10467
-
#1109 elég lenne ha jol moddolható lenne -
#1108 És a gépigény is nagyobb, így is majd belehalnak a szerverek, ha játékos is van bőven.
Persze biztos lehetne optimalizálni, kezdve ott, hogy ne javas legyen, de úgyse lépik azt meg soha. Na meg azért annak is megvan a határa, azért megfelezni a kockák élét még olyan sokat nem szépít, de már az is nyolcszor annyi adat.
Meg még nagyon sokmindent bele lehetne rakni persze, fejlett AI, több lény, fizika, random generált NPC-k/városok/történelem/mágia, stbstb. És akkor az már nem is minecraft, de lehetne.. :) -
#1107 kissebb blokméretnél szebb látványosabb dolgokat lehetne épiteni a táj is szebb lenne -
#1106 Nekem pont megfelelő méretúek..Bár néha téll nsgynak értzem őket..
Én inkább olyanra gondoltam,h vmi minecraftBuildert lehetne belerakni,amiveldekorációt lehetne csinálni...
mittomén lehetne választani,g mekkora kockaméretet foglaljon:
1 1x2 2x1 2x2 3x1 3x2 3x3 1x3 2x3...
És akkor fel lehetne osztani ezt a méretet 1/2-re 1/4-re 1/8 1/16 1/36 1/64-re,és mint egy modellező progiban lehetne mozgatni meg forgatni amit csinálsz,lenne front,back top,side view és amit megcsináltál az inventoryból felhasznált tárgyakból 1 igazi tárgy=8 Builder v vmi hasonló,akkor azt a kiválaszott méretben le tudnád tenni vhova...És akkor lehetne kisebb,részletesebb dolgokat is csinálni...Meg persze több sbadság lenne..most pl.a sztalt se széket nem tudok rendeset csinálni. -
#1105 igen meg sineket épiteni macerás -
sirdond #1104 vagy keress még a fórumon hasonló zeppelines modokat.
esetleg építs vasutat, az is egy megoldás -
sirdond #1103 http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1032&t=294455
van egy ilyen zeppelin mod, az majdnem olyan mintha autó lenne.
gondolom azért akarsz autót,hogy ne gyalog kelljen menni mindenhova -
#1102 azt nemtudtam de egy sima kis auto elég lenne -
#1101 Vagyis csak mountolni. -
#1100 lehet lovagolni... nem elég? -
#1099 jobb lenne ez a játék ha a block-ok kisebbek lennének plusz lenne benne auto -
mumeen #1098 Nekem miért nme működik a sima fűszál mod??
-
#1097 Nem akarja vki kipróbálni a mozgó füveket?Nálam baszik menni az a szar...Felrakom rendesen,elinditom a pályát,oszt töltés után fekete az egész...
http://pastebin.com/Tat0LMfM
Glsl shaders kell hozzá,aztán a Base.fsh-t felülirni ezzel... -
uscGhost #1096 Én vettem 1 évre hogy haverokkal tolhassuk így nem kell futtatnom mindig hogy bírjanak játszani,akkor mennek fel amikor akarnak -
#1095 No, nekem is van, de csak localhoston futtatom :)
Csak azért, hogy ha akarom egy haverral is megoszthassam a birodalmam :)
Egyébként most Én is a HunCraft-on tolom. -
uscGhost #1094 Nem tudom, de nekem is van :D -
Az elso videonal felvette a dumat amit ts-en nyekeregtunk alatta ;) -
#1092 ezt ensemtudom ;) huncraft.net rulezz ;)
-
tomonor #1091 ám az hogy azt a zenét használta, talán még mellékes (mivel az a Inception betétdala amúgy is)
De ne lenne a vidi olyan tré... :/ -
tomonor #1090 hú ba**meg >_< ezer bocs. Már megy is. -
#1089 nem válaszoltál a privimre :/
#1086: kicsit sintér dolog egy másik minecraft intro zenéjét berakni... -
#1088 Miért hiszi azt mindenki, hogy saját szervert kell futtatnia? :) -
tomonor #1087 hát nem egy minőségi videó, az is biztos. -
HegiD #1086 Bocsánat hogy spammoltam de viszont itt a szerverünknek az intrója is:
-
#1085 Azért spamolni nem kell a topicot, pár hozzászólással előbb írtad be... -
HegiD #1084 Új tört szerver emberek! http://minecrafthunserver.blog.hu/ itt a blogja! Aki akar jelentkezni a legelső kommentben talál két skype címet! Vmelyik közül vegyen fel minket! A szabályok elolvasása nélkül TILOS a jelentkezés! De ha nincs skypod akk jelizz erre a címre : [email protected]
NO LAGG, WHITELIST, HAMACHI!!!
