10467
-
#1069 Tegyél mellé valami mást és látszódni fog. -
#1068 Nincsen semmi alappal tolom -
#1067 Van fent valami texturepack? -
#1066 Hi nekem van egy olyan gondom hogy leteszem a kerítést és nem látszódik de ott van. Ez miért van válaszokat előre is köszönöm.
-
spirit95 #1065 Egyébként érdemes mysqlt használni, mert az sok pluginhoz kötelező :) pl adatbázisok, meg ilyesmi. -
killzone94 #1064 ó nagyon köszönöm mingyá kipróbálom. :-D XD -
spirit95 #1063 Szia! A plugint nem ismerem, de a white listet eltudom magyarázni. IP-t nem kell felvenni. Bemész a server mappájába, kiválasztod a server.properties-t. Lesz ott egy olyan sor, hogy white-list=false, az legyen true-n
tehát igy nézzen ki: white-list=true
ezután van mellette egy fájl, white-list.txt oda beirod a neveket enterekkel elválasztva pl
pelda1
pelda2
pelda3. Ne aggódj a nagybetüt átállitja kicsire de igyis betud majd jelentkezni! -
killzone94 #1062 hí mindenkinek. kérlek magyarázza el valaki hogyan kell föltelepíteni a minecraft colony mód-ot me nekem nem sikerült felrakni. ja és valaki aki csinált már szervert mondja el légyszíves hogyan kell felvenni embert hova kell beírni a nevét meg az IP-jét. nagyon kösz. xd <(") :-D d-__-b -
#1061 Gondolom azért mer az eredetin hagytad és nem illesztetted be a vágolapról a linket. -
sirdond #1060 valami link esetleg? amúgy ez survival server? -
tomonor #1059 na jó, nem nagyon vágom mért ezt a videót tolta be.
-
tomonor #1058 :O
Még nem jártam erre életemben (mármint a topikban), ám elég rég óta játszom a minecraft-al. Akinek itt megvan a játék premium accountal, tud középfokon angolul, és Survivor típúsú közösségi élményre vágyik, annak szívesen ajánlom a szerverem, Bhava-Agra-t!
További infót pm-ben lehet kérdezi. -
Adolf Eichmann #1057 gyönyörű :D -
tooman #1056 Unatkoztam classicon.
166 X 106 kocka -
#1055 Vágom már megvan :D -
Rony94 #1054 Ne az Online mod-ot írja át hanem a true-t. :) -
uscGhost #1053 server proparites fájlban írd át az online mod-ot false-ra -
#1052 Hali nekem van egy gondom hogy tört szervert indítanék és mikor felmennék azt írja hogy User not premium. Válaszokat előre is köszönöm. -
sirdond #1051 itemspawn van? -
#1050 Nincs creeper? Easy ... :) -
phamerik13 #1049 engem lehet hogy érdekelne, bár nem tudom hogy tudnánk elintézni :D -
xxxpaulxxx #1048 ITBárány halomszámra csinálja az ilyen videókat és egyre növekszik a tábora... anno én is tőle tanultam meg az alapokat a játékban, amikor foglalkoztam vele:)
Tényleg nem érdekel valakit egy eladó Minecraft? Nem nagyon tudok időt szakítani rá:) -
spirit95 #1047 Sziasztok! Nemrégiben nyilt meg egy nagyon hangulatos kis szerver, a Suncraft. Magyar, Offline (nem kell eredeti játék a kapcsolódáshoz). A legújabb CraftBukkit van rajta, AntiCreeper, SimpleHome, Permissions, iJobs, iConomy, Chest & Ajtó zár pluginokat futtatunk jelenleg. White List: bekapcsolva, tehát a weboldalunkon, a fórumba kell jelentkezned, ha a szerveren szeretnél játszani. Ajánlott a bal oldali menüben regisztráció után átolvasni a szabályzatot
Weboldalunk: http://sunsite.atw.hu
IP Cimünk: rgn.no-ip.org:25566
Reméljük élvezni fogod az ittlétet!
Adminok: Pain911, tkrisz2. -
#1046 bazz :D -
#1045 +1:D -
#1044 De ennek már tényleg... mi értelme van?
15perc tömény unalom.
Akinek megvan a játék az inkább játszik minthogy végignézze... -
JancsiPP #1043
:D -
7eki #1042 Sziasztok, belekezdtünk 1 survival island map-ba nézzétk és suboljatok:D:D:D
-
LordKraken #1041 Az SLC minecraft szerverének a címe megváltozott slcminecraft.dyndns.org:21222 -ről, slcminecraft.no-ip.org:21222 -re.
-
sirdond #1040 esetleg csinálhatnánk egy várost, Budapest néven csak magyaroknak. eddigi legjobb smp server,amit próbáltam -
sirdond #1039 superearth serveren játszik valaki?
http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1025&t=130873 -
Adolf Eichmann #1038 (tört)szerver
Randomcraft
Jelentkezzetek bátran.Jó fej moderátor csapat.
(a szerver még "béta" az igazi megnyitása a közel jövőben várható)
-
#1037 köszi -
sirdond #1036 smp-ben megtaláltam az első mob spawnerem, egyből kettő volt egymás mellett, 4 láda kincs,közte egy golden apple is :D -
#1035 bumpcraft. -
#1034 Melyiket? -
#1033 Függőleges, a bal oldalon. -
#1032 Az invben a karakter képernyő mellett van 4 kocka, oda kell tenni. -
#1031 ruhát armort hogy kell felvenni? csak berakni az inventoryba? -
Blint #1030 Update:
Sikerült egy egész pofás packet felraknom :)