10467
-
#869 :DDDDDDDDDDDDDD -
killzone94 #868 HI MINDENKINEK. CSINÁLTAM EGY SZERVERT HOGY HAVERJAIMMMAIL JÁCCHASSUNK DE NEM VÁGOM HOGYAN VESZEM FEL AZ JÁTÉKOSOKAT ÉS HOGY ŐK HOGYAN LÉPNEK BE. MI KELL A HVEROM ÍP CIME VAGY FELHASZNÁLÓ NEVE? JA ÉS EZEKET NEKEM HOVA KELL BEÍRNOM. JA ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGEKET A MULTKORI TELEPITÉSI ÖTLETEKÉRT ÉS TÉNYLEG SOKAT SEGITETTETEK. MAJD KÜLDÖK KÉPET AZ ÉPULETEIMRŐ. ÉS BOCS A CSUPA NAGYBETÜÉRT MOST VETTEM ÉSZRE HOGY CAPSLOCKAL ÍROK. ELŐRE IS KÖSZ.
-
uscGhost #867 Nem tudja valaki lehet-e állítani a f gombokat h pl: f5 az legyen pl: k betű vagy ilyesmi??? -
#866 Elhiszem:) Csak nemrég valaki benyögte hogy nem talál egyet sem már mióta..
Szerintem is van azért rendesen:) -
uscGhost #865 Nekem van 30 nem ha hiszed levideózom :D -
uscGhost #864 Nem csalok miután körbevilágítom utánna nyomom legkönynebre :D tudod nem szeretném hogy a minecraft miatt haljak meg szívrohamba :D -
#863 Ki mondta hogy nem talál farkast?:D Amúgy szépen kinyírták a birkaállományomat a szigeten-.-
-
#862 Csaló! :D
Jah, az egy bug, hogyha a spawnerhez közel vagy akkor hiába van minden kivilágítva van rá esély, hogy a frissen bányászott blokknál spawnol egyet, mert előbb megy le a spawner algoritmus minthogy az új felületen kiszámolná a fényerőt, így sötétnek veszi.
Az meg alap, hogy a spawner közelében ne hagyj kivilágítatlan részt, akkor se ha maga a spawner körbe van rakva fáklyákkal. -
uscGhost #861 Én legkönnyebre állítom a játékot mikor szedem fel a mohás követ mer majdnem megállt a szívem mikor szedtem fel a dungeon sarkába a követ és elémspawnolt 1 csonti, hát eléggé besz@rtam... -
#860 Előnye egyébként az lehet, hogy általában van 1-2 láda a dungeonben és bennük persze lehetnek cuccok, másik, hogy a mossy coblestone (mohás kő) csak dungeonben található.
A spawner szétverhető, de nem dropol semmit, nem lehet felvenni se, tehát sok értelme nincs, inkább kivilágítani (gyorsabb is). A spawner köré esetleg lehet építeni egy csapdát, amibe mindig belemennek a mobok, így egy string(/bone/arrow/feather) termelőt lehet kialakítani. -
uscGhost #859 Azok dungeonok van zombi, csonti, pók a ketrecet meg körbefáklyázod és nem fognak spawnolni -
#858 Miért írja ki folyton a konzol singleben hogy 'First position set to ...'
mindig mást ír ki.
???:| -
#857 Pókfészek?
Mármint sima spawner, csak az pókokat nyom. :) -
#856 A pókfészkeknek van valami értelmük vagy jelentőségük? El lehet pusztítani vagy ne foglalkozzak vele?
Találtam egyet lent, jelenleg be van falazva :) Ha közel megyek és nyitok egy lyukat a falon, akkor elkezdenek támadni a dögök ... -
#855 Eh, szerón játszok ... lokálba nyomom magamnak a szervert és azon játszom. Így később ha úgy alakul, akkor meg tudom osztani mással is :)
Nem is tudtam, hogy lehet parancsokat bevinni ... na majd kipróbálom.
