10467
-
uscGhost #1472 Márcsak netherrack kell és begyújthatok egyébként 1 db tégla block maradt (tiéd lehet xDDDD) -
#1471 kabbe hogy van agyagod
ez kriminális hogy sehol sem találni:D -
uscGhost #1470 Nem pont fű de ez remélem válasz a kérdésedre: (azért nincs nálam semmi mert véletlenül beledobtam magam a kukába)
-
#1469 szükség törvényt bont
:D -
#1468 Te füvet termesztes a házadban? :D -
uscGhost #1467 Fogalmam sincs de jól néz ki :D -
és miért is jó?:D -
uscGhost #1465
-
uscGhost #1464 Akkora szar hogy röhögni fogsz rajta pill lefotózom -
#1463 :D ? -
uscGhost #1462 Egyébként feltaláltam a neoncsöves ágyat Ha érdekel rakok fel képet -
#1461 ja vágesz bepróbálom köszi:) -
uscGhost #1460 Úgy kell craftolni mint a sima ajtót csak vízszintesen :D
És igen lehet leszedsz 1 skint ilyen kis szar kép átnevezed char-ra és a bin mappában lévő minecraft.jar-ban a mobs mappában lecseréled ezzel csak annyi a bökkenő hogy multiba mindenkit ugyan olyannak látsz, persze akinek van skinje azt nem :D -
#1459 am más skint mod nélkül lehet tenni az emberkére? -
#1458 nee ezt hogy:D
nem is tudtam h ilyen is van. O_o' -
uscGhost #1457 Csak jó valamire ez a csapóajtó :D
-
#1456 Hát valahogy kell találni.. de hát.. semmi. Érdekes. :D -
uscGhost #1455 Kezdek ideges lenni de qurvára -
uscGhost #1454 Te is elvagy látom, csak sétálsz előre :D -
#1453 báhh már 50 megás a mentésem van vagy nyolcszáz tököm de agyag sehol:D -
uscGhost #1452 Találtam agyagot -
#1451 Tudtommal csak "dísz" -
#1450 Dead Shrub a neve, és egyenlőre semmire sem jó.:)
A füvet meg ha széttöröd magot tudsz belőle szerezni, ahogy néztem, a kapával már nem is tudsz a földből magot nyerni:) -
mumeen #1449 Nem kell új map,csak olyan helyre mennem,ahol még nem jártam.Am a homokos placcokon vannak ilyen kis gazok,vagy nem tudom micsoda.Olyan ,mint a fa csemetélye,csak barna.Meg a fű az amúgy jó valamire??
-
uscGhost #1448 Most hogy mondod nekem sincs pedig eddig mindig találtam amúgy találtam 8 tököt :)))) -
#1447 igen igen, bug, én is tapasztaltam már.
tökre visszatérve én most agyagot nem találok sehol-.- -
38tibi38 #1446 Na 3. éjszakát is túléltem,de most nemtom mihez kezdjek.Megpróbálok bányászni de addigra lefog járni az idő. -
uscGhost #1445 Akkor nemtudom :/ -
uscGhost #1444 De ez meg mi a ???!!!!!!!!!! -.-''''''''''''' meghaltam visszamentem a cuccomért még zöld csík volt a csákányon 1 követ felszedtem és eltört ugyan ez a ásóval és baltával -.-' -
#1443 Bocsi, de eszembe jutottál és beszartam a röhögéstől:DD
1 db-ot kispawnol a hegyoldalba komolyan kikészülök
2 órája sétafikálok:D
-
uscGhost #1442 Kezdj hozzá új mapot -
#1441 Updateba kell lennie:| -
mumeen #1440 A fű neked frissítéssel jött,vagy Te modoltad??Mert nekem nem működik a modos,update-tal meg nem volt...
-
#1439 Nekem ugyanúgy van mint eddig -
#1438 Hát mondom:)
Szerintem csak elkerülöd őket, vagy ennyire hülyén rakta be a játék őket véletlenszerűen..
Keresd tovább:) -
uscGhost #1437 Kizárt dolog mert enyémbe 1 sincs -
#1436 Á-á, én új mapot kezdtem 1.6-al és az elején felrúgtam majdnem vagy 10-et. Van benne tök.
:D -
JancsiPP #1435 1.6.4 Frissítést gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=t1DHARztUpo -
uscGhost #1434 Gondolom mert még 1.6 előtti map volt fent de mostantól csak addolni lehet :/ -
#1433 Én tegnap 1.6.4 es szeron voltam fent és láttam tököt