10467
  • uscGhost
    Mi annak a pluginnak a neve ami ha láda fölé rakunk táblát és valamit ráírunk akkor csak mi tudjuk kinyitni a ládát?
  • Laza
    Lehet, de szerintem csak azokat, amelyek normális szerverként futnak és 0-24 mennek ... és nem 2 hétig, hanem huzamosabb ideig.
    Szóval a házi sufni szervereket ki kellene hagyni belőle.

Aztán akkor jöhet privibe az első feltételnek megfelelő szerverek neve, és már megy is ki :)
  • tomonor
    Bhava-Agra. Nem teljesen magyar, mi több publikus chatbe csak angol mehet, viszont vannak magyarok, többek között én is, mint a főadmin.
  • TaPeti
    Plastik powaaa :D Jófej adminok, aktív főadmin, 5-6 GM szintű ember, tisztelik(tiszteljük) egymást, nagy térkép, 2 pálya egyszerre futtatva, folyamatosan aktív fórum, gyorsan elbírálják a jelentkezést(még nem láttam olyat hogy elutasították volna), rongálók, grieferek nincsenek, tiltva vannak. Online frissülő térkép, statisztika. Mindig naprakész szerver, hasznos pluginok. :D www.minecraft.plastik.hu
    Minecraftban m.platik.hu-ra feljőve lehet körülnézni, de nem lehet építkezni, nyugodtan gyertek.
  • LeWyTy
    persze... van pár
    pl minecrafthungary, huncraft, moderncraft...stb
  • ViTaZi
    Hali

Egy aktív magyar minecraft szervert keresek, lehetőleg ne törtest, és ha lehet mindig az aktuálisan legfrisebb minecraftot használják. Van ilyen egyáltalán? :D
  • LeWyTy
    jó ötlet!
  • Baxo
    Magyar szerver ip-ket lehetne gyűjteni ide a minecraft.net alá! Egy ötlet csak! :D
  • Pistike 007
    na ez király!
  • papi08
    Itt egy 730x280 felbontású, hasonló banner :)
  • Bexter
    Ápr napja álll a server jancsi meg sehol :(
  • LeWyTy
    A M.hungary offline... hova menjek játszani?
  • papi08
    Reggel megcsinálom a laposabb, szélesebb verziót normálisan ha kell:) De psd-t erről elfelejtettem menteni szóval...:D
  • berlinboy6329
    Akkor sem ha teljesen el van falazva?

Mert azt olvastam h 2 "méter"-re ne legyen semmi,hacsak nincs elfalazva,mert az emgakadályozza a tűz kialakulását,de a terjedést már nem állíítja meg..Ez is vmi update feature,mint a fáklyánál nem spawnoló állatok?

Meg láttam már faházon belül lávafolyamot és ott tökéletes volt,nem gyulladt fel.Bár már nem emléxem hogy volt megoldva.

Most 2 láva helyett tettem oda 3 vizet..Nem olyan,amilyen lehetett volna,de megteszi..Inkább az,mint egy fél ház.

Szerencsére kevesebb égett le,mint ahogy elsőre tűnt.Pár perc alatt helyretettem.
  • Malakai
    2 blokknyi távolságban ne legyen semmi éghető lávához.
    Az új verzióban lassabban gyújtja fel a dolgokat, de ugyanúgy felgyújtja.
  • Pistike 007
    hát lehet akkor az a bibi. én mindig úgy kezelem a lávát h az éle se érjen össze semmi éghetővel
  • RAZOR27
    Nekem egy egész emeletem leégett, mert a fa rész meg a láva rész egyik éle összeért, frankón néztem hogy szaggat a játék nem értettem miért, felnézek erre WTF a fele emelet már ott se volt, ami maradt az meg lángolt magába... és a legjobb hogy úgy ért össze, hogy a láva az kvázi a házon kívül volt mint díszítés a fa meg belül...
  • berlinboy6329
    De király..Leégett a fél házam,mert ez a fos nem gyújt meg mindent rendesen...

Körbeéitettem egy lávakockát fával nem gyulladtr meg..Na jól van..Viszem haza vödörben a cuccot otthon beletolom a fapadlós,faplafonos,fatetős házamba és felgyullad.Mivan?Miért nem gyulladt fel akkor mikor néztem,h felgyullad-e?

A másik meg h AKKOR IS felgyulladt,mikor fogtam és csináltam egy ilyet...

X=Semmi
    C=Cobblestone
    L=Láva
    G=Glass

XCX
    CLC
    XGX

És azt veszem észre h nem 10mp után kap lángra hanem 3-4 perc után.Pedig el van zárva teljesen..Akkor MITŐL gyulladt ki?Alja+teteje is C(obblestone).
  • Laza
    Csináltam 1080p-s képet, nálam most jó.
  • Laza
    Megvan a psd fájl? Csak a szélével kezdenék valamit.
  • robiribi
    Oops, az IP lemaradt!

91.82.84.205:25591
  • robiribi
    Üdv mindenki

Pár hete nyitottam meg a szerveremet, 1.5-ös patchen. A szerver hostolt a SkyHosting által, teljesen laggmentes. Pluginok bekerültek 1 hete, és már teljesen használható. A várost még építgetem, de a playerek is jöhetnének építeni birodalmukat :D
  • papi08
    Pontosan ekkora banner van a Busz Szimulátorok topikban is, anno banner verseny volt, ekkora méret lett a nyertes :DD De ez csak egy ajánlat..:D
  • Pistike 007
    nekem is tetszik, de alakra sztem vékonyabb kéne és szélesebb:)
  • LeWyTy
  • papi08
    Nem olyan rég linkeltem egy banner ötletet, ha érdekel.... :)
  • LeWyTy
    Az de állat!
  • Pistike 007
    Uhh.
  • Pistike 007
    Szerintem ha valaki tudja rá a választ nem fogja eltitkolni:)
  • Muukee
    Köszönöm szépen a segítséget...
  • Pistike 007
    x)
  • LeWyTy
    Nemtom én is ezt írtam-e?
  • LeWyTy
    Ja elég szar FullFullFullFullHD-n
    Csak ekkorában bírtam rögzíteni.
  • tomonor
    valszeg azért mert középtávra fókuszál az illető.
  • LeWyTy
    Háttér FullHD
    Csak az a szar hogy középen van a fókusz és homályos a többi része.... szar kép!!!
  • Laza
    Itt melóban csak egy 17"-os van, majd otthon meglesem az 1080p-ről :)
  • LeWyTy
    bexter mi van a szeróval nem voltam 1 hétig
  • LeWyTy
    jaja ere gondoltam én is :D
  • tomonor
    A háttér maga jó, ám egy fullHD-s monitoron kicsit érdekes.
  • LeWyTy
    Úristen miezaháttér