10467
  • Mr Csé
    elég lenne ha jol moddolható lenne
  • Malakai
    És a gépigény is nagyobb, így is majd belehalnak a szerverek, ha játékos is van bőven.
    Persze biztos lehetne optimalizálni, kezdve ott, hogy ne javas legyen, de úgyse lépik azt meg soha. Na meg azért annak is megvan a határa, azért megfelezni a kockák élét még olyan sokat nem szépít, de már az is nyolcszor annyi adat.

Meg még nagyon sokmindent bele lehetne rakni persze, fejlett AI, több lény, fizika, random generált NPC-k/városok/történelem/mágia, stbstb. És akkor az már nem is minecraft, de lehetne.. :)
  • Mr Csé
    kissebb blokméretnél szebb látványosabb dolgokat lehetne épiteni a táj is szebb lenne
  • berlinboy6329
    Nekem pont megfelelő méretúek..Bár néha téll nsgynak értzem őket..

Én inkább olyanra gondoltam,h vmi minecraftBuildert lehetne belerakni,amiveldekorációt lehetne csinálni...

mittomén lehetne választani,g mekkora kockaméretet foglaljon:
    1 1x2 2x1 2x2 3x1 3x2 3x3 1x3 2x3...

És akkor fel lehetne osztani ezt a méretet 1/2-re 1/4-re 1/8 1/16 1/36 1/64-re,és mint egy modellező progiban lehetne mozgatni meg forgatni amit csinálsz,lenne front,back top,side view és amit megcsináltál az inventoryból felhasznált tárgyakból 1 igazi tárgy=8 Builder v vmi hasonló,akkor azt a kiválaszott méretben le tudnád tenni vhova...És akkor lehetne kisebb,részletesebb dolgokat is csinálni...Meg persze több sbadság lenne..most pl.a sztalt se széket nem tudok rendeset csinálni.
  • Mr Csé
    igen meg sineket épiteni macerás
  • sirdond
    vagy keress még a fórumon hasonló zeppelines modokat.
    esetleg építs vasutat, az is egy megoldás
  • sirdond
    http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1032&t=294455
    van egy ilyen zeppelin mod, az majdnem olyan mintha autó lenne.
    gondolom azért akarsz autót,hogy ne gyalog kelljen menni mindenhova
  • Mr Csé
    azt nemtudtam de egy sima kis auto elég lenne
  • LeWyTy
    Vagyis csak mountolni.
  • LeWyTy
    lehet lovagolni... nem elég?
  • Mr Csé
    jobb lenne ez a játék ha a block-ok kisebbek lennének plusz lenne benne auto
  • mumeen
    Nekem miért nme működik a sima fűszál mod??
  • berlinboy6329
    Nem akarja vki kipróbálni a mozgó füveket?Nálam baszik menni az a szar...Felrakom rendesen,elinditom a pályát,oszt töltés után fekete az egész...

http://pastebin.com/Tat0LMfM

Glsl shaders kell hozzá,aztán a Base.fsh-t felülirni ezzel...
  • uscGhost
    Én vettem 1 évre hogy haverokkal tolhassuk így nem kell futtatnom mindig hogy bírjanak játszani,akkor mennek fel amikor akarnak
  • Laza
    No, nekem is van, de csak localhoston futtatom :)
    Csak azért, hogy ha akarom egy haverral is megoszthassam a birodalmam :)

Egyébként most Én is a HunCraft-on tolom.
  • uscGhost
    Nem tudom, de nekem is van :D
  • AnarchoiD

Az elso videonal felvette a dumat amit ts-en nyekeregtunk alatta ;)
  • AnarchoiD
    ezt ensemtudom ;) huncraft.net rulezz ;)

• tomonor
    ám az hogy azt a zenét használta, talán még mellékes (mivel az a Inception betétdala amúgy is)

De ne lenne a vidi olyan tré... :/
  • tomonor
    hú ba**meg >_< ezer bocs. Már megy is.
  • Fabio Capello
    nem válaszoltál a privimre :/

#1086: kicsit sintér dolog egy másik minecraft intro zenéjét berakni...
  • Laza
    Miért hiszi azt mindenki, hogy saját szervert kell futtatnia? :)
  • tomonor
    hát nem egy minőségi videó, az is biztos.
  • HegiD
    Bocsánat hogy spammoltam de viszont itt a szerverünknek az intrója is:
  • Malakai
    Azért spamolni nem kell a topicot, pár hozzászólással előbb írtad be...
  • HegiD
    Új tört szerver emberek! http://minecrafthunserver.blog.hu/ itt a blogja! Aki akar jelentkezni a legelső kommentben talál két skype címet! Vmelyik közül vegyen fel minket! A szabályok elolvasása nélkül TILOS a jelentkezés! De ha nincs skypod akk jelizz erre a címre : [email protected]

NO LAGG, WHITELIST, HAMACHI!!!

