10467
-
#949 Figy a szar vidik között is lehet kompetíció, kitudja mit nyersz majd ha megalkotod a legeslegunalmasabb videót!:D
Mondjuk 7eki hangjával nehéz versenyre kelni, majdnem bealudtam annyira megnyugtató/kocka hangja van:DD (jóértelemben):) -
#948 A MineCraftos videóknak már most elég rossz híre van az iszonyat mennyiségű dög unalmas anyag miatt, szerintem felesleges rájátszani :)
De ahogy érzed :D -
uscGhost #947 Nem tudom mért jó ez, de én is erősen gondolkodok egy minecraft sorozaton :D -
#946 És ennek a majd 9 perces videónak mi az értelme? A többi között is sok az unalmas, de ez mindent überel :)
Tele van ilyenekkel a Youtube, szvsz felesleges az 1001-ediket is legyártani. -
7eki #945 Sziasztok, megosztanám veletek az új videónkat:P
Nézzétek és SUBoljatok:) köszönöm!
www.minecrafthungary.com -
#944 4 órás barlangtúra után, mikor azért küzdöttem hogy már mindegy hol, csak jussak a felszínre, találtam egy dungeont. Egy darab láda. Oké. Mi volt benne? 4 redstone és két kakaóbab.
Még a fáklyákat is kispórolták!!:D -
#943 WHs csíter -
#942 Jam körül is néztem arrafelé ahol piroslik a láva, vagy 200 iron ingotot összeszedtem:D -
#941 Jó kis wh bug -
#940 Nálam 'csak' spontán feketelyukak vannak:D
-
#939 Kellett neked mondanod, velem biztos meg fog történni:D -
#938 ∞ -
#937 végtelen :) -
#936 singleplayer módban mekkora a pálya mérete? -
#935 Ha rohadt mélyre leástál és nincs létrád csak vegyél elő követ vagy bármilyen anyagot amiből sok van és tartsd lenyomva a jobb gombot meg a spacet (természetesen úgy, hogy lefele nézel) :D -
#934 Már van 1.5_02 is, de az csak szerveroldali. -
#933 Már itt is van a 1.5_01 -es verza, de az se kizárt h lesz 1.5_02 -es is.
Hiba hiba hátán. -
#932 Szerencsére az eső el is oltja, hacsaknem beszívod és épp akkor áll el. :D -
#931 Hali, nekem van egy olyan gondom hogy nem indul el. Kiírja hogy loading majd elfeketedik a kép és nem csinál semmit. Xp-m van 1.3-mal akarok játszani. Válaszokat előre is köszönöm -
#930 Azt ugye tudjátok hogyha a villám belecsap a faházba, felgyújtja? :D -
#929 Ez a chain armor milyen gyakori kérdés egyébként, pedig csak arany erősségű, még a vaspáncél is jobb nála (mozgás gátló tényező meg nincs :D)... -
#928 csáknorisz csak rá gondol és szétszedi a bedrockot -
#927 Azt hiszem 18 millió ütés szükséges a széttöréshez. :D -
#926 Nemsokára kész az 1.5-öshöz a single player command -
#925 Etetés, hátha vmelyik hülye megpróbálja. :) -
#924 Az csak csáknorisz lehetett:D -
7eki #923 Kedves levyty
Szerintem nem kell bemutatkoznom, tudod ki vagyok :D
Tűzpáncélt sehogy nemtudsz csinálni, csak ha addolsz magadnak tűzet.
Mindenki nézze a videóinkat és iratkozzatok fel, már jó úton vagyunk az ismertség felé:P
www.youtube.com/user/tekidapro -
#922 Csak command-al hívsz elő tüzet mint itemet, majd ugyanúgy mintha páncélt csinálnál pl bőrből:) -
#921 Tűz páncélt hogy lehet csinálni? -
uscGhost #920 Azt hallottam egy gyerek 3 óráig verte folyamatosan a bedrockot és széttörte :D -
MaRee #919 Jah észrevettem, hát akkor ez ennyi :( -
#918 Úgy csak a bedrockig tudsz leásni, amit már nem lehet széttörni, vagyis másik irányban kell ásnod. 'Pokolba' obszidiánkapu+tűz kombóval juthatsz el. -
MaRee #917 Ha ások folyamatosan lefele akkor lesz ott valami előbb utóbb? Mondjuk a pokol? :D Mert unalmamban elkezdtem ásni, persze felfele már nem fogok tudni jönni úgyhogy csak megyek egyre lejjebb, egyszer egy csirkével találkoztam, de azóta semmi. -
#916 Az ilyentől úgy elérzékenyülök:D
Olyan jó érzés tököt találni:D
-
#915 @Blint:
- Eldobott tárgyak egy idő után eltűnnek igen.
- Kerítés pókok ellen hatástalan, azok átugorják.
- A mobok elméletileg nem terjesztik a tüzet, szóval nem gyújtják be a házad.
Elég sok erdőtűz lenne ellenkező esetben, de azért talán ez nem 100, mert említenek emberek furcsa tűzeseteket.
Olvasgasd a linkel wikit, majdnem minden infó fent van rajta, ami csak kellhet! -
#914 Szerintem is, én is normálban használom. -
#913 Egyébként nekem most nem tűnik el a jobb felső sarokból a "Press 'E' to open your inventoy" ikon.
Meg elvileg ez is egy arhievement, amit nem úgy tűnik, hogy megadott volna (ha jól láttam). -
#912 "Lehet változtatni a menü/inventory felbontását"
Ez az ami borzalmasan nem ér semmit.
Olyan minire lehet vele összenyomni az egészet, hogy használhatatlan. Szerintem az eredeti méret tökéletes volt. -
Blint #911 Még valami, kerítés mennyire hatásos a pókok ellen, meg úgy általában?:) -
mumeen #910 Am ha meghalok,és másnap reggelre,vagy aznap estére nem érek vissza,akkor a cuccok is elégnek??