10467
-
uscGhost #1633 Én a kutyás részen szakadtam :DD -
#1632 Ez de jó :D -
#1631 hát ezen komolyan mondom sírtam:DDDD
én... köszönöm:D -
uscGhost #1630
-
#1629 F11
nekem csak akkor működik ha már kintvagy a mapon -
tomonor #1628 f11 -
#1627 Egyébként most jut eszembe, nem lehet ezt a gamet úgy full képernyőre tenni, hogy ne látszódjon a tálca meg az ablak keret? -
#1626 Én nem tudom,h Notch mit csinált az 1.6.X-es patchokban de jól elbaszta az hétszentség..Eddig simám meg tudtam oldani,h 128X textúrával játszak 256x terrain-nal,de most már akkor is Out of memory ha csak simán 128X-as mérettel próbálkozok..Pedig 1.5-ön volt fent nekem 2-3 128as textúra csomag is mindenféle csicsás shaderrel,bump map meg minden szar és simán ment,most meg a 128assal a csicsa nélkül csupszon a menü alig akar bejönni,mikor meg a szerverre csatlakozok pofámba nyomja h Out of Memory...Mit kezdjek én ezzel?Nem érdekel engem h Out of Memory..foglaljon magának többet akkor.Játszani akarok nem ezt a szart olvasgatni. -
#1625 Hát ja ... max megy a chat meg azon a kvíz :)
Ez egyébként a Huncraft.net -es szeró.
Hatalmas már a beépített terület, a többsége teljesen elhagyatott. Jó ha csúcsidőben van fent 15, max 20 ember.
A közvetlen 'szomszédaimat' még sosem láttam. A növényeket is úgy szerváltam (kaktusz, nád, stb) hogy bementem az ültetvényükre, aztán learattam magamnak egy jó adagot ... fog a fene keresni a vadonban :D -
#1624 Ha eleve egyedül vagy folyton, úgysincs semmi élet annak nem sok értelme. -
#1623 Hm. Kihalt a szeró?
Szellemváros O_O -
#1622 Én meg inkább azon gondolkodom, hogy visszatérek a single játékformára.
A szerveren is leginkább (azaz mindig) egyedül játszom, ráadásul nagyon tele van építgetve teljesen elhagyatott épületekkel, csak az útban vannak az építkezésemben .... lehet arrébb kéne költöznöm. -
#1621 ja hát gondolom hogy többen is így használják
najólvan. akkor még csiszolom ezt aztán hajrá.
jólenne ilyen boltrendszer hálózatot kitalálni és megalkotni, magyar szerón is látni ilyet, jó ötlet:) -
tomonor #1620 Ez attól függ hogy milyen bukkit pluginokat haszálsz. Az ötlet pedig nem éppen eredeti, többek között én is a régi sp world-ömet használom a szerverünkön. -
#1619 :D és hogyha te vagy a szerver tulaj(admin) olyan van h neked van konzolod a többieknek meg "nincs"? mármint nem kérhetnek ki itemeket. -
#1618 Tényleg beteg ötlet :D -
#1617 zsír:)
lehet beteg ötlet, de arra gondoltam hogy amit benyomtam képet, az a sziget működne fővárosként, ott lennének a főbb dolgok, aztán a vízre lehetne építkezni szigeteket:) -
#1616 Sajátról is mehet. Maga a szerver csak egy exe a megfelelő paraméterfájllal. -
#1615 na zsír. és ehhez is bérelni kell szervert vagy saját gépedről fut..? multihoz full hülye vagyok, bocsi:$ -
tomonor #1614 persze -
#1613 köszi:)
tényleg, olyat lehet hogy egy saját, singleben épített mapot betenni szerverre kezdőmapnak? -
#1612 forumra menj fel 1.5.1-el játszunk régi mappal meg bukittal :P -
#1611 egy "kicsit" jó! :) grat -
#1610 Jelenlegi foglalatosságom félkészen:)
-
#1609 a plastikot próbáltad már? nekem nagyon bejön. normális arcok vannak, nincs túlbonyolítva. sztem jó. -
#1608 Nem tudok belépni és tsen sincs senki azt hittem megszünt és unom -
#1607 mi a baj a régivel? :) -
#1606 Na, ez beteg :) -
#1605 O________________________O -
#1604 Ki tud egy jó szervert jó társasággal? -
#1603 What a Wonderful World Minecraft Typography -
#1602 hogyha felrakok egy textúra packot akkor az nem fogja befolyásolni a single player commanodom meglétét ugye? mármint nem írja felül az egyik a másikat? -
#1601 reszpekt
más nem jutott eszembe:D -
uscGhost #1600 Kössz :) -
uscGhost #1599 Nemsemmi -
#1598 Asztaqrva
-
#1597 Simán fűre szórva magas fű nő ott, néha meg virág. -
uscGhost #1596 Nem pont erre gondoltam, ezt eddigis tudtam 1.6.6-os frissítéshez volt írva hogy még valamire lehet használni, csak nemtudom hogy mire. -
#1595 Színező anyag, valamint ha palántára, fűre vagy búzára szórod, meg van rá az esély hogy egyből megnő. Szóval ilyen műtrágya szerűség. -
#1594 AZ lehet, de nem ilyen lapos a filmekben :D Aránytalan