10467
  • Blint
    Ohh, köszi, ez nagy segítség! Végre tudtam ajtót is csinálni és nem homokkal kell betömni a bejáratot esténként :D
  • sirdond
    ha jól láttam még nem volt
  • Petka
    Ajánlom figyelmedbe :)
  • Blint
    Üdv mindenkinek!

Gondoltam egyet és én is kipróbáltam ezt az új őrületet.
    Nem mondom, bejön, csak pár óra után is az ellenfelek megizzasztanak.
    Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

Reggel a zombik elégnek az rendben, de a pókok meg a bokor szerű szörnyek nem tűnnek el. Ezekkel mit lehetne kezdeni, hogy ne öljenek meg ha kimászok a rejtekemből? A legtutibb tárgy amit eddig tudtam csinálni az egy bot:) Ezzel ugyan szétverem őket ha ügyes vagyok, de a bokorszerű szörny a halálakol bazinagyott robban, ami ha a házamat nem is kapja szét, akkor engem kinyír és egy bazinagy krátert csinál:)

A faházamat egy égő zombi fel tudja gyújtani ha nekirohan?
    Hogy tudom az életemet tölteni? Csontból kinyertem a velőt, ezt meg lehet enni valahogy?:)
    Hogy tudok fáklyát csinálni, meggyújtani? Rossz, hogy éjszaka gyakorlatilag nem tudok semmit csinálni.

Noh, indulásnak ennyi lenne, egyéb dolgokat majd kitapasztalok lassan:)
  • Beast Machine
    "Bug Fixes:

- Climbing a ladder with gaps will not work anymore, but moving downwards is still possible.
    - On fancy graphics, the sides of grass blocks are now biome-specific and match the shade on the top.
    - You can now move through flowing water at previous speed.
    - Wolves have a better understanding of doors. They will go through doors most of the time, but will sometimes get stuck on the 3 pixel thickness of the door. They will eventually back up for another go at the opened door.
    - The lighting on portals and ice has been fixed (previously had triangles on the blocks) when using Smooth Lighting.
    - On SMP, the health of wolves are now synchronized between server and client, causing wolves to only whimper when low on health, opposed to all of the time.
    - Redstone in off state is red again. "

Minecraft wikiről.
  • skymannn

Gyertek tervezni! :)
  • uscGhost
    Szerintem tehetnének bele cápát amit ha leölünk cápafogat ad és azt összelehetne craftolni slimeballal és dobócsillag lenne, így legalább haszna is lenne a slimeballnak :D
  • Pistike 007
    Gondolom arra mondta:)
  • LeWyTy
    Minden második kockába elég.
    Vagy javították vagy mi?
  • Pistike 007
    Hoppá!:DD
    Akartam mondani hogy megcsinálhatnák azt is, erre..!
    Azok csesztek rá akik több kilómétert építettek be felesbe:D
  • Beast Machine
    Phötsömet, hogy nem lehet, csak folyamatos létrán mászni :@
  • Pistike 007
    Video settings vagy mi a neve:)
  • MaRee
    Na erre nem jöttem volna rá :D Ezer hálám.
  • mumeen
    Folyamatosan kell nyomni,nem pötyögtetni.Am inventory meg menü felbonátását hogyan lehet változtatni??
  • MaRee
    Na leszedtem a 1.3 és 1.4 verziójú játékokat, mindkettő fut rendesen singleplayerben, viszont alapvető probléma hogy nem tudok "bányászni" vagyis hiába kattintgatok veszettül valamire, nem szedi fel és semmi nem kerül az inventoryban, nem fogy el az anyag mint a videókban láttam. Én rontok el valamit?

Szerk.:

Az állatokat és növényeket le tudom ölni, de mást nem tudok gyűjteni, se fát, se követ, semmit
  • uscGhost
    Nos igen nekemis bebuggolt és látom a barlangrendszert amibe voltam
  • Pistike 007
    Ja, a víz a lukakat feltölti (olvastam^^:D)
    Nomeg fixed bugs:)
  • Pistike 007
    Eső

Villámlás
    A széttört jég havas biomon visszafagy
    Ha esik a hó és felszeded a havat a földről akkor egy idő után megint havas lesz
    Lehet változtatni a menü/inventory felbontását
    A különböző fák különböző csemetét adnak
    Achievements és Stat
    Így elsőre ennyi
  • Laza
    Pf, leszedtem az 1.5-öt, felmentem a lokál szerveremre, éssss ... nem töltődött be minden textúra :)

ezáltal látom a föld alatti barlangokat ...
    Elég jól látszik, hogy mekkora az a barlangrendszer, amit lent felfedeztem, a fele sem fért bele a képbe. És jól látszik, hogy van még mit felfedezni :)

kép 1
    kép 2
  • uscGhost
    Én nem úgy keresek dungeont. Van dungeon kereső textúra packom :D
  • mumeen
    Most akkor milyen új dolgok vannak az esőn meg viharon kívül??
  • Pistike 007
    Továbbá F-et nyomva rövidebb ideig kék a kép. Szóval a dungeonvadászat ily módon befejeződött:D
  • uscGhost
    Több a gomba és egy helyen van vagy 10 :D
  • Pistike 007

Az nembiztos!:DD
  • Zomil
    nincs célja a játéknak, ha szettél legozni, akkor ez is tetszeni fog... :D
    persze joval összetettebb, mint egy lego.
  • Pistike 007
    Erre a legjobb ha kipróbálod. Igazából nincsenek határai:)
    Valaki házikót épít, valaki 16 bites processzort. Valaki zombira vadászik, valaki bányát üzemeltet. Valaki égig akar elérni, valaki a föld aljáig. Valaki mindig jó fiú, valaki a pokolban járkál..:D
  • MaRee
    Annyi helyen emlegetik már ezt a játékot, de én sajnos nem látom, hogy miért ilyen jó ez. Valaki leírná hogy mit kell csinálni, mik a lehetőségek? Eddig a videókból annyit láttam hogy lehet építkezni benne bármit.. Ennyi?
  • uscGhost
    Hát tudom h hagyadik napon vagyok és legalább napórát nemkell magammal hurcolászni :D
  • Pistike 007
    Annak amúgy mi értelme azon kívül hogy föld alatt is tudod mikor várható a zombi sereg?:D
  • uscGhost
    Én is így vagyok a day/time mutatóval :D
  • Pistike 007
    ja
    biztos lesz még valami majd vele a későbbiekben.:)
    mondjuk már most hiányzik a konzol, jólenne ha csinálnának 1.5re is, mert az előzővel nem műxik:D
  • LeWyTy
    És még csak nem is nehéz
  • Pistike 007
    Ehhe, minden fafajhoz saját Sapling
    :)
  • Malakai
    Meglesz az acsívmented, azoknak általában ennyi a lényege minden játékban.
  • Pistike 007
    Ezeknek az acsívmenteknek van valami értelme ha megcsinizted?:D
  • LeWyTy
    Végre 1.5
  • LeWyTy
    De mér kell üvölteni?
  • Pistike 007
    Esők, viharok, jeah!:D
  • akb48b
    Elérhető az 1.5 verza aki kapja az marja :)
  • Pistike 007
    hűű