10467
  • uscGhost
    Én a kutyás részen szakadtam :DD
  • LeWyTy
    Ez de jó :D
  • Pistike 007
    hát ezen komolyan mondom sírtam:DDDD
    én... köszönöm:D
  • uscGhost

• Pistike 007
    F11

nekem csak akkor működik ha már kintvagy a mapon
  • tomonor
    f11
  • Laza
    Egyébként most jut eszembe, nem lehet ezt a gamet úgy full képernyőre tenni, hogy ne látszódjon a tálca meg az ablak keret?
  • berlinboy6329
    Én nem tudom,h Notch mit csinált az 1.6.X-es patchokban de jól elbaszta az hétszentség..Eddig simám meg tudtam oldani,h 128X textúrával játszak 256x terrain-nal,de most már akkor is Out of memory ha csak simán 128X-as mérettel próbálkozok..Pedig 1.5-ön volt fent nekem 2-3 128as textúra csomag is mindenféle csicsás shaderrel,bump map meg minden szar és simán ment,most meg a 128assal a csicsa nélkül csupszon a menü alig akar bejönni,mikor meg a szerverre csatlakozok pofámba nyomja h Out of Memory...Mit kezdjek én ezzel?Nem érdekel engem h Out of Memory..foglaljon magának többet akkor.Játszani akarok nem ezt a szart olvasgatni.
  • Laza
    Hát ja ... max megy a chat meg azon a kvíz :)
    Ez egyébként a Huncraft.net -es szeró.
    Hatalmas már a beépített terület, a többsége teljesen elhagyatott. Jó ha csúcsidőben van fent 15, max 20 ember.
    A közvetlen 'szomszédaimat' még sosem láttam. A növényeket is úgy szerváltam (kaktusz, nád, stb) hogy bementem az ültetvényükre, aztán learattam magamnak egy jó adagot ... fog a fene keresni a vadonban :D
  • Malakai
    Ha eleve egyedül vagy folyton, úgysincs semmi élet annak nem sok értelme.
  • Pistike 007
    Hm. Kihalt a szeró?
    Szellemváros O_O
  • Laza
    Én meg inkább azon gondolkodom, hogy visszatérek a single játékformára.
    A szerveren is leginkább (azaz mindig) egyedül játszom, ráadásul nagyon tele van építgetve teljesen elhagyatott épületekkel, csak az útban vannak az építkezésemben .... lehet arrébb kéne költöznöm.
  • Pistike 007
    ja hát gondolom hogy többen is így használják
    najólvan. akkor még csiszolom ezt aztán hajrá.
    jólenne ilyen boltrendszer hálózatot kitalálni és megalkotni, magyar szerón is látni ilyet, jó ötlet:)
  • tomonor
    Ez attól függ hogy milyen bukkit pluginokat haszálsz. Az ötlet pedig nem éppen eredeti, többek között én is a régi sp world-ömet használom a szerverünkön.
  • Pistike 007
    :D és hogyha te vagy a szerver tulaj(admin) olyan van h neked van konzolod a többieknek meg "nincs"? mármint nem kérhetnek ki itemeket.
  • Laza
    Tényleg beteg ötlet :D
  • Pistike 007
    zsír:)
    lehet beteg ötlet, de arra gondoltam hogy amit benyomtam képet, az a sziget működne fővárosként, ott lennének a főbb dolgok, aztán a vízre lehetne építkezni szigeteket:)
  • Laza
    Sajátról is mehet. Maga a szerver csak egy exe a megfelelő paraméterfájllal.
  • Pistike 007
    na zsír. és ehhez is bérelni kell szervert vagy saját gépedről fut..? multihoz full hülye vagyok, bocsi:$
  • tomonor
    persze
  • Pistike 007
    köszi:)
    tényleg, olyat lehet hogy egy saját, singleben épített mapot betenni szerverre kezdőmapnak?
  • Bexter
    forumra menj fel 1.5.1-el játszunk régi mappal meg bukittal :P
  • maffi
    egy "kicsit" jó! :) grat
  • Pistike 007
    Jelenlegi foglalatosságom félkészen:)

• maffi
    a plastikot próbáltad már? nekem nagyon bejön. normális arcok vannak, nincs túlbonyolítva. sztem jó.
  • LeWyTy
    Nem tudok belépni és tsen sincs senki azt hittem megszünt és unom
  • Bexter
    mi a baj a régivel? :)
  • Laza
    Na, ez beteg :)
  • Pistike 007
    O________________________O
  • LeWyTy
    Ki tud egy jó szervert jó társasággal?
  • woy
    What a Wonderful World Minecraft Typography
  • Pistike 007
    hogyha felrakok egy textúra packot akkor az nem fogja befolyásolni a single player commanodom meglétét ugye? mármint nem írja felül az egyik a másikat?
  • Pistike 007
    reszpekt
    más nem jutott eszembe:D
  • uscGhost
    Kössz :)
  • uscGhost
    Nemsemmi
  • LeWyTy
    Asztaqrva
  • Malakai
    Simán fűre szórva magas fű nő ott, néha meg virág.
  • uscGhost
    Nem pont erre gondoltam, ezt eddigis tudtam 1.6.6-os frissítéshez volt írva hogy még valamire lehet használni, csak nemtudom hogy mire.
  • Pistike 007
    Színező anyag, valamint ha palántára, fűre vagy búzára szórod, meg van rá az esély hogy egyből megnő. Szóval ilyen műtrágya szerűség.
  • Bexter
    AZ lehet, de nem ilyen lapos a filmekben :D Aránytalan