10467
-
uscGhost #1673 Emberek tudtok nekem mondani olyan plugint 1.6.6-ra amivel bekell regisztrálni hogy /register (jelszó) aztán belépni /login (jelszó) légyszi nagyon kellene -
#1672 Sztem olyan szélességűt kéne mint a maga az oldal:)
Ellenben a háttér kurvajó, esetleg az lehetne még jobb, mint ami a minecraft.net-en van, az alapkőzetes benne vasérc meg gyémánt stb:D -
#1671 Még egy :)
Char Origami -
#1670 Jéé, origami :)
Block Origami -
#1669 Végre megadták a jogot :)
Most ezt találtam hirtelen, majd lesz más :) -
#1668 Minecraft Skin Creator
u.i.: a banner elég érdekes lett.
:D -
#1667 Este eltünnek az állatok?Mert akkor leszedem a ház tetejét oszt belespawnolnak és nem tudnak elszökni. -
#1666 Irány vadászni... -
#1665 Az anyját neki..:C
Akkor most hogy szerezzek a közelbe nagy sűrűségben el nem szökő állatokat? -
#1664 1.6 óta már nem spawnolja tele a fáklyák környékét. -
#1663 Pff,de felbasztam ma amgam..Gondoltam csinálok egy spawnhelyet ahol majd jó sok állat fog spawnolni,csirke,tehén,bárány,disznó...Kialakitom a helyet,Dirt az aljára ezer fáklya mindenhova,na mondom gyertek.Nem jöttek..Vártam órákat,visszanéztem,sehol semmi..Miért...
Itt egy kép is a fostos spawnerről.
Mi a baja?Minden megvan ami kell..Fény,fű...Mi kell még? -
uscGhost #1662 Tudtok mondani 1 spawn pont kijelölő plugint? Hogy ha valaki felcsatlakozik szerverre ott kezdjen ahol én kijelölöm -
Muukee #1661 Sziasztok.
Aki ért a bukkit pluginokhoz az légyszíves segítsen beállítani a permissions plugint.
-
#1660 Bowmaster
elég komoly:D -
#1659 Hát, még a többi 3 kapuhoz is alkotok kikötőt, valamint földalatti rendszert építek éppen. A négyszög alakzatban látható tetős építmény pedig még üres, valami multis funkciót kéne neki kitalálni. Hogyha free buildes szeró lesz, akkor bolt felesleges.. márpedig valszeg az lesz, mert vízre építeni a semmiből nem lehet:D -
uscGhost #1658 Nemtudom mit kell még rajta tökéletesíteni ez így jó ahogy van de te tudod, várom hogy elkészüljön :) -
#1657 Örülök hogy tetszik:)
Persze, feldobhatom, de majd csak ha kész lesz..!:P
Ha lenne rá igény akkor szerveren is fent lesz majd, ha kiforrt a dolog! -
Muukee #1656 non-stop -
uscGhost #1655 Fasza :D Majd feltehetnéd valahova a mapot mer megnézném közelebbről :D:D:D -
tomonor #1654 Mi eddig 3 hostnál voltunk, a legjobb és legmegbízhatóbb eddig a Multiplay, a legrosszabb a Webfusion volt. -
#1653 Aaaazt a gyereberózsám'! Eez nagyon jóóó! :DD -
#1652 -
#1651 Na ilyen irányban haladok:D Vélemény? Ötletek? Szívesen veszem!
-
#1650 és hogy üzemel a dolog? non-stop vagy van valami korlátozás? -
Muukee #1649 Sziasztok.
Van egy szerverünk retep003-al.
www.goodcraft.eoldal.hu
IP: goodcraft.minecraft.to
Szívesen látunk mindenkit!
-
uscGhost #1648 Figyelem!
Skyhostingtól ne vegyen senki szervert! Nagyon szar laggos az egész és csomószor nem is működik! Rádásul a levelekre se írnak vissza így most buktam 6ezer FT-ot mert basznak visszaküldeni
Inkább skeletonhostingtól vegyetek 5000 FT/hó kicsit drága de legalább működik rendesen és korlátlan slottal rendelkezik és még a levelekre is válaszolnak!
Szóval sky-ról ne rendeljetek mert 1 rakás szar! -
#1647 SMP alap szerver parancsal próbáltad? Mert azzal tényleg nem fog menni. -
#1646 /give 35 64 13
35 a whool, 64 a mennyiség, 14 a szín. logikus, hogy ide azt írod, amilyen szín kell:) -
Tokra110 #1645 Nem tudjátok hogy lehet szines woolt addolni/beirni?Mert ezt a második "id"-jét nem igazán tudom beirni... -
uscGhost #1644 Nemtom :D -
#1643 PL
csak nem lengyel barátaink követték el?:D -
#1642 Huh,akkor jó.Remélem még jobb lesz,mint volt.Azt hittem h az vmi már eddig is ismert bug javítása,ami már régóta jelen van, de akkor rosszul emlékeztem. -
uscGhost #1641 Ezt én is megcsinálom
-
#1640 Jah, "ismert bug" a hatalmas memory leak, amit elméletileg az 1.6.6-nak részben javítania kellett volna, de nincs látványos javulás. -
#1639 kúl -
uscGhost #1638 Ja -
#1637 gyáááj eszem a pofidat:D
am multiba és tovább generálódik mindig a pálya ahogy fedezik fel ugye? -
tomonor #1636 Nálunk igen. :3 -
#1635 (ülni is lehet?)
:DD -
tomonor #1634 "Főnökpad"
:D