• Brain00
    Valaki tudna linkelne egy videót vagy eltudja magyarázni hogyan lehet egy áramkört csinálni pl. hogy ki lehessen nyitni az ajtót
  • Torzonborz
    na most regeltem erre a serverre. meglássuk milyen lesz :)
  • AnarchoiD

misztikus kerites ami nemlatszik aztan megis aztan ujbol eltunik
  • sirdond
    először én is unalmasnak találtam,de aztán rájöttem mi kell:
    egy normális survival server,ami tényleg survival itemspawn nélkül,mert úgy semmi értelme nincs.
    jelenleg a super earth nevű serveren vagyok
    http://www.super-earth.net/
    két választásod van az elején, vagy csatlakozol egy városhoz, vagy kimész a szabadba és a magad ura vagy, de így megvan az esélye,hogy bárki megölhet és elveheti a cuccod. én a szabadban vagyok egy eldugott helyen, ástam egy bányát,folyamatosan gyűjtöm a nyersanyagot és közben megyek a közeli dungeonokba fosztogatni.
    van rendes árlista is,hogy mi mennyit ér, eddigi legjobb server amit próbáltam, egyetlen hibája,hogy ha sokan vannak, akkor nagy a lag.
    egyébként van nation war, és a void, ahol bármit találhatsz
  • Torzonborz
    jahm pont ezért írtam hogy lehetne belőle mmo-t faragni , nem is akármilyet. :)
  • berlinboy6329
    Én az izgalmat hiányolom belőle:(

Az hogy este elvétve jön pár mob az semmi..Jó lenne mob swarm,amit ölni kell,éjszaka csoportosan támadnak védekezni kell,esetleg nagy slotsázmú szerverek,ahol egymásnak elhet esni PvP-ben,várat építve,ostromolva ostromgépekkel,v csak úgy a mezőn,pajzzsal meg ilyenek..v minenkinek van saját faluja,és "diplomáciázni" egymással,rivalizálni,ilyenek..Az lenne az igazi.Colosseum-szerű vmi ahol egymással lehet csatázni,nyerni,mobok ellen küzdeni stb...Rengeteg potenciál van a játékban az építgetésen felül.
  • Malakai
    Mod API kapcsán is úgytűnik elszánták magukat végre.
    The plan for mods | The cost of mod api
  • Torzonborz
    upsz finomság. :)

még pár ilyen pöpec fícsört belepakolnak aztán egy igazi klassz sandbox mmo-t is lehet belőle faragni .
  • sirdond
    és mennyien "jeliztek" már eddig?

amúgy:
    http://notch.tumblr.com/post/4988431144/the-maps
    na végre,így már várom,hogy megjelenjen
  • HegiD
    Új tört szerver emberek! http://minecrafthunserver.blog.hu/ itt a blogja! Aki akar jelentkezni a legelső kommentben talál két skype címet! Vmelyik közül vegyen fel minket! A szabályok elolvasása nélkül TILOS a jelentkezés! De ha nincs skypod akk jelizz erre a címre : [email protected]

NO LAGG, WHITELIST, HAMACHI!!!

üdv: HEGID
  • Norbi779
    nekem is et volt de talana z online mod true volt nekem.
  • killzone94
    bocs hogy zavarrak de haverom megpróbált belépni de nem tudott csatlakozni. a szerver izét meg átírtam. nem vágom mi a baj vele. az ip-t azt direkt nem írtam le. ha gondolod megírom de csak inkáb privátba.

#Minecraft server properties
    #Thu Mar 31 10:38:39 PDT 2011
    level-name=world
    hellworld=false
    spawn-monsters=false
    online-mode=false
    verify-names=false
    spawn-animals=true
    max-players=20
    server-ip=
    pvp=false
    level-seed=
    server-port=25565
    white-list=true
  • Norbi779
    Hello mindenkinek. A neten találtam egy videót hogy a repülőt megcsinálták a minecraftba. Link: http://www.youtube.com/watch?v=O3J94dB-_dY

A videóban bennevan hogy a blueprintsre csinált olyan kockás vonalakat hogy tudja hogy hova menyi kocka kell. AZ kell hogy hogyan lehet megcsinálni azokat a kockákat és azt is hogy hogyan rakjam ösze a repülőt
  • Brain00
    Most már az se látszódik amit mellé raktam.