-
#1083 Valaki tudna linkelne egy videót vagy eltudja magyarázni hogyan lehet egy áramkört csinálni pl. hogy ki lehessen nyitni az ajtót -
#1082 na most regeltem erre a serverre. meglássuk milyen lesz :) -
misztikus kerites ami nemlatszik aztan megis aztan ujbol eltunik -
sirdond #1080 először én is unalmasnak találtam,de aztán rájöttem mi kell:
egy normális survival server,ami tényleg survival itemspawn nélkül,mert úgy semmi értelme nincs.
jelenleg a super earth nevű serveren vagyok
http://www.super-earth.net/
két választásod van az elején, vagy csatlakozol egy városhoz, vagy kimész a szabadba és a magad ura vagy, de így megvan az esélye,hogy bárki megölhet és elveheti a cuccod. én a szabadban vagyok egy eldugott helyen, ástam egy bányát,folyamatosan gyűjtöm a nyersanyagot és közben megyek a közeli dungeonokba fosztogatni.
van rendes árlista is,hogy mi mennyit ér, eddigi legjobb server amit próbáltam, egyetlen hibája,hogy ha sokan vannak, akkor nagy a lag.
egyébként van nation war, és a void, ahol bármit találhatsz -
#1079 jahm pont ezért írtam hogy lehetne belőle mmo-t faragni , nem is akármilyet. :) -
#1078 Én az izgalmat hiányolom belőle:(
Az hogy este elvétve jön pár mob az semmi..Jó lenne mob swarm,amit ölni kell,éjszaka csoportosan támadnak védekezni kell,esetleg nagy slotsázmú szerverek,ahol egymásnak elhet esni PvP-ben,várat építve,ostromolva ostromgépekkel,v csak úgy a mezőn,pajzzsal meg ilyenek..v minenkinek van saját faluja,és "diplomáciázni" egymással,rivalizálni,ilyenek..Az lenne az igazi.Colosseum-szerű vmi ahol egymással lehet csatázni,nyerni,mobok ellen küzdeni stb...Rengeteg potenciál van a játékban az építgetésen felül. -
#1077 Mod API kapcsán is úgytűnik elszánták magukat végre.
The plan for mods | The cost of mod api -
#1076 upsz finomság. :)
még pár ilyen pöpec fícsört belepakolnak aztán egy igazi klassz sandbox mmo-t is lehet belőle faragni . -
sirdond #1075 és mennyien "jeliztek" már eddig?
amúgy:
http://notch.tumblr.com/post/4988431144/the-maps
na végre,így már várom,hogy megjelenjen -
HegiD #1074 Új tört szerver emberek! http://minecrafthunserver.blog.hu/ itt a blogja! Aki akar jelentkezni a legelső kommentben talál két skype címet! Vmelyik közül vegyen fel minket! A szabályok elolvasása nélkül TILOS a jelentkezés! De ha nincs skypod akk jelizz erre a címre : [email protected]
NO LAGG, WHITELIST, HAMACHI!!!
üdv: HEGID -
Norbi779 #1073 nekem is et volt de talana z online mod true volt nekem. -
killzone94 #1072 bocs hogy zavarrak de haverom megpróbált belépni de nem tudott csatlakozni. a szerver izét meg átírtam. nem vágom mi a baj vele. az ip-t azt direkt nem írtam le. ha gondolod megírom de csak inkáb privátba.
#Minecraft server properties
#Thu Mar 31 10:38:39 PDT 2011
level-name=world
hellworld=false
spawn-monsters=false
online-mode=false
verify-names=false
spawn-animals=true
max-players=20
server-ip=
pvp=false
level-seed=
server-port=25565
white-list=true
-
Norbi779 #1071 Hello mindenkinek. A neten találtam egy videót hogy a repülőt megcsinálták a minecraftba. Link: http://www.youtube.com/watch?v=O3J94dB-_dY
A videóban bennevan hogy a blueprintsre csinált olyan kockás vonalakat hogy tudja hogy hova menyi kocka kell. AZ kell hogy hogyan lehet megcsinálni azokat a kockákat és azt is hogy hogyan rakjam ösze a repülőt -
#1070 Most már az se látszódik amit mellé raktam.