10467
-
uscGhost #1713 Mi annak a pluginnak a neve ami ha láda fölé rakunk táblát és valamit ráírunk akkor csak mi tudjuk kinyitni a ládát? -
#1712 Lehet, de szerintem csak azokat, amelyek normális szerverként futnak és 0-24 mennek ... és nem 2 hétig, hanem huzamosabb ideig.
Szóval a házi sufni szervereket ki kellene hagyni belőle.
Aztán akkor jöhet privibe az első feltételnek megfelelő szerverek neve, és már megy is ki :) -
tomonor #1711 Bhava-Agra. Nem teljesen magyar, mi több publikus chatbe csak angol mehet, viszont vannak magyarok, többek között én is, mint a főadmin. -
TaPeti #1710 Plastik powaaa :D Jófej adminok, aktív főadmin, 5-6 GM szintű ember, tisztelik(tiszteljük) egymást, nagy térkép, 2 pálya egyszerre futtatva, folyamatosan aktív fórum, gyorsan elbírálják a jelentkezést(még nem láttam olyat hogy elutasították volna), rongálók, grieferek nincsenek, tiltva vannak. Online frissülő térkép, statisztika. Mindig naprakész szerver, hasznos pluginok. :D www.minecraft.plastik.hu
Minecraftban m.platik.hu-ra feljőve lehet körülnézni, de nem lehet építkezni, nyugodtan gyertek. -
#1709 persze... van pár
pl minecrafthungary, huncraft, moderncraft...stb -
ViTaZi #1708 Hali
Egy aktív magyar minecraft szervert keresek, lehetőleg ne törtest, és ha lehet mindig az aktuálisan legfrisebb minecraftot használják. Van ilyen egyáltalán? :D -
#1707 jó ötlet! -
Baxo #1706 Magyar szerver ip-ket lehetne gyűjteni ide a minecraft.net alá! Egy ötlet csak! :D -
#1705 na ez király! -
#1704 Itt egy 730x280 felbontású, hasonló banner :) -
#1703 Ápr napja álll a server jancsi meg sehol :( -
#1702 A M.hungary offline... hova menjek játszani? -
#1701 Reggel megcsinálom a laposabb, szélesebb verziót normálisan ha kell:) De psd-t erről elfelejtettem menteni szóval...:D -
#1700 Akkor sem ha teljesen el van falazva?
Mert azt olvastam h 2 "méter"-re ne legyen semmi,hacsak nincs elfalazva,mert az emgakadályozza a tűz kialakulását,de a terjedést már nem állíítja meg..Ez is vmi update feature,mint a fáklyánál nem spawnoló állatok?
Meg láttam már faházon belül lávafolyamot és ott tökéletes volt,nem gyulladt fel.Bár már nem emléxem hogy volt megoldva.
Most 2 láva helyett tettem oda 3 vizet..Nem olyan,amilyen lehetett volna,de megteszi..Inkább az,mint egy fél ház.
Szerencsére kevesebb égett le,mint ahogy elsőre tűnt.Pár perc alatt helyretettem. -
#1699 2 blokknyi távolságban ne legyen semmi éghető lávához.
Az új verzióban lassabban gyújtja fel a dolgokat, de ugyanúgy felgyújtja. -
#1698 hát lehet akkor az a bibi. én mindig úgy kezelem a lávát h az éle se érjen össze semmi éghetővel -
#1697 Nekem egy egész emeletem leégett, mert a fa rész meg a láva rész egyik éle összeért, frankón néztem hogy szaggat a játék nem értettem miért, felnézek erre WTF a fele emelet már ott se volt, ami maradt az meg lángolt magába... és a legjobb hogy úgy ért össze, hogy a láva az kvázi a házon kívül volt mint díszítés a fa meg belül... -
#1696 De király..Leégett a fél házam,mert ez a fos nem gyújt meg mindent rendesen...
Körbeéitettem egy lávakockát fával nem gyulladtr meg..Na jól van..Viszem haza vödörben a cuccot otthon beletolom a fapadlós,faplafonos,fatetős házamba és felgyullad.Mivan?Miért nem gyulladt fel akkor mikor néztem,h felgyullad-e?
A másik meg h AKKOR IS felgyulladt,mikor fogtam és csináltam egy ilyet...
X=Semmi
C=Cobblestone
L=Láva
G=Glass
XCX
CLC
XGX
És azt veszem észre h nem 10mp után kap lángra hanem 3-4 perc után.Pedig el van zárva teljesen..Akkor MITŐL gyulladt ki?Alja+teteje is C(obblestone). -
#1695 Csináltam 1080p-s képet, nálam most jó. -
#1694 Megvan a psd fájl? Csak a szélével kezdenék valamit. -
robiribi #1693 Oops, az IP lemaradt!
91.82.84.205:25591 -
robiribi #1692 Üdv mindenki
Pár hete nyitottam meg a szerveremet, 1.5-ös patchen. A szerver hostolt a SkyHosting által, teljesen laggmentes. Pluginok bekerültek 1 hete, és már teljesen használható. A várost még építgetem, de a playerek is jöhetnének építeni birodalmukat :D -
#1691 Pontosan ekkora banner van a Busz Szimulátorok topikban is, anno banner verseny volt, ekkora méret lett a nyertes :DD De ez csak egy ajánlat..:D -
#1690 nekem is tetszik, de alakra sztem vékonyabb kéne és szélesebb:) -
#1689 -
#1688 Nem olyan rég linkeltem egy banner ötletet, ha érdekel.... :) -
#1687 Az de állat! -
#1686 Uhh. -
#1685 Szerintem ha valaki tudja rá a választ nem fogja eltitkolni:) -
Muukee #1684 Köszönöm szépen a segítséget... -
#1683 x) -
#1682 Nemtom én is ezt írtam-e? -
#1681 Ja elég szar FullFullFullFullHD-n
Csak ekkorában bírtam rögzíteni. -
tomonor #1680 valszeg azért mert középtávra fókuszál az illető. -
#1679 Háttér FullHD
Csak az a szar hogy középen van a fókusz és homályos a többi része.... szar kép!!! -
#1678 Itt melóban csak egy 17"-os van, majd otthon meglesem az 1080p-ről :) -
#1677 bexter mi van a szeróval nem voltam 1 hétig -
#1676 jaja ere gondoltam én is :D -
tomonor #1675 A háttér maga jó, ám egy fullHD-s monitoron kicsit érdekes. -
#1674 Úristen miezaháttér