínen egy örvény behúzza a mobokat egy lyukba, hogy aztán jópár kocka zuhanás után kitörjön a nyakuk. A probléma, hogy az aljában összegyűlik a víz és ez felfoghatja az esésüket. Nincs valami praktika, amivel a vizet visszafoghatom a felszínen, hogy ne folyjon le?
  • uscGhost
    SKYhostingos minecraft szerót ha rendelek menni fog tört játékkal?
  • Soulstorm
    Szóval erre a lagos problémára nincs senkinek megoldás? :(
    Havernak 1.3 óta van ez... de csak szerveren.. úgy lagol, hogy amikor belép szerverre csak sötétséget lát....singleben nem csinálja ezt neki és mint már ahogy írtam, nem tölt közben meg semmit se csinált... Már próbáltunk mindent, Java reinstall, Game Booster, Minecraft reinstall... kifogytam az ötletekből.
    Sőt! Már másik winyóval is kipróbálta + még win xp reinstall is volt és ugyanaz.
  • AnarchoiD

az egesz woolbol van, eladasra csinaltak 40k wool-t aztan vegulis nemovlt ra kereslet csak 5000-et vettek meg ;) gondoltam valami fajat kellene csinalni belole ahogy epitkeztem mindig mas elkepzelesem volt hogy mi lesz a vegen ;) es valahogy ez kerekedett ki belole ;) megkozelitoleg kb. 12k woolbol al a cucc

Skate00:

korokrol annyit hogy kitalaltam, hogy csinalok egy nagy zeppelint .. szinten woolbol ;) de aztan a tokeletes korok nehez "megalkotasa" helyett inkabb egy szallito hajot craftoltam ;) nagyon allatul nez ki szvsz, magasan lebeg egy oserdo folott ;)

• Malakai
    Homok és sóderen kívül minden a levegőben marad ugyebár, aztán meg már csak türelem kell... :P

Hogy a piramisok milyen népszerűek minden szerveren... :)
  • xxxpaulxxx
    Ezt hogy a francba csináltad?:D
  • skate00
    Nézegettem a térképet, és nem értem hogy tud itt mindenki ilyen fasza köröket, meg kupolákat csinálni.
  • AnarchoiD
    Doomsday machine

az uj mualkotasom a HUNCRAFT.NEt szeron

es a szero terkepen :

Huncraft.net dinamikus terkep
  • uscGhost
    1.4-es mod loadetől mér hal meg a game?
  • Rage47
    HW-s emberke alkotása
  • uscGhost
    Ezt elmondanád megint, hogy hogyan kell? XD Erdőbe teszek le pár fáklyát 1 helyre vagy szétszórva? utánna mennyek kicsit távolabb és lessem h spawnolnak-e? :D
  • skymannn

egy barátommal közösen csináljuk,remélem tetszik.. enjoy! :)
  • skate00
    jo ez az 1.4 csak még nem igazán vágom ezt a Farkaskeresést. Vhogy ugy kell hogy fás területen ki kell fákjázni és várni távolabbról. Nekem eddig hajnalba spawnolt egy falka (kb 7 db) abból reggelre maradt 2, mert sok volt a szörny és csak reggel tudtam lemenni.
    Ebből 1 meg is halt mert később amikor ráküldtem 2 zombira.
    Persze multiba tolom, lehet azért van ilyen kevés.
    ---------
  • skymannn
    régiecske hír a minecraftról amire nemrég bukkantam rá, gondoltam bedobom ide.
  • Malakai
    Jól értelmezted, újabb redstone nerd. :)
  • skate00
    nem feltétlen, szerintem másolt. Annyi hogy kijelöl egy adott területet, és azt másolgatni, és akkor megvan az alap dallam, és csak pár helyen át kell hangolgatni.

--------
    Ezt nem nagyon értem, vki elmagyarázná hogy ez mit csinál? összead vagy mi?
    De 32 bittel elég komoly.
  • Pistike 007
    létezik ennyi idő a világon?:D
  • Rowlend
    Ez már beteges :D
  • uscGhost
  • uscGhost
    Elloptam az istálló alapját és csináltam kennelt a farkasoknak :D
  • skate00
    érdekes