10467
  • maffi
    köszönöm szépen, megpróbáljuk.
  • uscGhost
    Aki csinálja a szerót az írja át az online modot false-ra
  • maffi
    egy újabb kérdésem lenne. időközben még egy haverunk akar csatlakozni a bulihoz. neki törtje van, nekünk eredeti. eredeti játékos csinálja a szervert. milyen beállítások kellenek, hogy a tört barátunk is tudjon csatlakozni a szerverhez?
  • uscGhost
    EZT szedtem le de hogy a f@szomba működik? xD
  • LeWyTy
    essentials??!!
  • uscGhost
    Tud valaki olyan plugin amivel spawn pontokat lehet létrehozni? Hogy például bárki beírná hogy /bolt és bolthoz vinné őket vagy /alvás és akkor az alvó szobába. pls nagyon szeretnék 1 ilyen plugint aki mond egyet jöhet a szerveremre van 1 szabad hely
  • muHaHaHa
    Minecraft szerveremen szabad 4 hely, jelentkezőket várok, IP:
    91.82.84.205:25596
    Jelentkezés PM-ben.
  • Freddycom
  • uscGhost
    Ugyan úgy mint törttel... Vagy pedig vesztek szervert..
  • Pistike 007
    hát az ott folyik
    paranormális jelenség
  • maffi
    közben eldőlt. megvettük mind a ketten :D annyira behúzott, hogy nem volt más választásunk, plusz így azért mégiscsak teljesebb élményt ad, mint törttel bohóckodni meg szenvedni a verziószámokkal. :)

ja, még az érdekelne, hogy eredetivel milyen módon tudunk szervert csinálni magunknak?
  • mumeen
    Előbb mászkáltam a kis világomban,mikor ezt találtam:

Nem én csináltam,és nem is tudom,hogy honnan jön a víz,mer' fennt nincs semmi szilárd anyag...
    Ez most akkor was ist das??
  • LeWyTy
    így ennek lőttek... mér nem veszi meg ő is?

De ha beszerzi azt a verziót ami neked van akkor asszem birtok hamachizni de passz
  • maffi
    igen, ezt értem is. a kérdés inkább az lenne, hogy a barátom 1.3-as tört verziója meg az én legújabb eredeti verzióm kompatibilis lesz-e egymással. tudunk majd továbbra is együtt nyomulni vagy így ennek lőttek?
  • LeWyTy
    Frissíti magát természetesen.(elvileg pár nap múlva 1.6)
    De ha nem így lenne... Mivel a játék csak néhány Mb. ezért az eredeti oldalról bármikor letöltöd a frissebbet.
  • maffi
    sziasztok.
    eljutottam arra pontra, hogy valszeg megveszem a játékot, de egy kérdésre szeretnék választ kapni. az egyik barátommal eddig törttel nyomtuk az 1.3-as verzióval. ő csinált egy szervert, én csatlakoztam rá és ment a menet. az lenne a kérdésem, hogy ha én megveszem a játékot (így ugye automatikusan frissebb verzióm lesz), akkor tudunk-e még együtt ilyen módon nyomulni?
  • LeWyTy
    Asszem az az mikor az admin vagy modi tud rakni táblákat amikkel eladhatod a cuccaidat és vehetsz mást.
  • uscGhost
    A jobs plugin mire jó? Pénzt lehet vele keresni? És ha igen a pénzt mire lehet költeni?:D
  • uscGhost
    Mi úgy csináltuk meg haverral hogy ráültünk és lelöktük egymás a hegyről
  • xxxpaulxxx
    makacs egy állat a desznaj:D
  • Pistike 007
    ja vágom, egyszer sem bírtam még rávenni:D
  • Fabio Capello
    ennyi :D

Jár érte achievement amúgy, ha lelovagolsz egy hegyről a mélybe :]
  • Pistike 007
    Amúgy én még nem jöttem rá mi értelme a nyeregnek. Ráülsz a disznóra, aztán megy amerre akar. O_o'
  • Fabio Capello
    Sehogy, nyerget csak dungeonban találhatsz.
  • brian96
    hello hogyan kell a tehén bőréből nyerget csinálni??
  • Forcee
    ahoz h lehessen szervert csinálni mindenféleképpen port forwardingolni kell? és ha igen akkor a privát ipbe milyen ipt kell írni?
  • Bexter
    Azon én nem látok fütyit :D
  • Pistike 007
    lehet csak te látsz benne ilyeneket:P
  • mumeen
    Köszi szépen,ez használt:D:D
  • LeWyTy
    Notch nagyon vicces akar lenni azzal a fütyi formájú térképpel?
  • LeWyTy
    A fény effektet kapcsold be.
  • mumeen

Nekem miért lett ilyen a lépcső??Újratettem,letöltöttem újat is,de ilyen...
  • Pistike 007
    Jövő héten jön az 1.6

• mumeen
    Vadászni akartam és köszi szépen az infot:D
  • Malakai
    Ahol indulsz (a te spawnod) ahhoz 24 blokk sugarú gömbön belül nem spawnolnak, ahogy tekörülötted is ugyanezen távolságban soha nem spawnol semmi. Ez alól kivétel, ha spawner blokk van azon belül.
    Ha nem császkál be oda magátol egy, akkor szerencséd volt éppen, vagy ellenkezőleg, ha vadászni akartál. :)
  • mumeen
    Azt azért gondoltam:D:D
    Am nem tudom,mi volt a probléma.Mentem egy két km-t,aztán megint spawnoltak,csak ott nem,ahol indultam...pedig sötét a placc...
  • rayman12
    sry rossz link.

medson.blog.hu
  • rayman12
    Ha akar valaki csatlakozni egy jó kis közöséghez, akkor nézetek fel a blogomra és csatlakozatok a szerveremre.

Medson.blog.hu
  • uscGhost
    Este jönnek elő
  • mumeen
    Sziasztok!
    Nekem olyan problémám volna,hogy eltűntek a szörnyek a játékból.A nehézség normal-on van,már frissítettem,újratettem a játékot,de semmit.Mi lehet a gond??