10467
-
#669 +fav
nemrég kezdtük el, remélem találok jó ötleteket itt is:) -
#668 Köszi:) hát, az alapanyagok (több ezer cobblestone) megvolt, szóval a beszerzést leszámítva kb 2-2,5 óra:) sokszor estem le:D -
Richardix #667 Ilyeneket mersz mondani? Én a helyedben vigyáznék, mert az itt elhangzottak után nem kizárt hogy holnap egy Creeper bámul a képedbe, mikor felébredsz. A folytatást a fantáziádra bízom! :D -
#666 ezekszerint.
biztos Más. :D -
Richardix #665 1.4 óta igen. -
uscGhost #664 Találkoztam egy rózsaszín gyapjús báránnyal olyan is van? -
uscGhost #663 Egész jó lett! Mennyi idő volt? :D -
#662 kicsit összébb kellett nyomnom a végén, mert már nem fért volna ki:S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gy.k: http://images.memegenerator.net/Zombie-Fortress/File/616439/Zombie-Fortress.jpg -
#661 Én ilyet akarok:
csak az a baj multival hogy kevés az oylan hely ahol nincs vmi építve vagy nincs kifájázva a táj, és ezért sokat kell menni mire tudok egy ilyet építeni egy full steril környezetbe, mert fényre spawnolnak. :D -
#660 Mondjuk ott tényleg csak egy blokknyi fal van, ahol ez előfordul.
Akkor ez lehet, köszi. -
#659 Igazad van, ki is vették... -
Richardix #658 Tudtommal ezt kivették idővel...
másfelől meg többszintes bányámnak MINDIG a felső szintjére spawnolnak. tény h az is kb 30 block mélységban van tengerszinttől, de hát na. -
#657 Min 8-as szintű fényerő kell tengerszinten, viszont nagy mélységekben növekszik ez a szám, ergó minél mélyebben vagy úgy egyre jobban ki kell világítani mindent. -
Richardix #656 Annak úgy nincs értelme :P -
#655 Játsszatok peaceful szinten, úgy egyáltalán nincsenek dögök. :D -
Richardix #654 érdekes, nekem meg a bányámba spawnolnak időnként mobok, csak a különbség, hogy az az ágyamtól kb 20 block mélységben van, és nem kell aludnom, hogy spawnoljanak. Mintha nem lenne minden egyes sarkon kivilágítva... O.o -
#653 Baráti körbe kellene.:) -
#652 Sziasztok!
Szeretnék csinálni egy szervert!
1.4-esre
Leirnázok a lépéseket+a linkeket ahonnan a fájlokat letudom szedni??Köszii:D -
#651 Az ágy ne legyen 2 bloknyi távolságba olyan blokktól, ahol spawnolhat gonosz, és a közvetlen az egy blokk széles fal mellé tett ágyaknál bizony ez a helyzet.
Elméletileg azért rakták bele, hogy ne tudj csak úgy akárhol lerakni egy ágyat és átugrani az éjszakát.
Egy blokkal bentebb kell tenni az ágyat, vagy szélesebb fal, ha mindenképpen fal mellé akarjátok. :) -
#650 Nálam zombi jelenik meg folyamatosan, ha az egyik ágyban alszom. Szoba kivilágítva, de mégis. Ha a mellette lévőben alszom, akkor nem történik semmi sem, minden rendben lezajlik. Ezt eddig én sem értettem. -
mumeen #649 Hát gyerekek ez az új verzió elég bugos lett,főként az alvásnál.Befekszem ágyba,felkelek,azt egyből ott van egy ijász,pedig nem is spawnolnak oda,mert egy rohadt nagy zárt toronyban van,tele feklyákkal.Am másik meg,hogy mentettem egyet,később megint játszani akartam,de a betöltésnél a földbe éledtem bele.Azt meg is haltam,még szerencse,hogy a cuccaim megmaradtak a felszínen.De amúgy az ágyas cuccal nem lehet valamit csinálni,mert ez így nagyon szar...nem merek elaludni,és már nagyon fáradt vagyok:D
-
uscGhost #648 Szerintem mégegy iránytűt rakhatnának bele, hogy egyik a kezdési pontot a másik meg a alvási pontot mutassa. -
#647 Így történt, bár nem elfelejtették, csak az ágyas dolgot gyors bele akarták tenni és már frissítéskor írták, hogy az iránytű az eredetire mutat változatlanul.
