10467
-
uscGhost #1432 Hát gyerekek nincsen többé tök, nem tudom mért szedte ki Notch de eléggé elszomorított
Seedemet előlről kezdtem és mentem volna a tökökért de mikor odaértem nem volt ott.
Egy kis összehasonlítás:
Itt még van
Itt már nincs
Nem tudjátok vissza lesz rakva?
-
#1431 Na jólvan, akkor jó kockulást:D -
38tibi38 #1430 Igen ezt tettem. Most megnyomtam hosszan és... Csoda! :D Mostmár működik,köszönöm a segítséget :) És sry,hogy ezzel húztam az időtöket. -
#1429 Megnéztem, ha gyorsan klikkelgetsz valóban ezt csinálja.
Kérdés hogy tibi ezt teszi-e?:D -
#1428 De ilyen gyorsan nem is tudna klikkelni, ha megnézed nagyon gyorsan jár a keze..
Ez valami epic bug lehet vagy nemtom:D -
#1427 Az a baj, hogy nem folyamatosan nyomod az egérgombot, hanem tuti klikkelgetsz ... azok a szétszórt kockák meg tuti azért vannak, mert egy creeper szétrobbantott egy területet. -
38tibi38 #1426 Itt a videó. Én csináltam.
http://www.youtube.com/watch?v=VizO-wJ7mlI -
#1425 Akkor valami nagyon nem kóser. A kockákat napközben kézzel (vagy szerszámmal) tudod kitörni, nem értem. Ha nyomod folyamatosan a bal egérgombot a kockára akkor mit csinál? Semmit? -
38tibi38 #1424 Az építő elemek vannak szétszóródva. De csak este. Tudod az ilyen föld meg homok meg amiből lehet építeni. -
#1423 És az mit takar? Neten lehet vásárolni digitálisan? -
#1422 Nincs bolt, digitális kiadás. -
#1421 nem, pont ezt kérdezem
mert nem nagyon látni a játékot boltokban -
#1420 Ha megveszed a bétát akk ingyé lesz a full? vagy mi -
#1419 Amúgy nem novemberben lesz kiadva a boltokba valami normális verzió?
Vagy most hogyan van ez? A béta ingyenes nem? És akkor most melyik verzió a pénzes? -
#1418 Ez a legújabb verzió amit használsz, de még mindig nem értem hogy mik vannak szétszóródva éjszaka:D -
38tibi38 #1417 Tuléltem az első éjszakát de még mindig nemtudom szét ütni a fát, és semmi mást. Csak éjszaka vannak szétszóródva ilyenek. Rosz verziót használnék?
Beta 1.6.4-el játszok. -
uscGhost #1416 Vagy nemlehet kivenni?? A másik meg hogy nincs se pénzem, meg aztse tom hogy kell megvenni... -
uscGhost #1415 Mért hogy tudnám kivenni? -
#1414 Mint látod nincs -
tomonor #1413 pff, vedd meg akkor.
Nincs ebben a topikban egy normális házigazda, aki mondjuk betiltaná a warezt? -
uscGhost #1412 Nekem nem eredeti a játék és elég idegesítő az a sok felirat a sarokba hogy nem eredeti a gém... -
#1411 #1397 Nemtom menyire ebbe kötöttem bele olyan 1 perc körül lehetett. -
#1410 :DD -
#1409 na nesze, valóban:))
amúgy biztos hogy lassabban szaporodik a gomba, mint ahogy a fák nőnek..:) -
tomonor #1408 "+ Mushrooms now spreads (very) slowly"
Nem tudom mennyire tudsz angolul, de sehol sem említi hogy "lassabban", azt írta hogy 'nagyon lassan'. -
#1407 Kicsit lehetnél toleránsabb.
Ugyan úgy, ahogy a fák növekedése, a új gombák megjelenése is azzal jár, hogy megjelenik egy új 'kocka', egy új elem a játékban. -
#1406 vagy mondjuk a fű terjedéséhez képest? :D -
#1405 Persze a szaporodás meg a fák növése hasonló
De inkább nem érdekel -
#1404 Gondolom pl a fák növekedéséhez. -
#1403 De ha új dolog akkor mihez viszonyítva lassabb? -
tomonor #1402 eddig nem szaporodtak, most szaporodnak, csak lassan. -
#1401 Na várjunk....
Újdonság hogy a gombák szaporodnak.
Bár egy kicsit lassabban?
Mitől lassabban? akkor nem is újdonság?
MIvan? -
#1400 10 perc redstone keresés
jaj
2. rész? -
#1399 Csak tiszta bug. -
#1398 nem bántásból, de az iránytű baromi régóta bennvan már a játékban. -
7eki #1397 minecraft 1.6 :)
-
tomonor #1396 mi multiplay-nél vagyunk -
uscGhost #1395 Tudtok mondani nekem olyan Hostingokat ahonnan lehet mc szerót rendelni? Mert a skyhosting 1 rakás KAKI mindig csak a baj van a szerverrel és már unom. Előre is köszönöm a segítséget. -
#1394 Éjszaka? Nem értem.
Addig kell ütni a fát, míg "szét nem esik", tehát droppol egy fakockát. Azt az inventoridban (E gomb) szét tudod szedni feldolgozott fára, stb..
Követ csákánnyal kell bányászni, először facsákánnyal. -
38tibi38 #1393 NA értem már a game-et. De sehogy se tudok földet,vagy követ,vagy fát szerezni,csak éjszaka mert akor sézt vannak szóródva. Hiába ütöm kézzel,birka maradékkal vagy mással nem működik.