10467
  • Pistike 007
    Figy a szar vidik között is lehet kompetíció, kitudja mit nyersz majd ha megalkotod a legeslegunalmasabb videót!:D
    Mondjuk 7eki hangjával nehéz versenyre kelni, majdnem bealudtam annyira megnyugtató/kocka hangja van:DD (jóértelemben):)
  • Laza
    A MineCraftos videóknak már most elég rossz híre van az iszonyat mennyiségű dög unalmas anyag miatt, szerintem felesleges rájátszani :)
    De ahogy érzed :D
  • uscGhost
    Nem tudom mért jó ez, de én is erősen gondolkodok egy minecraft sorozaton :D
  • Laza
    És ennek a majd 9 perces videónak mi az értelme? A többi között is sok az unalmas, de ez mindent überel :)
    Tele van ilyenekkel a Youtube, szvsz felesleges az 1001-ediket is legyártani.
  • 7eki
    Sziasztok, megosztanám veletek az új videónkat:P

Nézzétek és SUBoljatok:) köszönöm!
    www.minecrafthungary.com
  • Pistike 007
    4 órás barlangtúra után, mikor azért küzdöttem hogy már mindegy hol, csak jussak a felszínre, találtam egy dungeont. Egy darab láda. Oké. Mi volt benne? 4 redstone és két kakaóbab.
    Még a fáklyákat is kispórolták!!:D
  • LeWyTy
    WHs csíter
  • Pistike 007
    Jam körül is néztem arrafelé ahol piroslik a láva, vagy 200 iron ingotot összeszedtem:D
  • LeWyTy
    Jó kis wh bug
  • Pistike 007
    Nálam 'csak' spontán feketelyukak vannak:D

• Pistike 007
    Kellett neked mondanod, velem biztos meg fog történni:D
  • Malakai
  • Bexter
    végtelen :)
  • Mr Csé
    singleplayer módban mekkora a pálya mérete?
  • xXtamasXx
    Ha rohadt mélyre leástál és nincs létrád csak vegyél elő követ vagy bármilyen anyagot amiből sok van és tartsd lenyomva a jobb gombot meg a spacet (természetesen úgy, hogy lefele nézel) :D
  • Malakai
    Már van 1.5_02 is, de az csak szerveroldali.
  • akb48b
    Már itt is van a 1.5_01 -es verza, de az se kizárt h lesz 1.5_02 -es is.
    Hiba hiba hátán.
  • Malakai
    Szerencsére az eső el is oltja, hacsaknem beszívod és épp akkor áll el. :D
  • Brain00
    Hali, nekem van egy olyan gondom hogy nem indul el. Kiírja hogy loading majd elfeketedik a kép és nem csinál semmit. Xp-m van 1.3-mal akarok játszani. Válaszokat előre is köszönöm
  • Fabio Capello
    Azt ugye tudjátok hogyha a villám belecsap a faházba, felgyújtja? :D
  • Malakai
    Ez a chain armor milyen gyakori kérdés egyébként, pedig csak arany erősségű, még a vaspáncél is jobb nála (mozgás gátló tényező meg nincs :D)...
  • LeWyTy
    csáknorisz csak rá gondol és szétszedi a bedrockot
  • Rowlend
    Azt hiszem 18 millió ütés szükséges a széttöréshez. :D
  • Pistike 007
    Nemsokára kész az 1.5-öshöz a single player command
  • Malakai
    Etetés, hátha vmelyik hülye megpróbálja. :)
  • Pistike 007
    Az csak csáknorisz lehetett:D
  • 7eki
    Kedves levyty
    Szerintem nem kell bemutatkoznom, tudod ki vagyok :D
    Tűzpáncélt sehogy nemtudsz csinálni, csak ha addolsz magadnak tűzet.
    Mindenki nézze a videóinkat és iratkozzatok fel, már jó úton vagyunk az ismertség felé:P
    www.youtube.com/user/tekidapro
  • Pistike 007
    Csak command-al hívsz elő tüzet mint itemet, majd ugyanúgy mintha páncélt csinálnál pl bőrből:)
  • LeWyTy
    Tűz páncélt hogy lehet csinálni?
  • uscGhost
    Azt hallottam egy gyerek 3 óráig verte folyamatosan a bedrockot és széttörte :D
  • MaRee
    Jah észrevettem, hát akkor ez ennyi :(
  • Freddycom
    Úgy csak a bedrockig tudsz leásni, amit már nem lehet széttörni, vagyis másik irányban kell ásnod. 'Pokolba' obszidiánkapu+tűz kombóval juthatsz el.
  • MaRee
    Ha ások folyamatosan lefele akkor lesz ott valami előbb utóbb? Mondjuk a pokol? :D Mert unalmamban elkezdtem ásni, persze felfele már nem fogok tudni jönni úgyhogy csak megyek egyre lejjebb, egyszer egy csirkével találkoztam, de azóta semmi.
  • Pistike 007
    Az ilyentől úgy elérzékenyülök:D
    Olyan jó érzés tököt találni:D

• Malakai
    @Blint:
    - Eldobott tárgyak egy idő után eltűnnek igen.
    - Kerítés pókok ellen hatástalan, azok átugorják.
    - A mobok elméletileg nem terjesztik a tüzet, szóval nem gyújtják be a házad.
    Elég sok erdőtűz lenne ellenkező esetben, de azért talán ez nem 100, mert említenek emberek furcsa tűzeseteket.

Olvasgasd a linkel wikit, majdnem minden infó fent van rajta, ami csak kellhet!
  • Pistike 007
    Szerintem is, én is normálban használom.
  • Laza
    Egyébként nekem most nem tűnik el a jobb felső sarokból a "Press 'E' to open your inventoy" ikon.
    Meg elvileg ez is egy arhievement, amit nem úgy tűnik, hogy megadott volna (ha jól láttam).
  • Laza
    "Lehet változtatni a menü/inventory felbontását"

Ez az ami borzalmasan nem ér semmit.
    Olyan minire lehet vele összenyomni az egészet, hogy használhatatlan. Szerintem az eredeti méret tökéletes volt.
  • Blint
    Még valami, kerítés mennyire hatásos a pókok ellen, meg úgy általában?:)
  • mumeen
    Am ha meghalok,és másnap reggelre,vagy aznap estére nem érek vissza,akkor a cuccok is elégnek??