10467
  • berlinboy6329
    H all..csinálni akarok magamnak egy 128X128as texture packet bump mappel meg specular mappel,de nem tom h a terrain fájlban melyik textúra micsoda..Párat ismerek csak amikkel sűrűn találkozok,de tele van olyannal is amit talán még nem is láttam..nincs vhol vmi kép v mi ami a textúrák helyére odaírja,h az micsoda v vmi egyéb segédlet?Csak h mire keressek googleban ha képek kellenek-.-
  • uscGhost
    Van szerómon 3 hely, ma lett új map akit érdekel írjon privát üzenetet hogy mért akar jönni és írjon le pár dolgot pl:mióta mc-zik és hogy 1 héten mennyit tud lenni a szerveren és írjátok meg a játékbeli felhasználóneveteket is, aztán akit kiválasztok annak küldök 1 üzenetet ip címmel és szabályzattal együtt. :)
  • Bexter
    NIncs tüzkár a szerveren így biztonságban van :D
  • Malakai
    De jól égne..
    Egyébként jó lett. :)
  • LeWyTy
    ~áá nem direkt írtam így
  • Pistike 007
    amint megláttam az öngyújtó jutott az eszembe:$
    :DD
    amúgy zsír lett:) viharoknál csak óvatosan:D
  • Bexter
    Új építmény:

Fent alul és középen is megy egy sínpálya.
  • tomonor
    Egy aprócska kérdésem lenne: miért erőlteti itt majdnem mindenki az angolt? Mert úgy nézem ez tényleg csak erőlködés.
  • LeWyTy
    I'm Catedral master

Az épület és kép a http://minecrafthungary.com/ szerverén készült, egy jó közösségben.
  • Laza
    Háát ... az, hogy mindenféle szörnyek támadnak jópofa ... de maga az egész nagyon gagyerasz.
  • mumeen
    Na ez meg mi a pöcsöm??Nem ezt akartam linkelni...
  • mumeen
    A Terraria-ról hallott már valaki??Ugyan olyan,mint a minecraft,csak 2d-s:
  • 7eki
    hiiiiiiii
    new video
  • 7eki
    hello!
    elkészült a a legújjab videónk:)

SUB US. :)
  • LordKraken
    AZ SLC minecraft szerver néhány napig zárva lesz átalakitások miatt.
  • Bexter
    15 perceset épitettem :P
    minecrafthungary-n ki is tudod probálni :D
  • Bexter

Hullámvasutaim :)
  • Dj káka
    valaki segít a szerverem építésében ???? az ip-t privátba elküldöm. előre is köszönöm
  • AnarchoiD
    reggel (hajnal 4 es 7 kozott) epitettem egy 1.31km hosszu egyenes vasutat ;)

kemeny 2perc 30 sec mire vegig vonatoik az ember rajta ;)
  • tpeterka
    Mint írtam, abban valamiért nem müködött a FLAG. Kijelölni tudtam, meg akármit csinálni a region-nal, de hiába raktam rá flag-et nem vette tudomásul. :\
  • tomonor
    worldguard
  • tpeterka
    Hali.
    Tudnátok mondani egy olyan plugint, amivel kijelölhetek egy területet, amin belül nem spawnol mobokat, és a creeperek sem rongálják a környezetet? Kipróbáltam már a Towny Mod-ot, de ott elvesztem a beállitásokban. Nem akarok semmi extrát, csak hogy legyen egy biztonságos terület.
    A másik plugin amit kipróbáltam, az a WorldGuard. Abban sikerült kijelölni területet, de hiába állitok be FLAG-et rá, az nem müködik. Beállitom hogy a TNT ne rongáljon, kiírja hogy FLAG SET, de nem válozik semmi a területen. Ha valaki tudna mondani egy megoldást, ezekre a pluginokra, vagy egy másiakt ajánlana, azt megköszönném :)
  • spirit95
    Én mindenféle időjárás plugint próbáltam, mire arra juitottam, hogy teljesen kikapcsolom az időjárást :D de a sunsite.atw.hu -ra még jöhettek nyugodtan :)
  • uscGhost
    De, az 1 sivatag
  • Malakai
    Akkor az a bug, vagy az nem sivatag, hanem csak homokos terület (part pl).
  • sirdond
    hát ja :)
  • xXtamasXx
    ízlések és pofonok....
  • sirdond
    szerintem meg olyan szar,hogy az már kritikán aluli
  • xXtamasXx
    Lady Gaga paródia Minecraft módra, szerintem rohadt jó :D
  • uscGhost
    Igen már írtam a skyhostingnak rakjanak már rá bukkitot mer kéne de eddig semmi (nem lehet pluginokat rakni csak ha igényelem milyen sz@r már)
  • uscGhost
    Felvegyem videóra? Összes többi sivatagba zuhog az eső..........
  • Pistike 007
    én mindig commanddal alkotok esőt:D
  • Malakai
    Ha havon nem hó hanem eső esik az bug.

Ha sivatagban nem esik az nem bug, direkt, ott nem is fog.
  • tomonor
    szerintem meg bukkit kell nektek, az időjárásszabályozó pluginnal.
  • uscGhost
    Én meg azt szeretem hogy 1 helyen buggos a map és miközbe esik az eső meg a hó aközben 1 sivatagos részen semmi :D ezért ide építkezünk haverokkal :D
  • Pistike 007
    én azt nem csipázom mikor a havon esni kezd az eső ^^
  • uscGhost
    Eső az nagyon idegesítő, kár volt belerakni, amikor elkezd esni valahogy elmegy a játéktól a kedvem.
  • Petka
    Én azért nem bánnám, ha nem csinálnának belőle fantasy MMO-t. Jó ez így ahogy most van és jó ez a fejlesztési ütem is!
  • uscGhost
    Mo's Creatures mód nem lesz 1.5_01-re? Ha jól tudom 1.4-re sincs
  • uscGhost
    A módolhatóság majd olyan lesz mint a textúra váltás