Ennek ellenére ez továbbra is egy bug, majd talán javítják, bár lehet, hogy úgy vannak vele, hogy az eredeti spawnod az "északi sark", nesze mindig oda mutat (lustaság?). :P -
#646 Szerintem ez nem bug.
Régen úgy működött az iránytű, hogy a spawn ponthoz mutatta az utat. Régen a spawn pont = kezdési pont volt. Az 1.4-ben már alvás után az ágy lett a spwan pont, viszont az iránytűt elfelejtették átprogramozni, így az még a régi rendszer szerint mutat. Szerintem. -
#645 Igen, egy iránytű így működik, de a wiki leírásban az van, h 'constantly points to the player's spawn point', ezért gondoltam, h mégsem a hagyományos értelemben vett iránytűm van. -
myers90 #644 hát akkor meg mire jó az iránytő? azt hittem, hogy simán északra mutat. Este pl jól jöhet, amikor nincs fent a nap az égen. Vagy ha később lesz esetleg olyan h. felhős, borús időjárás, mikor ugyancsak nem nagyon tudsz tájékozódni a nap állásából. -
#643 Na még egy bug jellegű:
Gondoltam, h jó lesz az iránytű, amikor elcsatangolok a házamtól de vissza tudok találni. na hát tévedtem mert nem az ágyamhoz vezet vissza, hanem a legelső spawn pointhoz, ahonnan kezdtem. -
#642 Van mod nélkül nether? Nincs...husi...
"na ezt gondold ujra ;)" -
Richardix #641 Jól van, de ne várj semmi extrémet, gyakorlatilag ez az első csapdám :D -
uscGhost #640 Érdekelne az a csapda, lefényképezhetnéd :D -
Richardix #639 Megint én :P
Nem értem miért, de esténként a bányámba belépve azon kapom magam, hogy hol egy creeper, hol két zombi, stb van ott. És nem értem miért! Az amúgy nem túl nagy bányászterület mindenhol ki van világítva (Én legalábbis nem látom úgy, hogy túl sötét lenne bárhol is), nincsenek rések se barlangrendszerekbe, és mégis rendszerint szembetalálkozok velük. Van erre ésszerű magyarázat? -
Richardix #638 meg sem említve, hogy ha este vadászós kedvem van, csak futok egy kört a csapda körül és már jön is asok balfék bele :D -
Richardix #637 Az enyémnek az az előnye, hogy automatizált :D Nyugodtan bányászgathatok, meg lakberendezhetek, miközben a vacsorának való gyűlik a csapdámban. Mondjuk be kell vallani, nem működik egy Creeper/stb Factory szintjén, de nem is arra van :D -
#636 én is csináltam egy ilyet de én nem szaroztam a vízzel,jó nagy lyuk én meg kiálltam üvegbe csalinak:D -
#635 jo ez egy workaround ;)
de ez nether ugyanaz a fizika mobok es anyagok szal nether ;) vadaszhatod a malacembereketa sulthusert stb... -
zookni #634 nekünk is van egy szerverünk így baráti körben, építettünk nether gate-et de nem dob be minket a netherbe -
#633 a creepek -et csak te vonzod nem a feny ;) -
mert nincs nether multiban ? :) szerinted ;) husi
na ezt gondold ujra ;) -
Richardix #631 Használnám? Leírtam már h kész van, működik amúgy :D
Csak mivel szaroznom kellett a vízmennyiséggel (különben a tábla nem fogja meg, csak átfolyik felette a víz) ezért 1-2 ponton nem a lyuk felé sodor a víz. De mozgó dögöknél ez nem hiszem hogy gondot okozna, sőt, egész jól operál. Mondjuk ha előre tudom, hogy üvegre nem lehet táblát rakni, akkor megspóroltam volna magamnak az átépítésbe fektetett energiát :P
Egy fontos kérdésem lenne amúgy: Tudtommal a sima állatokat vonzza a fény, a különböző bestiákkal van valami hasonló? Mármint tudom, hogy csak a sötétben spawnolnak, de amúgy mennek a fényre ők is? -
#630 "végleges"...ez is csak arra jo, h notch-nak legyen indoka kevesebbet foglalkozni vele :S
pl.: nether még mindig csak single-ben van