10467
  • LeWyTy
    Ez de jó
  • Malakai
    Hasonlót, vagy ezt próbáltam, de én nem szeretem annyira, hogy kilóméterről látni a csempézetségét.
  • Laza
    Valaki próbálta már a Tronic Texture Packot?
    Képek alapján jól néz ki ... a játékban is?

• REPS0L
    :D
  • LeWyTy
    Creeper?
  • Fabio Capello
    Igen, nagyjából igaz. Gyémántot 16 és 1 között találni, megkockáztatom, nekem a legtöbb 13-15 között volt, talán érdemes ott furkálni.

A vödör víz is nagy igazság, illetve mindig legyen nálad valami nem éghető blokk. Sajnos ezeken a szinten megvan az a rossz tulajdonság, hogy konkrétan bármikor lávába üthetsz, szóval figyelj oda, és azonnal reagálj. Nincs is rosszabb amikor két órányi bányászmunka megy a levesbe, mert belepottyansz a lávába.
  • LeWyTy
    Egy kérdés mindenkihez...
    Ha indítanék egy szervert egyszerű teljesen normal túlélős szorakozós témával érdekelne valakit a dolog?(eredeti)
    1.Szabálya lenne MAXimális fegyelem és értelmes építmények.

Csak az lenne még kérdésem hogy win7-en ment a szeróm eddig... a mappákat ha átrakom linux szeró adatai helyáre akkor jó lesz ez a map ott is?
  • phamerik13
    Köszi srácok :D Majd hamarosan elkezdem "átvizsgálni" a javaslatokat.
    Nem dob le netről... elkezdek multizni és egyszerűen csak ledob a játékkal ezzel a hibával körülbelül félpercenként :S
    Szal ne rakjam újra a gépet?

Jah és ezt letudnátok nekem magyarul írni? (Vezérlőpultig eljutottam)
    Click the following
    Start Button -> Control Panel -> Hardware and Sound -> Device Manager -> Network Adapters
    Right Click the Atheros Card -> Properties -> Advanced
    Select Transmit Buffers, and change the value from 256 to 512.
    ***Select Each of the things with "Checksum Offload" and disable them.
    Click Okay
    Run Minecraft
  • Malakai
    Itt már nem a probléma megoldásán vitatkoztok és a tényeket is ugyanazt mondjátok lényegében, csak arról más a véleményetek, hogy egy játékbugért megéri-e új hálókártyát venni. :)
  • LeWyTy
    Ez így működik?
  • Zomil
    olvasgatni kéne mielött baromságokat irsz...ez hálokártya probléma(notch már jo ideje nem fixelte), és az orvosolására jelenleg 2 megoldás van:
    vagy a legujabb hálokártya driver megoldja(esetleg egy régebbi)
    vagy hálokártyát kell cserélni

persze nem a hálokártyád a szar, hanem notch cseszett el valamit, de jelenleg csak ez a 2megoldás, meg amit #774-ben irtam oldja meg
  • LeWyTy
    Ezt láttuk már? rohattnagy
  • uscGhost
    1.5-ben a villámlás elégetheti a fából készült építményeket és vastömbbel kell villámhárítót csinálni rá - én ezt hallottam , mondjuk nem rossz ötlet csak hát eszi a vasat rendesen
  • AnarchoiD
    csak 2 dolog amit NE csinalj )es amit masok mar felsoroltak)

- ujrahuzni a geped
    - uj halokartyat venni

ezek akkora boduletes marhasagok ;)

ezzel az erovel vehetnel uj monitort is ;)

ez teljesen java related cucc ismert bug notcherror
  • LeWyTy
    Nemtom csak eszembejutott... máshol a java melett ezt is kelett... csak már nem emlékszem mi volt az.
  • Zomil
    illetve még van egy ilyen megoldás:
    Click the following
    Start Button -> Control Panel -> Hardware and Sound -> Device Manager -> Network Adapters
    Right Click the Atheros Card -> Properties -> Advanced
    Select Transmit Buffers, and change the value from 256 to 512.
    ***Select Each of the things with "Checksum Offload" and disable them.
    Click Okay
    Run Minecraft
  • Zomil
    Probáld frissiteni a hálokártya driver-jét, ha nem oldja meg problémát akkor venned kell egy másik hálokártyát :S

