10467
-
Blint #1029 Azt tudja valaki, hogy lehet valami HD textura csomagot felrakni 1.5-höz?
Letöltöttem kétfélét is, egyiktől elszáll a játék ha aktiválom, másik meg nincs is hatással a játékra. Pedig mindkettőnél ott van hogy működik 1.5-el. Minecraft patcher 2.0.0-val raktam be őket, ahogy az az utasításokban is le van írva.
Most úgy állok, hogy megvettem, de ilyen grafikával nem bírok vele játszani. Tört verzióban meg alapból volt HD textura pack :) -
#1028 Egy kis olvasnivaló...
Minecraft – The Game That Teaches Kids How to Make Penis’ with Digital Blocks -
sirdond #1027 engem is érdekelne ilyesmi,de eddig még nem találtam
http://list.mcmyadmin.com/
itt meg találod milyen survival szerverek vannak éppen, de amelyikre sikerült csatlakozni ott vagy tele volt építve és már alig tudtál valamit csinálni, vagy kisgyerekek rageeltek 30 percenként -
#1026 köszi :) még sokat akarok hozzáépíteni -
#1025 egész szép vityillód van..:D -
Blint #1024 Sikerült egy 1.3-as verzióval annyit játszanom, hogy eldöntöttem: megveszem!:)
Engem az érdekelne, hogy egy survival serveren hogy zajlik az élet?
Tehát mivel multi, így sokan vannak, ergo léteznek városok is akár, ahol biztonságban vagy? Vagy amolyan tanyasi módra, mindenki 1 mérföldre lakik egymástól és boldogul ahogy tud?:)
Engem olyan survival server érdekelne, ahol ez kb vegyes. Van nagyváros, de neked is lehet valami kieső helyen egy kis birtokod.
Tudtok ilyesmit ajánlani?
-
saját világom , lehet kicsit unalmas lesz ,akit érdekel az nézze meg :) a videó mérete elég kicsi , nézzétek teljes képernyőn :-) -
sirdond #1022 olyan érdekelne, amin érdemes elkezdeni játszani. mert amiket eddig próbáltam, ott fél óránál többet nem lehetett játszani, mert valami 10 éves kis pöcs ámokfutást rendezett -
sirdond #1021 valaki játszik survival-t multiplayer szerveren? -
#1020 :O -
#1019 creeper és a ghast dobja -
#1018 Gunpowder-t bányászni kellvagy hogy lehet szerezni? -
uscGhost #1017 Tudtok szerverre blöki nyakörv színező módot? :D -
#1016 Valaki megtudná mondani hogyan lehet szervert csinálni 1.5-ben? -
phamerik13 #1015 Valaki tudna mondani egy jó működő privát szervert? -
#1014 Én azt várom már hogy mikor raknak be LED et, nagyon jól jönne egy csomó redstone-os cucchoz. -
#1013 Sziasztok.
Leírnátok ki milyen config-on nyomja a Minecraft-ot, pl milyen erős gép kell hozzá, h simán menjen (cpu, vga)
Nálam ez van
Cpu: Intel E8300 (2.9Mhz-en)
Vga: HD4770
Ram: 4GB corsair 800Mhz -
uscGhost #1012 Akit érdekel annak ITT vannak a képeim :D -
#1011 kőből :D -
#1010 Szürke.. :)
Miből készítetted? :)
Vas, vagy kő?
Ha vas, akkor vascsákány, ha kő akkor kőcsákány... :)
Redstonet és még pár egyebet (gyémánt) nem fogsz tudni kőcsákánnyal bányászni, irány vasat önteni! -
#1009 szürke csákányal ütöm -
#1008 Vas csákánnyal ütöd? Annál gyengébbel nem ad ércet, csak úgy mint az arany és a gyémánt. -
#1007 az miért van hogy ha redstone-t kalapálom csákánnyal miután széttört nemtudok semmit felvenni nemtudom begyüjteni miért? -
#1006 Valaki letudná írni hogyan kell betenni a single player commandot? -
#1005 Jah, az a gáz, hogy nem külön data valuen vannak az alternatívái egyes tárgyaknak, így pl a színezett wool, a dye különböző színű változatai, a fák különböző alternatívái, hanem ugyanazon a data valuen osztoznak és a "sérülés érték" adja meg mindegyiknél, hogy melyik alternatíva, viszont ezt az értéket alapból nem lehet megadni spawnoláskor, hanem mindig 0-nak veszi.
@mumeen: Textúra pakkal csak, máshogy nem. -
#1004 nem lehet, csak random -
mumeen #1003 Sziasztok!
Ha csinálok egy képet a flara,akkor azok csak random képeket mutatnak?Nem lehet valami általam kívántat berakni? -
uscGhost #1002 fasza..... -
#1001 Ja sry, mod nélkül ott nem tudsz (singleben meg a command már eleve mod :) csak fehéret, meg dye-ból is csak az alapanyagokat... -
uscGhost #1000 Nekem multiban kéne de nem működik :/ -
#999 Ezek a damage számok adják meg a wool színét.
64 Sárga woolhoz:
/give 35 64 4 -
uscGhost #998 Am hogyan kell szines whoolt beaddolni? 35 a sima fehér azt betudom adni de a többi színt nem így vagyok a szinező anyagokkal is csak a fekete polip cuccost tudom beadni. Valaki segítsen már! -
uscGhost #997 Igazad van már elállt :D -
#996 1.5 ben van térkép singlemodban? -
#995 Egyszercsak -
uscGhost #994 eső mikor áll el 1 területen? Multiba elkezdett zuhogni a városomba és nem lenne jó ha így maradna xD -
#993 Fa dolgokat felgyújta, plusz malac miatt :D -
xxxpaulxxx #992 Ezt a villámot amúgy mi értelme volt belerakni a játékba? -
#991 Wool pixelartot nem rakott még tönkre villám? :) -
7eki #990 hello mindenki:D:D
olvastam vissza a forumot, thx az oltást:D azért mi ****-ni fogjuk tovább a vidiket:D
SUBOLJATOK