10467
  • Adolf Eichmann
    az új pálya generálásakor van 1 alsó sor ahova belehet irni bármit és az adott kód-ra 1 adott pályát generál. a nehézséget a menüben a beállitásokban lehet állitani
  • Pistike 007
    használj ásót:P
    :D
  • mumeen
    Nekem annyi volna a kérdésem,hogy az mi jelent,hogy beállítjátok a seed számot,egyáltalán mi az a seed,és hogyan lehet beállítani.A másik pedig az,hogy milyen módon lehet a nehézséget állítani?
  • juhi ati
    Szevasztok lenne egy kérdésem :D
    A classic minecrafthoz hogyan tudok egy sima egyenes talajú mapot generálni? :D vagy valahonnan letölteni?
  • uscGhost
    Kössz, és merre kell indulni ahhoz a helyhez? :D
  • LeWyTy
    ez mekkora
  • Laza
    A születési dátumom a seed :)
    19781227
  • Rage47
    állat:D
  • atyesz2
    Meg tudja valaki nekem mondani, mit jelent ez az üzenet: java.lang.outofmemoryerror gc overhead limit exceeded ? Map generálás közben kapom ezt az üzenetet, ha pedig a szerverre feltöltöm amit a gépem generált mapot, akkor pedig akkor áll le, amikor fent vagyok rajta(kb. 15 percig).
  • Sysfox
    Peaceful...
  • uscGhost
    Azért mert a nehézség a legkönnyebben van
  • Bexter
    Nálam eltüntek a szörnyek, és ha sérülök életem visszatöltödik magátol...
  • uscGhost
    Am szedd le EZT és tedd be, sokkal távolabbra látsz majd (kicsit szebb) :D
  • uscGhost
    WOW!!!!! Mekkora szép világ mááár mi a seed? :DD én amúgy a 666-os seeden tolom
  • Malakai
    Én már egy jóideje nem nagyon látok a felszínen napközben pókot, aztán most láttam despawnolni egy bagázst reggel miközben a csontik lángrakaptak (mert azok is elégnek a zombik mellett).
    Wikin ránéztem egy diskurzusban más is írja, hogyha nem vagy hozzájuk elég közel despawnolnak napközben az este spawnolt pókok.
    Lehet benne valami és lehet amik nappal kint császkálnak, akkor ott van valami nagy barlang a közelben kellően sötét résszel és onnan kóborolnak ki.
  • Laza
    Nekem még a múlthéten (1.4_01) a pókok napközben is szaladgáltak. Ha jól emlékszem csak a zombik tűntek el, mert azok elégtek (a napon), minden más szörny maradt.
  • Laza
    3 napja indítottam ez a world-öt, azóta minden este csak lent bóklászom. A kijáratot már be is építettem :)

Pedig a kinti rész és nagyon jól néz ki. A születési dátumommal seed-eltem, és nagyon jó erdős, szigetes, hegyes kis mapot generált.
    A bekarikázott kétoldali barlang a fenti bázisom, lent a lábánál van egy vízesés, annak a partján kezdtem el ásni :)

mine02.jpg
    mine03.jpg
    mine04.jpg
    mine05.jpg
  • Laza
    Na jó, visszamentem a legaljától kb 10 kockát, és onnan kezdtem el befelé ásni. Olyan helyeket találtam, beszarás ... óriási vízeséses nagy barlang, etc. Találtam kisebbeket is (ahová beástam közben), de a nagy járat az valahogy sehol nem akar véget érni ... mindig megy valamerre egy járat :)
  • Malakai
    Hmm, régebben mintha gyakrabban előfordult volna, hogy pókok napközben megmaradtak és egész nap császkáltak a felszínen, kár, hogy mostmár despawnolnak reggel, persze így nehezebb stringhez jutni...

@LeWyTy: Wikin van fent.
  • uscGhost
    Játékbeli napok vagy rendes napok? xD
  • LeWyTy
    A legaljára nem érnek le a barlangok ... én úgy tudtam
  • Laza
    Pf, most ástam le először a legaljára, és ott találtam egy olyan barlangrendszert, hogy napok óta nem voltam a felszínen :)
  • LeWyTy
    Am van valami konkrét patchnote? mármint a tartalmáról?
  • uscGhost
    Kössz
  • Malakai
    A planks égetéshez hozzáteszem, hogy az némileg jobban jön ki hatékonyság szempontjából, ha charcoalt készít az ember. :)
  • Freddycom
    Telefon szerint Radio Killer - Be free.
  • uscGhost
    Mi az intro zenéjének a címe? :D
  • 7eki
    Sziasztok újabb videó :P

• 7eki
    Sziasztok!
    Bika és én készítünk szórakoztató és hasznos tutorialokat minecrafthoz.És a server életet is bemutatjuk némiképp.az adatlapom ahol megnézhetitek a vidiket www.youtube.com/user/tekidapro

És ha lehet suboljatok is:P CSATLAKOZZATOK A SERVERRE www.minecrafthungary.com :))))
  • uscGhost
    Hát nem pont erre gondoltam, meg amúgy is asszem modloader 5 kell hozzá de én a 4-et használom
    am már találtam ilyet de ez se elég messzi nekem :D
  • Richardix
    kössz! -.-
  • Crokin
    Hagyd, tipikus troll.
  • Crokin
    http://djoslin.info

• uscGhost
    Nem. Én távolabbra akarok
  • Richardix
    nem látsz így is elég messzire? :D
  • uscGhost
    Tud valaki olyan módot amivel távolabbra lehet látni?
  • LeWyTy
    aaaaa
    Jáccon má velem valaki... egyedül szar... most nincs itt egy haver se
  • LeWyTy
  • Malakai
    Cheat, játékban sehonnan.
  • Crokin
    Ez engem is érdekelne...