illetve az lenne a kérdésem, h ilyenkor a netröl is ledob v csak a játékbol rug ki?
  • AnarchoiD
    a.net nek mi a halal koze van az mchez?
  • LeWyTy
    A chain shieldhez honnan szedem az alapanyagot?
    Azt a tüzet vagy mit
  • LeWyTy
    Én max annyi hogy próbáld frissíteni a:
    -Java
    -NETframework
    -VGAdriver
    Vagy ha semmi sem jó talán rakd újra a gépet hátha jó lesz.
  • phamerik13
    Sziasztok!
    Még nincs meg eredetiben a játék, de már üzletelgetek érte. Az lenne a problémám, hogy fenn vok egy szerveren, körülbelül fél perc után ledob ezzel a hibával:
    "Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset"
    Nos utána néztem MineCraft fórumon, és több embernek is van ilyen problémája. A kérdésem a következő lenne, hogy nem tudnátok e gyógyszert mondani ez ellen a "tünet" ellen? Nagy szépen megköszönném. Előre is köszi, Erik voltam.
    Valaki légy szíves segítsen...
  • LeWyTy
    Csak elkészült
  • LeWyTy
    A következő projektem am egy elektromos hálózat.
    Csak mér ilyen bonyolult.

Vagy kisvasút, csak mér kell olyan sok vas?
  • Malakai
    Szerintem az sokat könnyít majd rajta, hogy nem kell szarakodni a boosterekkel. :)
  • Freddycom
    Nagy hevvel en is mindig eltervezem, h namarmostpedig kiepitem a halozatot, aztan lofasz sincs belole soha. :D
  • Richardix
    cool.. pláne h sose használtam még minecartot :D
  • Malakai
    1.5-ben lesz power rail, nem kell már több bugos booster, ráadásul aranyból készül vas helyett, így már az aranyat is lehet majd hasznosítani.
  • LeWyTy
    Am EZ A ZENE megy a videó alatt.
    (csak mer multkor valahol beszóltak valakinek hogy mér ilyen durva zenének kell szólnia egy ilyen játék alatt)
  • LeWyTy
    Majd kiderül
  • Freddycom
    Remélem pénteken (akkor leszek otthon) már tudok csatlakozni probléma nélkül.
  • LeWyTy
    Jepp de kb 80-90% az én munkám
  • Freddycom
    Ez a multis vityillótok?
  • LeWyTy
    Ezaz már csak 196perc
    Majd holnap kiderül
  • LeWyTy
  • Adolf Eichmann
    elkéstem xD
  • Adolf Eichmann
    Kerítés oszlopra gondol.
    Először csinálsz 1 föld oszlopot amilyen magasat akarsz csinálni és mindig a fölsőt kibont helyére kerítés és így lefele.
  • Richardix
    Amire te gondolsz az valójában egymásra pakolt kerítés. Csinálsz kerítést (3x2-es alakban raksz lécet a crafting tableben) és azokat egymásra pakolod. Pontosabban egymás alá, mert kerítést csak tömör blockra tudsz rakni, tehát fentről lefelé kell megcsinálni az oszlopot úgy, hogy leraksz egy blockot (teszem azt dirt), rárakod a kerítést, kiszeded a blockot, eggyel lejjebb rakod, és így tova.....
  • Malakai
    Tudom, régi, de a gyémántoskodás miatt eszembe jutott... :)

• Malakai
    Clay ritka (még így is, hogy mostmár gyakoribb, mint alfában volt), gondolom, hogy az egyébként elég erős téglafal is ritka legyen. Nekem mondjuk annyira nem hiányzik, nem szeretem a piros házakat. :D

"vékony csak a kocka közepén van...1/9"
    Ezt nem tudom értelmezni. :D

Gyémántal meg peched van, áss tovább! :)
  • LeWyTy
    Minyá csinálok a lewyty rezidenciáról 1 videót mer unatkozom