Bár igazából lent azért csinálok bázisokat, mert iszonyat nagy a barlangrendszer amit találtam, és oda mindig visszajárkálni kész rémálom :) még az ágyamtól is, ami lent van az ásás aljánál. -
#854 A creeper miért nem baszogad? -
#853 Ezért rossz rossz szerón játszani... :P -
7eki #852 Sziasztok, elkészült a legújabb videónk:)
Suboljatok,és látogassátok az oldalunkat:)
www.minecrafthungary.com -
#851 fufufuuff de besétálnék egy gyújtóval
:AS_FSA:__ASDA:S_FSAD
faszányos amúgy :) -
#850 Ezert jo szeron jatszani, ha kell valami haza teleportalsz es vissza ;)
-
#849 Házikóm (hogy legyen valami kép is ami lassítja a topikot)
Pesze még nincs kész teljesen...
minecrafthungary.com -
#848 Én mindig viszek magammal a föld alá 20-30 farönköt, és bizonyos pontonként alakítok ki egy 'bázist' (láda, crafting tool, kemence, esetleg ágy). Ide mindig visszatérek lepakolni és megyek tovább.
Pl abban az óriás barlangrendszerben ahol napok óta bóklászom van legalább 5 bázispontom (körbefalazom, és csak kukucskálórést hagyok) :) -
xxxpaulxxx #847 Azt nem tudjátok lesz e a játékban szerverkereső?:D -
#846 Gépem:
AMD athlon 3000+
1.81Ghz, 1gb ram
Sima játék rendesen megy, a multi szaggat.
Plusz a letöltött kliens bejelentkezés után csak fekete.
help me -
#845 hihetetlen talalmany ;) bank/debit/hitel kartya ;) es az a 14 euro nem egy nagy tetel amikor egy konyv 9 euro korul mozog manapsag ;) sokaig meg se neztem mi is ez de amikor mar 9. oldalon futottam bele a meltatasaba akkor megneztem kozelebbrol, indie , javaban irodott de zsenialis az otlet es aki LEGO -n nott fel annak nagy flash ;) enis warezban toltam singleben .. de megerte megvenni akkora nagy ugras a single utana multi "feature" -jai hogy eg es fold ezekutan nincs az a penz hogy offline jatszak vele.
Sandbox jatekok a kedvenceim -foleg- es minecraft a legnagyobb sandbox game amit valaha lattam meg lehet rajta mit polirozni es iszonyat nagy otletek lesznek majd meg benne de most raver mas sandbox gammakra magasan -
#844 ja vágom:) -
#843 Megvették a jó öreg interneten, továbbiakban minecraft.net. -
#842 aha
szóval nektek hogy van meg úgy hogy eredeti szerón nyomjátok.?:D -
#841 beta tehat nincs forgalomban , csak a keszitototl veheted meg , elovasarolhatod -
#840 Most komolyan, melyik haza boltban lehet ezt kapni?
Vagy csak külföldes rendeléses? -
#839 Igen. -
Felbatorodtam enis , megvillantom huncraft.net -es birodalmamat ;)
es ez eredeti szero persze ;) -
phamerik13 #837 7eki,
A szerveretekre eredeti kell? -
7eki #836 hello mindenki
new video
-
#835 Ja,jókr jut eszembe...Most már nincs mit vesztenem,visszamegyek és az alját is beobszidiánozom majd.Aztán nem ég el sem. -
#834 Amint vmi jó cuccot szerzel dobozold be valahova..
Lávára önts vizet, akkor talán könnyebb kitermelni az obszidiánt, és nem kell olyan helyre vadászni ahol a kettő együtt van:) -
Adolf Eichmann #833 bármit bányászol mélyen elöbb
ás be allá hogy van e alatta láva ha igen akkor földel állítsd meg. vagy vizzel öntsd le stb..
-
#832 Hi all!
Obsidiant h kell ábnyászni?tuti van mindig egy láva alatta és ha szétverem akkor hamarabb esik bele,minthogy hozzám vonzódjon..Épp most döglöttem emg egy kurva lávába..Nálam volt egy teljes dungeon tartalma,gunpowder 7db,kenyér saddle,vödör,minden szar,50vasdarab,11gyémánt 10arany meg sok értékes cucc,faszom.:C
Nem tudtam időben beirni a /home-ot. -
#831 nem mintha maga a generálás nem lenne random:D -
#830 ha nem írsz be számot akkor random generál?