10467
-
uscGhost #1312 Ja meg persze a szinezékek.... -
uscGhost #1311 Semeddig mert becsaltam, próbaként építettem meg, erről fogom nézni mert a szerómon felépítem majd. Szerintem 1 hét biztos kell mire összegyűjtök ennyi gyapjút. -
#1310 Lehet venni a serveren boltban -
#1309 Gyűjtögetted, égetted a clayt? :) -
#1308 Persze még nagyban építés alatt: -
#1307 mennyi ideig gyűjtötted a Wool-t hozzá? -
#1306 Bocs... az enyém csak hasonlítani fog rá. -
uscGhost #1305 Ismerős valakinek a reklám? :D
-
xxxpaulxxx #1304 Nem, full, 10€...
Jónak tűnik, de én nem hiszem, hogy megveszem, csak gondoltam szólok, mert volt itt róla szó és hátha sokan nem steameztek:) -
#1303 béta verzió?? -
xxxpaulxxx #1302 Megjelent steamen a Terraria:) -
uscGhost #1301 Kössz :D -
#1300 neee, az enyém már készülőben pedig:(:D grat:) -
#1299 Pf, de régen volt már ez :) -
#1298 Ez sokk volt :( :DD -
uscGhost #1297 Na milyen lett? :D
-
#1296 Hogy kell azt megcsinálni hogy a playerek tudjanak plugint használni de ne az összeset? Pl: warpok -
W B #1295 ezt már megcsinálták.
link -
#1294 szinte már könny csordul a szemembe, annyi emlékezetes pillanat jutott erről eszembe :D -
#1293 Épül az új házam EZ az épület alapján.
Bármilyen összefüggés a World of warcraftban található Scarlet Monastery-vel csupán csak a véletlen műve lehet!!! -
#1292 Én is gondolkoztam rajta, mert egy hamachis szervert a céges hálón (100mbps) tudnék üzemeltetni 24/7, de nemhiszem, hogy lenne rá igény a sok homeserver között :D -
#1291 És mennyi ilyen túró szerver van. Egy blockot sem mozdítanék odébb ilyen szervereken, ahol nem garantált, hogy egy hónap múlva is elérem, és úgy lesz ahogy építettem. -
#1290 OMG, ez vicc? Hány éves vagy BatMan? :) -
LordKraken #1289 Hello!
Az SLC Minecraft szervernek megnyílt a honlapja.
slcminecraft.netover.eu
A szerver címe: slcminecraft.no-ip.org:21222 -
ferinc #1288 Na mostmár igen -
ferinc #1287 Na már rájöttem és amúgy küldtem is egy üzenetet de még nem válaszolt -
#1286 Hogy szeretnél saját szervert üzemeltetni, ha nem vagy tisztába ennyire alapvető dolgokkal az informatika világában?:O -
ferinc #1285 De az gmail?lehet rá üzenetet küldeni akár citromailról is? -
Eager #1284 Bárkit nem engedek fel a szerverre, ezért kértem az emailt. A connection lost az ip blockod miatt van. Amennyiben velünk szeretnél játszani írj egy emailt és megkapod a további adatokat. -
ferinc #1283 Eager
Amikor felpróbálok menni a következőt írja:
Connection Lost
End of stream
-
ferinc #1282 Sziasztok!
Elkészült a Minecraft tört szerverem!
Hamachis:
id: Hunminecraft
pw 123
Ha meglesz a max 5 ember zárom a hálót mert nem akarok nagy laggot!
Nincs valami jó internetem és aki tud segíteni az még olyan jogot is kap hogy tudja a parancsokat használni -
uscGhost #1281 Köszi :) -
#1280 DynMap -
uscGhost #1279 Olyan dinamikus térképet hogyan kell csinálni? -
Eager #1278 Sziasztok!
Magyar minecraft szerver adminja es fenntartoja vagyok. Szerverünkön szívesen látunk minden kedves jatekostarsat.
Szerverünk jelenlegi plug-injai:
Iconomy, Jobs, Ah, Factions, Physical Shop es Repair, tobbi pluginunk admin tool, szoval nem fontos.
A szerveren nincs addolás, nincs wipe, griefelest büntetjük. Próbálom 24/7 fenntartani a szerot. A szerver offline mode-ben fut, hamachi 2 vel, vagy direkt ip-vel lehet csatlakozni.
Egy dinamikus map a szerverről: http://80.98.184.213:8123/
Amennyiben szeretne valaki csatlakozni egy emailben varom a jelentkezest, itteni pm-eket nem checkolom.
Email: [email protected]
u.i.: körülbelül 15 kiado hely van a szerveren -
Tokra110 #1277 Hello!
Szeretnék csatlakozni egy minecraft szerverhez 3-4 órát tudok naponta fenntudok lenni!Ami nagyon fontos lenne hogy
1.Tört szerver legyen
2.Ne legyen tulsok ember(és igy lagg se)
3.Lehetőleg publikus -
#1276 Ha 64-nél több itemet kér /give-el pl (vagy singleplayer commandsel), akkor egy stackban szedi fel, hiába több. Persze lehet, hogy stacket növelő mod. -
El Protector #1275 látom ezen a videón, hogy 92 fáklya van a gyereknél, hogyan lehet megcsinálni, hogy ne csak 64 férjen el az inventory-ban? -
#1274 Feltétel nélkül bárhova... ha olyan lesz mint az előző -
#1273 Köszönöm! :)